ignazz Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Czy ja wiem? Oglądałem dla niego trochę ligi i chyba dobrze jakby został w EU. Ja mam ogromny kredyt zaufania do graczy z jego rodowodem i parametrami ale nieufnie patrzę. To już bliżej mi do bałkańskiego gwałciciela niewinnych owiec. Chyba go nikt nie wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Dlaczego mocki mają wyżej Durena niż Marka Williamsa, poza wiekiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 3 godziny temu, Reikai napisał: Dlaczego mocki mają wyżej Durena niż Marka Williamsa, poza wiekiem? Bo Duren oszukał i nie dał się zmierzyć. W wywiadach w spurs stojąc koło Sean Elliotta wychodzi na to ze jest dużo niższy. Dostał na wyrost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Po spadku Liddella @człowiek...morza usunął swój post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Po spadku Liddella @człowiek...morza usunął swój post Braun miał spore szanse na wybór w I rundzie draftu, LaRavia miał obietnice takiego wyboru - o czym sie pisało już jakiś czas temu, ale spadek Liddella jest faktycznie niespodzianką - miałem go #19 do Wolves.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Dużo się pisało o #20 do spurs. Więcej tylko o tym ze jest udersized. Ale ze tak późno poszedł to szok. mam dwa dosyć ciekawe trafienia: Baldwin w Golden i Max w Lakers Wybory wyższe niż zapowiadane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Po spadku Liddella @człowiek...morza usunął swój post Ojej, to chyba ego spadło mu o 0,000001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 PBJ owszem nadal wybierałem szybciej ale taki miałem numerek i bardzo go chciałem a już zgadywanie czy mam podmienić na 23/25/28 dodając 2rd odpuściłem bo było ryzyko ze ktoś go weźmie. Nic. Obserwujemy bo większość. Wyborów będzie mimo wszystko zakopana daleko w rotacji OKC Golden czy Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Dobry draft w naszym wykonaniu. Największy niewybrany numer w RL NBA przez Nas to 49, a biorąc pod uwagę że to starszy brat Mobleya wybrany przez Cavs to można mocno powątpiewać czy decydowały sportowe czynniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Łapcie podsumowanie: # beGM # RL NBA RL NBA - beGM 1 Wizards Jabari Smith 3 Rockets -2 2 Jazz Paolo Banchero 1 Magic 1 3 Trailblazers Chet Holmgren 2 Thunder 1 4 Hawks Jaden Ivey 5 Pistons -1 5 Grizzlies Jeremy Sochan 9 Spurs -4 6 Wizards Shaedon Sharpe 7 Trailblazers -1 7 Nets Keegan Murray 4 Kings 3 8 Spurs Benedict Mathurin 6 Pacers 2 9 Spurs Jalen Duren 13 Pistons -4 10 Pistons Aj Griffin 16 Hawks -6 11 Pistons Tari Eason 17 Rockets -6 12 Heat Dyson Daniels 8 Pelicans 4 13 Warriors Mark Williams 15 Hornets -2 14 Spurs Ousmane Dieng 11 Thunder 3 15 Suns Johnny Davis 10 Wizzards 5 16 Magic Malaki Branham 20 Spurs -4 17 Jazz TyTy Washington 29 Rockets -12 18 Spurs Jalen Williams 12 Thunder 6 19 Trailblazers Jaden Hardy 37 Mavericks -18 20 Trailblazers Nikola Jovic 27 Heat -7 21 Spurs Patrick Baldwin 28 Warriors -7 22 Suns Ochai Agbaji 14 Cavaliers 8 23 Grizzlies Walker Kessler 22 Timberwolves 1 24 Timberwolves Wendell Moore 26 Timberwolves -2 25 Warriors Blake Wesley 25 Spurs 0 26 Knicks EJ Liddel 41 Pelicans -15 27 Raptors Dalen Terry 18 Bulls 9 28 Nuggets Jake LaRavia 19 Grizzlies 9 29 Magic Bryce McGowens 40 Hornets -11 30 Pacers Caleb Houstan 32 Magic -2 31 Nets MarJon Beauchamp 24 Bucks 7 32 Trailblazers Kendall Brown 48 Pacers -16 33 Trailblazers Kennedy Chandler 38 Grizzlies -5 34 Sixers David Roddy 23 Grizzlies 11 35 Sixers Josh Minott 45 Hornets -10 36 Celtics Gabriele Procida 36 Pistons 0 37 Pelicans Trevor Keels 42 Knicks -5 38 Nets Andrew Nembhard 31 Pacers 7 39 Knicks Christian Braun 21 Nuggets 18 40 Nuggets Jaylin Williams 34 Thunder 6 41 Spurs Max Christie 35 Lakers 6 42 Nets Ryan Rollins 44 Warriors -2 43 Rockets Christian Koloko 33 Raptors 10 44 Hornets Dominic Barlow Undraftred 45 Pacers Dereon Seabron Undraftred 46 Hornets Jean Montero Undraftred 47 Pelicans JD Davison 53 Celtics -6 48 Jazz Vince Williams Jr 47 Grizzlies 1 49 Sixers Ismael Kamagate 46 Nuggets 3 50 Sixers John Butler Undraftred 51 Wizards Peyton Watson 30 Nuggets 21 52 Pistons Justin Lewis Undraftred 53 Hornets Aminu Mohammed Undraftred 54 Magic Julian Champagnie Undraftred 55 Rockets Michael Foster Jr Undraftred 56 Celtics Jabari Walker 57 Trailblazers -1 57 Lakers Keon Ellis Undraftred 58 Clippers Khalifa Diop 39 Cavaliers 19 59 Jazz Matteo Spagnolo 50 Timberwolves 9 60 Lakers Moussa Diabate 43 Clippers 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) Nie wybraniu u nas, a wybrani w NBA: 49 Cavaliers Isaiah Mobley 51 Hawks Tyrese Martin 52 Pelicans Karlo Matkovic 54 Wizzards Yanic Nzosa 55 Warriors Gui Santos 56 Cavaliers Luke Tavares 58 Bucks Hugo Besson Najwyższe różnice in plus: 1. Peyton Watson +21 #30 Nuggets (rl NBA) vs #51 Wizards (beGM) 2. Khalifa Diop +19 #39 Cavaliers (rl NBA) vs #58 Clippers (beGM) 3. Christian Braun +18 #21 Nuggets (rl NBA) vs #39 Knicks (beGM) Największe różnice in minus: 1. Jaden Hardy -18 #37 Mavs (rl NBA) vs #20 Trailblazers (beGM) 2. Kendall Brown -16 #48 Pacers (rl NBA) vs #32 Trailblazers (beGM) 3. EJ Liddell -15 #41 Pelicans (rl NBA) vs #26 Knicks (beGM) Także ten tego xD Edytowane 24 Czerwca 2022 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Nagle zaczęło mi zależeć na tym, żeby detroit nie wtrombiło z bagleyem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 @fluber coś nie pykło chyba nam w drugiej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Mnie pozytywnie zaskoczyły wybory gdzie ostatecznie w rl trafił Baldwin Jr i Nowy Caruso. To są organizacje które ich świetnie wykorzystają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Mnie za to ciekawi jak naprawdę wyglądają medicale Griffina skoro spadł aż do #16. Już widzę Easona gnębiącego Jabariego na treningach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Fajnie, że Peyton Watson trafił do Nuggets i na dodatek został wybrany w pierwszej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Ja z jednej strony jestem zaskoczony, z drugiej zadowolony Banchero w Orlando z Isaacem mogą stworzyć killer duo ofens - defens no i mega się cieszę z TyTy w Mem - od początku po cichu liczyłem ze tam trafi bo pasuje idealnie do teamu a i Mem jako młody team dobrze zajmują się rozwojem i minutami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 No dla mnie Ivey w Detoit jest świetną wiadomością. Niby spadł do 5 picku, a czuje się jakby podskoczył Jakby wylądował w Kingsach mogło być różnie, a tak trafił do miasta z którym jest związany, w którym chce grać, a przed wszystkim które chce w niego inwestować. Jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Po spadku Liddella @człowiek...morza usunął swój post haha bylo zbyt idealnie wiazanka dla hejterow juz prawie skonczona... a tu jakies cyrki z lidlem. optymistycznie mial isc z 18 do bulls, realnie z 27 do heat. dziwna zatem sprawa! Stykajacy sie palami moga zatem triumfować Goat...BeGM wybrał w sumie o jedyne 12 pickow wyzej! Bawaria krol. 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Dobry draft w naszym wykonaniu. Największy niewybrany numer w RL NBA przez Nas to 49, a biorąc pod uwagę że to starszy brat Mobleya wybrany przez Cavs to można mocno powątpiewać czy decydowały sportowe czynniki handlowalem po niego, na co mam dowody. Edytowane 24 Czerwca 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 2 godziny temu, LAF napisał: GM Dallas to popierdolka a nie GM O! Chyba się szykuje nam jakiś beef! Nie sądziłem, że Vince Williams zostanie wybrany w drafcie. Miałem raczej nadzieję, że podpisze jako undrafted z jakimiś Raptors czy Grizzlies, a tu niespodzianka, bo Memphis go po prostu wybrali. Tak czy siak, nie spodziewam się w przyszłym sezonie jakichś szalonych minut. Włoski Jordan Poole z kolei poszedł w real do Wolves i pewnie zostanie na stash w Europie jakiś rok albo dwa. We will say what time will tell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi