fluber Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: Też bym brał. A było tak blisko. Wszystko przez Bojana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Postaram się dziś wybrać. Jakby co to rozważę trade down. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 9 minut temu, Tecu napisał: Też bym brał. A było tak blisko. Wszystko przez Bojana Jeden poszedł, z drugim się waham, bo miał być Vince. Też chciałem Kamagate, więc idę jednak spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 14 minut temu, fluber napisał: ? Ptaszki ćwierkają, że Vince nie zostanie w Utah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 W końcu poszedł kolega mojego Begarina z Paryża. Ciekawy prospekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 2 minuty temu, Tecu napisał: Jak się bawić to się bawić With the 50th pick of the 2022 NBA Draft Philadelphia 76ers Select John Patyk Butler from Florida State University Bonus na podstawie którego dokonałem wyboru Next @Sylvinho.mam nadzieję, że się wyspałeś. Trafiłem minute szybciej 3 minuty temu, ignazz napisał: Po zebraniu dwóch centrów którzy maja spore znaki zapytania ale i świetne warunki fizyczne nie ma już chyba nikogo na tyle pewnego aby iść w koszty extra Pare nazwisk jest takich już so so. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Ja tu brałem ten 52 wybór pod Butlera a @Tecu wszystko zepsuł Będę potrzebował odrobinę więcej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 1 minutę temu, january napisał: Zostali jeszcze ciekawsi wysocy;) A Tecu po prostu na kanwie finałów zobaczył 'J. Butler' to wziął xd Poza tym dwa głośne imiona i nazwiska jeszcze są! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 3 godziny temu, Szulim napisał: Czekając na @Regis i jego wybór ostatnia kolejka może się szykować jutro kończymy nasz draft i czekamy na NBA: #55 @LONGER01 #56 @Principe #57 @january #58 @kuba2419 #59 @Szulim #60 @january Czy z #55 nie wybiera jednak @Regis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Pomyłka - już poprawiłem thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 3 minuty temu, Szulim napisał: @Regis nie chce nic mówić ale za 2h pójdzie autopick co oznacza ze muszę znaleźć kto tam jest aktualnie niewybranych z listy tankhatonu a nie ukrywam ze nie chce mi się tego robić wiec dawaj ten nieodkryty talent tutaj Picki 55-60 są zaplanowane na jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 1 minutę temu, LONGER01 napisał: Picki 55-60 są zaplanowane na jutro. Ciiii. Trzeba człowieka postraszyć nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 4 minuty temu, LONGER01 napisał: Picki 55-60 są zaplanowane na jutro. U right mnie wiem czemu wydawało mi się ze dzisiaj xD Za dużo pracy na dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 53 minuty temu, Principe napisał: #56 Jabari Walker @january 42 minuty temu, january napisał: 57. Keon Ellis @kuba2419 Spomiędzy tych 2 graczy miałem wybierać gdyby mi się Champagnie nieuchował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 2 minuty temu, january napisał: To zjebales xd. Obaczymy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Czyżby nikt nie chciał dać szansy Balcerowskiemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Czyżby nikt nie chciał dać szansy Balcerowskiemu? Spokojnie. Jeszcze FA i TW Diabate miałem brać z #52 @january. Z #60 spoko opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Draft był w tym roku bardzo płaski @RonnieArtestics i dlatego nie chciałem wybierać z numerem 10. Tutaj mnóstwo kwestii pozaboiskowych wchodzi w grę. Widać też, że u nas dużo ludzi sugerowało się artykułem na postprime. Ja w pierwszym momencie postanowiłem sprawdzić analizy z 2020 i 2021 autora i uznałem, że sugerować się nie ma sensu. @kolader pewnie do teraz żałuje tego Hayesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Teraz, fluber napisał: Draft był w tym roku bardzo płaski @RonnieArtestics i dlatego nie chciałem wybierać z numerem 10. Tutaj mnóstwo kwestii pozaboiskowych wchodzi w grę. Widać też, że u nas dużo ludzi sugerowało się artykułem na postprime. Ja w pierwszym momencie postanowiłem sprawdzić analizy z 2020 i 2021 autora i uznałem, że sugerować się nie ma sensu. @kolader pewnie do teraz żałuje tego Hayesa. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Yannick Nzosa w rok czasu od czołówki draftu do nie wybrania w drafcie? No właśnie, myślał ktoś z Was nad wyborem tego chłopaka z jakimś late pickiem? Mimo wszystko bardzo młody chłopak (najmłodszy w drafcie?), krótko gra w kosza, bo raptem 4 lata z tego co czytałem, więc może ktoś w rl jednak się skusi. @ignazz @Tecu co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi