Szulim Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 to jutra to mu czasu nie styknie bo pójdzie autopick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 A na poważnie. Ciekawy wybór najlepszego blokującego SG draftu o wysokiej efektywności % gdzie szokujące jest ze jak weźmiesz razem wszystkich najlepszych SG draftu to każdy rzuca FT% ze skutecznością tylko 73-77% FT. Jak na SG to cienko. I tu Braun jest najsłabszy w czołówce. Dziwne są te FT. 2 minuty temu, Szulim napisał: to jutra to mu czasu nie styknie bo pójdzie autopick Zmotywowany szybko wykonał ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 5 minut temu, ignazz napisał: Teraz nie może Od 17:39 do 23:06 będzie oglądał kasety wybierze dziś lub jutro A i wysłałem ofertę wiec tradycyjnie nie dociskać bo jest oferta. A może i więcej ofert w nocy siedzialem, mialem juz z grubsza ranking co do Brauna, jest troja (nie z dupy, bo ladnie ulozona raczka), catch-and-shoot na legitnym poziomie- jest obrona. a ze walczy i cos tam odrywa sie od parkietu, to w teorii ma szanse cos w lidze zdzialac. 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: 40. Jaylin Williams @Principe swietny wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zaskakująco długo się Jaylin Williams uchował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Godzinę temu, Alonzo napisał: Zaskakująco długo się Jaylin Williams uchował. Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Ja go chciałem z #37 brać, gdyby nie wymiana. Szkoda, że się do #43 nie uchował:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 @kolader świetny Pick miałem go na radarze także oby rozwinął się wedle możliwości - może być super shooterem z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 49 minut temu, kolader napisał: Ryan Rollins @Regis Widać ze gość z NYC czyta US Today Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Brandon Ingram 2.0 jest u mnie, jaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 10 minut temu, RonnieArtestics napisał: Brandon Ingram 2.0 jest u mnie, jaram się Fajny wybór na tym etapie. Dearon ma jedną świetną zaletę, wielką swobodę w docierania pod kosz i w tym być może jest najlepszy w tym drafcie. Kłopot w tym, że do poprawy ma kończenie tych wjazdów, ma słaby rzut, średnią obronę i mało czasu na poprawę tych aspektów, bo ma już 22 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: Fajny wybór na tym etapie. Dearon ma jedną świetną zaletę, wielką swobodę w docierania pod kosz i w tym być może jest najlepszy w tym drafcie. Kłopot w tym, że do poprawy ma kończenie tych wjazdów, ma słaby rzut, średnią obronę i mało czasu na poprawę tych aspektów, bo ma już 22 lata. Wiem ale przekonał mnie jego progress jaki zrobił w tym roku, zwłaszcza ft napawa optymizmem. Giannis i Ingram tez nie rzucali jak wchodzili do ligi. Oczywiście byli dużo młodsi, tu racja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 10 minut temu, RonnieArtestics napisał: Brandon Ingram 2.0 jest u mnie, jaram się Jeśli to o Seabronie to nie widzę podobieństw z Ingramem, ale trzeba przyznać, że niezły kocur, chyba jedyny gracz w drugiej rundzie, którego hajlajty powodują momentami opad szczenki. Inna sprawa, że z powodów o których napisał wyżej Tecu, prawdopodobnie nie znajdzie stałego miejsca w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Teraz, karpik napisał: Jeśli to o Seabronie to nie widzę podobieństw z Ingramem, ale trzeba przyznać, że niezły kocur, chyba jedyny gracz w drugiej rundzie, którego hajlajty powodują momentami opad szczenki. Inna sprawa, że z powodów o których napisał wyżej Tecu, prawdopodobnie nie znajdzie stałego miejsca w lidze. Chociażby Budową ciała mocno go przypomina, tylko jest niższy. No i ten jego wjazd na kosz tez wyglada mi jak kopia ruchu Ingrama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 No to witam gościa w Knicks. Żeganym kolana. Trzymaj się chłopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: JD Davison @Szulim Kapitalny nieoczywisty wybór. Widać oko CambiegoGoata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 8 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Chociażby Budową ciała mocno go przypomina, tylko jest niższy. No i ten jego wjazd na kosz tez wyglada mi jak kopia ruchu Ingrama. Ale tak to każdy szczuplejszy murzyn będzie przypominał Ingrama. No i BI od początku miał mid range game. @MarcusCamby JD fajny ziomuś, na pewno z najlepszą stylówą w całym drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 2 minuty temu, january napisał: Ej. Miał mi się ten Vince Williams ostać. Skończyli się freshmani z upsidem to teraz pójdą weterani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Godzinę temu, january napisał: I tego i tego jeszcze zostało, ale Vincea miałem wysoko, szkoda;( I tak by się nie ostał, bo pewnie bym go wziął ze swoim wyborem. W sumie tych Williamsów w aktualnym drafcie jest od groma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 @Tecu będziesz dzisiaj pickował bo nie wiem czy iść spać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 2 godziny temu, january napisał: Ej. Miał mi się ten Vince Williams ostać. Też bym brał. A było tak blisko. Wszystko przez Bojana 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: @Tecu będziesz dzisiaj pickował bo nie wiem czy iść spać ? Jeden poszedł, z drugim się waham, bo miał być Vince. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi