ignazz Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Nadal jest nic nie warty. Dla Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja 36 minut temu, Reikai napisał(a): Wrzuci ktos kolejnosc loterii ze swapami u nas? JA MAM FOCHA Jeżeli się nigdzie nie pomyliłem to powinno być tak: NYK ----> LAC Spurs Wiizards ---> Celtics Rockets Suns Hawks GSW PTB Pistons Nets Suns Cavs LAC Kings ---> Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Laf i człowiek morza dwie legendy xD Jeszcze Sylwek 3. Pick oddał, też nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja A gdzie słynny pick Pelicans za którego latały Brunsony z dopłatą? Nie widać go w loterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja 50 minut temu, kuba2419 napisał(a): Jeżeli się nigdzie nie pomyliłem to powinno być tak: NYK ----> LAC Spurs Wiizards ---> Celtics Rockets Suns Hawks GSW PTB Pistons Nets Suns Cavs LAC Kings ---> Celtics Zamień Dubs z Hox i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Godzinę temu, karpik napisał(a): A pamiętam jak prawie rok temu w tymczasowej grupie sunsowej się ze mnie śmialiście, że ten pick Hornets jest nic nie warty Fakt, pamiętam że omawialiśmy ten pick, chociaż nie pamiętam w jakim kontekście. Trzymałeś twarde stanowisko, że jest spora szansa by ten pick faktycznie trafił do Suns i miał sporą wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Sprawdzcie czy ten pick Cavs nie powinien byc lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja (edytowane) 2 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): A gdzie słynny pick Pelicans za którego latały Brunsony z dopłatą? Nie widać go w loterii o patrz, jednak pamiętasz o Brunsonie :,P nie chciałem zapeszać, ale ten pick Pistons śmierdział od początku stratą LAFa Edytowane 13 Maja przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja 11 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Fakt, pamiętam że omawialiśmy ten pick, chociaż nie pamiętam w jakim kontekście. Trzymałeś twarde stanowisko, że jest spora szansa by ten pick faktycznie trafił do Suns i miał sporą wartość. No szanse były właściwie 50/50 na ten pick dla Suns, także fajnie, że się udało. W temacie draftu jest już pełna kolejność, proszę każdego o sprawdzenie czy się gdzieś nie machnąłem. 2 kwestie wymagają wyjaśnienia: 1. 2nd rounder Magic wg arkusza ma iść albo do Hornets ("jeśli nie będzie swapu") lub do Celtics ("jeśli będzie swap"). Niestety nie wiadomo o jaki swap chodzi, więc proszę o wyjaśnienie @LAF @Principe @Alonzo 2. 2nd roundera Nuggets nie ma nikt. Znajdź zgubę @LeweBiodroSmoka albo pick przepadnie oraz dodatkowo zostanie nałożona surowa kara pieniężna za burdel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja 17 minut temu, karpik napisał(a): 2. 2nd roundera Nuggets nie ma nikt. Znajdź zgubę @LeweBiodroSmoka albo pick przepadnie oraz dodatkowo zostanie nałożona surowa kara pieniężna za burdel. To ja sobie ten pick z arkusza usunąłem by go po prostu nie mieć, bo nie bardzo rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): To ja sobie ten pick z arkusza usunąłem by go po prostu nie mieć, bo nie bardzo rozumiem? Regulamin kolega już czytał? 14. Poprawność arkusza 14. Obowiązki GMa względem swojego arkusza, składu i picków: 14.1: Każdy GM ma obowiązek dbać o swój arkusz. Proponowane jest robienie sobie prinscreenów po każdym okienku transferowym. Wszelkie niezgodności, np. brak jakiegoś picku po transferze zgłasza dowolnemu Radnemu do uzupełnienia lub poprawienia, a najlepiej do prowadzącego uzupełnienia arkusza @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Pick jest u @Szulim , trade numer 556 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja 1 minutę temu, karpik napisał(a): Regulamin kolega już czytał? a te printscreeny to z aktualnym wydaniem faktu w tle? rozumiem, że powinienem to ogarniać, jednocześnie kompletnie nie rozumiem dlaczego do edycji arkusza mają dostęp osoby poza Rady 2 minuty temu, LAF napisał(a): Pick jest u @Szulim , trade numer 556 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): a te printscreeny to z aktualnym wydaniem faktu w tle? rozumiem, że powinienem to ogarniać, jednocześnie kompletnie nie rozumiem dlaczego do edycji arkusza mają dostęp osoby poza Rady Bo Rada nie zajmuje się arkuszem. Mam nadzieję, że wszystkie Twoje wątpliwości zostały już rozwiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Teraz, karpik napisał(a): Bo Rada nie zajmuje się arkuszem. Mam nadzieję, że wszystkie Twoje wątpliwości zostały już rozwiane. tak jest, byłem przekonany, że to Ozzy go generalnie ogarniał będę już się pilnował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja 30 minut temu, karpik napisał(a): 1. 2nd rounder Magic wg arkusza ma iść albo do Hornets ("jeśli nie będzie swapu") lub do Celtics ("jeśli będzie swap"). Niestety nie wiadomo o jaki swap chodzi, więc proszę o wyjaśnienie @LAF @Principe @Alonzo 17 minut temu, LAF napisał(a): Tutaj @Alonzo ogarnia ten pick bo on konstruował te protekcje To jeszcze deal z Eldem jako GMem Bostonu. Chodziło o to, że jak będzie swap 1st picków '24 na korzyść Orlando, to 2nd ORL'24 idzie do Bostonu - zatem jak @Principe nie oddał nigdzie tego 2nd z protekcją, to pick powinien iść do Bostonu - bo swap 1st BOS/ORL na korzyść Magic będzie zrealizowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja (edytowane) 34 minuty temu, karpik napisał(a): No szanse były właściwie 50/50 na ten pick dla Suns, także fajnie, że się udało. W temacie draftu jest już pełna kolejność, proszę każdego o sprawdzenie czy się gdzieś nie machnąłem. 2 kwestie wymagają wyjaśnienia: 1. 2nd rounder Magic wg arkusza ma iść albo do Hornets ("jeśli nie będzie swapu") lub do Celtics ("jeśli będzie swap"). Niestety nie wiadomo o jaki swap chodzi, więc proszę o wyjaśnienie @LAF @Principe @Alonzo 2. 2nd roundera Nuggets nie ma nikt. Znajdź zgubę @LeweBiodroSmoka albo pick przepadnie oraz dodatkowo zostanie nałożona surowa kara pieniężna za burdel. chodzi o ten swap pierwszej rundy, którą ma @LAF (CHI/worse of (BOS/ORL - worse / PHI)) better o tę część BOS/ORL, więc raczej ten drugi wybór idzie do mnie tak mi się wydaje, ale jako że ta wymiana była jeszcze za Elda robiona, to jestem pewny tak na 99% No Alonzo już wyjaśnił Edytowane 13 Maja przez Principe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Jak tam te 5 pickow przedemna, kogo bustujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Dwóch pewniaków 2 solidnych i 3 takich mocno ryzykownych. Można też zaskoczyć centrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) Przypominam, ze jutro od rana jedziemy z draftem. Minimum 6 pickow musi byc wybrane, kazdy zna swoj pick od dawna I wymiany powinny byc dawno klepniete. Mozna oczywiscie zaczac wczesniej wybierac. @Braveheart22@ignazz@Principe@Regis@Tecu 1. Clippers via Knicks 17.06 9:00 2. Spurs 17.06 12:00 3. Celtics via Wizards 17.06 15:00 4. Rockets 17.06 18:00 5. Suns via Hornets 17.06 21:00 6. Warriors 17.06 23:59 PRZEKROCZENIE DEADLINU = AUTOPICK. Edytowane 16 Czerwca przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi