Tecu Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 2 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Ale w arkuszu nie ma go nawet u LAL, więc jakby był wybrany ale nie podpisany, czyli dostepny Może go po prostu stashować przez rok. Nie mamy do niego żadnego prawa. Przynajmniej do końca 3ciej rundy FA w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 27.09.2022 o 21:52, człowiek...morza napisał(a): kasztan za to jake laravia i james bouknight beda koty https://www.cbssports.com/fantasy/basketball/news/hornets-james-bouknight-gets-fourth-year-option-declined/amp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 47 minut temu, Qcin_69 napisał(a): https://www.cbssports.com/fantasy/basketball/news/hornets-james-bouknight-gets-fourth-year-option-declined/amp/ no ja juz wczesniej zrezygnowalem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Chlop do konca tego sezonu dalej bedzie 19 latkiem. Glowny motywator wymiany po Simmonsa. Jesli trafilem jak mam nadzieje, ze trafilem to backcourt NSJ Bufkin za kilka lat moze byc potezny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 14 minut temu, Reikai napisał(a): Chlop do konca tego sezonu dalej bedzie 19 latkiem. Glowny motywator wymiany po Simmonsa. Jesli trafilem jak mam nadzieje, ze trafilem to backcourt NSJ Bufkin za kilka lat moze byc potezny. Jeżeli Bufkin ogarnie głowę to będziesz miał fajna pociechę z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Jeżeli Bufkin ogarnie głowę to będziesz miał fajna pociechę z niego A co jest nie tak z jego glowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia piekny moj scouting. 57 wybor w top10. kapitalny jest w obronie, a od dluzszego czasu już także ponad 40 % za 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 12 minut temu, człowiek...morza napisał(a): piekny moj scouting. 57 wybor w top10. kapitalny jest w obronie, a od dluzszego czasu już także ponad 40 % za 3. xD Myślisz ze ktoś zapomniał ze wybrał ci go autopick bo nie wybrales na czas ? #czlowiek_skaut @Tecu ładnie cie podsumował xd @januaryrównież xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): xD Myślisz ze ktoś zapomniał ze wybrał ci go autopick bo nie wybrales na czas ? #czlowiek_skaut @Tecu ładnie cie podsumował xd @januaryrównież xd Dobrze ze autopilot wybral tez NSJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) 12 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): xD Myślisz ze ktoś zapomniał ze wybrał ci go autopick bo nie wybrales na czas ? wiedziałem, ze zostanie wybrany. prowadziłem w tym czasie rozmowy na temat jego wymiany, poniewaz chcialem zaoszczedzic wydatki, ale nikt dostatecznie nie poznał sie na jego talencie i 1 rundy za niego nie dał. Edytowane 4 Stycznia przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja @julekstep gdy rozpoczniesz dzis igrzyska simkowe jest od razu prosba. Pomożesz nam w losowaniu beGM? Potrzebujemy 3 wyniki: 1. 1 z 2 2. 1 z 265 3. 1 z 15 https://generujemy.pl/losowa_liczba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 3 minuty temu, Reikai napisał(a): @julekstep gdy rozpoczniesz dzis igrzyska simkowe jest od razu prosba. Pomożesz nam w losowaniu beGM? Potrzebujemy 3 wyniki: 1. 1 z 2 2. 1 z 265 3. 1 z 15 https://generujemy.pl/losowa_liczba po simce przypomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Godzinę temu, Reikai napisał(a): @julekstep gdy rozpoczniesz dzis igrzyska simkowe jest od razu prosba. Pomożesz nam w losowaniu beGM? Potrzebujemy 3 wyniki: 1. 1 z 2 2. 1 z 265 3. 1 z 15 https://generujemy.pl/losowa_liczba uciekłeś ze streama to sam wylosuję: 1 -> 1 2 -> 206 3 -> 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Dosc gruba ta loteria potezny spadek Hawks I Warriors, @Braveheart22 dostaje jedynke od Knicks, a @LAF majac top4 protected...dostaje 5 itraci pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Teraz, LAF napisał(a): Teraz mogę napisać , draft jest słaby to tak nie szkoda He he Z pewnoscia Cm tez zadowolny z oddania 1 za frajer, czy ja z 7 picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja 12 minut temu, Reikai napisał(a): Dosc gruba ta loteria potezny spadek Hawks I Warriors, @Braveheart22 dostaje jedynke od Knicks, a @LAF majac top4 protected...dostaje 5 itraci pick? Hornets tracą swój pick na rzecz Suns. Grubo się zadziało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja I cavs chyba w top3? Jesli nie pomylilem picku Rockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Teraz, Reikai napisał(a): I cavs chyba w top3? Jesli nie pomylilem picku Rockets. Ciekawie jest. Clippers, Spurs, Cavs, Rockets, Suns xD Fajnie się podziało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Wrzuci ktos kolejnosc loterii ze swapami u nas? JA MAM FOCHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja 12 minut temu, Reikai napisał(a): Wrzuci ktos kolejnosc loterii ze swapami u nas? JA MAM FOCHA Jutro w pierwszym poście tematu draftowego będzie. 34 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Hornets tracą swój pick na rzecz Suns. Grubo się zadziało. A pamiętam jak prawie rok temu w tymczasowej grupie sunsowej się ze mnie śmialiście, że ten pick Hornets jest nic nie warty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi