Alonzo Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Przecież ja tego nie kwestionuję Oby grał tak jak obaj sądzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 O Orlando Robinson podpisał z Miami. Ciekawe czy będzie powtórka z Omera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 No to rok z głowy, a może nigdy go w NBA nie zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 W dniu 21.06.2022 o 08:21, fluber napisał: 44. Dominic Barlow @LAF Jeden z najlepszych dalekich wyborów naszej gry. W całych spurs nie ma obecnie w SL lepszego gracza niż DB. Fluber obserwuj go i dbaj o niego i na pewno nie oddawaj za grosze bo to będzie rewelacyjny gracz. Spurs maja w SL 0:4 nie mogę patrzeć na grę niskich a w szczególność na koszmarnego szkodnika jakim jest Wesley. ( niech was nie zmyli średnia punktowa bo to jest gorszy RW0) i niepasujacy do założeń Primo ale Dominik już dostał id spurs kontrakt. A gra? Dawno nie widziałem tak świetnego gracza w wielu aspektach. @fluber gratuluje. Będę robił update z postępów ale jestem przekonany ze dostanie szanse. I oczywiście ze się zastanawiałem czy pisać w takim tonie czy zrobić podchody pod niego. Ale gość tsk gra ze postanowiłem pochwalić a nie bawić się w duperele i podchody On już na combine rozwalał. Teraz bawi się na całego. Świetnie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 58 minut temu, ignazz napisał: Jeden z najlepszych dalekich wyborów naszej gry. W całych spurs nie ma obecnie w SL lepszego gracza niż DB. Fluber obserwuj go i dbaj o niego i na pewno nie oddawaj za grosze bo to będzie rewelacyjny gracz. Spurs maja w SL 0:4 nie mogę patrzeć na grę niskich a w szczególność na koszmarnego szkodnika jakim jest Wesley. ( niech was nie zmyli średnia punktowa bo to jest gorszy RW0) i niepasujacy do założeń Primo ale Dominik już dostał id spurs kontrakt. A gra? Dawno nie widziałem tak świetnego gracza w wielu aspektach. @fluber gratuluje. Będę robił update z postępów ale jestem przekonany ze dostanie szanse. I oczywiście ze się zastanawiałem czy pisać w takim tonie czy zrobić podchody pod niego. Ale gość tsk gra ze postanowiłem pochwalić a nie bawić się w duperele i podchody On już na combine rozwalał. Teraz bawi się na całego. Świetnie gra. Kurde, a już miałem Ci go proponować za Johna Collinsa. Ale teraz to będę go pilnował jak oka w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Ten nickname Ferrari brzmi co raz lepiej https://twitter.com/BradeauxNBA/status/1547961373207904257?t=jyESitlRRbGVFtS68v5TaQ&s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 W dniu 15.06.2022 o 16:00, Alonzo napisał: With the 16th pick 2022 draft Orlando Magic selected Malaki Branham from Ohio State University. @człowiek...morza Bardzo mocny wybór. Najlepszy gracz spurs SL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Patrząc na ruchy JAZZ to pachnie mi grubymi minutami dla najlepszego C jaki był do wybrania w ostatnim drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Patrząc na ruchy JAZZ to pachnie mi grubymi minutami dla najlepszego C jaki był do wybrania w ostatnim drafcie Mormoni lubią takich Walkerów Kesslerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Mormoni lubią takich Walkerów Kesslerów Bo to swój chłop jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Musisz tylko poprosić ligę aby pod niego troszkę wolniej biegali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Wstydziłbyś się wrzucać takie filmiki, biorąc pod uwagę co grał w Summer League - JD Davison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 8 minut temu, january napisał: Zobaczymy jak potoczą się ich losy Na razie jak na 57 i 60 pick (Ellis, Diabate) źle nie ma A za rok w końcu nie będę szperał w late 50s pickach Nie wiem czemu nie wpadłeś na pomysł. Zrobisz gałeczką weźmiesz jedynaczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Podoba mi się to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: Podoba mi się to Podoba ci się ze GM Pacers z twoim rookie się buja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 20 minut temu, RonnieArtestics napisał: Podoba ci się ze GM Pacers z twoim rookie się buja ? Yyy a kto to Ron Artest? Ja się cieszę, że Tari zacznie doceniać i kochać Pandy bo są cudowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 https://www.instagram.com/reel/Cg-e081AMzw/?utm_source=ig_web_copy_link Welcome to the league Paolo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: https://www.instagram.com/reel/Cg-e081AMzw/?utm_source=ig_web_copy_link Welcome to the league Paolo! Murray się napiął jak plandeka na żuku, zaczal jakieś akcje robix z usuwaniem na insta jak 15 letnie dziewczyny rozstajace się z chłopakami. Tam chyba pod kopułą srednio, Spurs tez czesto unfollowowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Murray się napiął jak plandeka na żuku, zaczal jakieś akcje robix z usuwaniem na insta jak 15 letnie dziewczyny rozstajace się z chłopakami. Tam chyba pod kopułą srednio, Spurs tez czesto unfollowowal. Widziałem. Racja, typ jest dla mnie mega dziwny jak czytam jego wpisy , ale sama akcja chyba w pizdeczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Obaj są ze Seattle i mieli częsty kontakt. Odbieram to spokojniej i z dystansem poprzez miasto pochodzenia. Jeżeli to pobudzi dosyć sennego charakterem #1 do bardziej emocjonalnej gry to tylko lepiej dla ligi. Sam Dejounte idzie swoją ścieżka i robi wokół siebie hałas. Tak można przy dobrej grze zwiększać szanse w różnych głosowaniach. Potrzebna tylko i aż dobra gra na parkiecie. Sama akcja koszykarsko pomysłowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi