ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 14 godzin temu, ignazz napisał: Karakan się nie liczy a dwóch pozostałych ma lepsza prase niż umiejętności. Ich to niektóre platformy ciągną za uszy. Poszedł i karakan i ostatni Wielki gracz z draftu który niedawno miał lepsze notowania niż Sochan. Gratuluje bo top został wybrany z niewielkimi korektami gdzie obiektywnie patrząc największe ryzyko jest z moim wyborem Baldwina Jr Czas pokaże czy gracz wróci do czasów niesamowitego hype czy słabe wyniki testów atletyzmu to nie przypadek i gościa zaraz nie będzie. gratuluje @Ashigaru bo pięknie zdjales wartość graczy z tak niskimi wyborami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Godzinę temu, ignazz napisał: srednio się go słucha Zobaczymy do jakiej organizacji trafi bo talent na pewno ma. Pytanie czy go wykorzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 (edytowane) 18 minut temu, Sylvinho. napisał: Zobaczymy do jakiej organizacji trafi bo talent na pewno ma. Pytanie czy go wykorzysta. Wychodzi na to ze rok celowo nie grał w poważnego kosza aby to mu nie zaszkodziło w obecnym drafcie. Na paru spotkaniach wypadł wręcz fatalnie i podobno spada w zestawieniach GM. Na ile to prawda a na ile gra na przechwyt z niższym numerkiem czas pokaże. W tym drafcie jest sporo klubów z więcej niż jednym wyborem wiec nie wykluczam rozgrywki pod niego ale ogólnie wypadł słabo. W naszej zabawie jakbym miał wskazać najsłabsze wybory to top 3 jest Sochan Sharpe i mój Baldwin Jr ale wybrałem go z pełna świadomością ryzyka ( w znaczeniu za szybko brani ) Z drugiej strony u nas zawsze jest niekonwencjonalnie stad ciężko szacować ryzyko brania swoich typów po Trade down Ja już raz zrobiłem Trade down o jedna pozycje i dostałem w pupę konkretnie @karpik Z innych plotek już po wyborach: Dyson Daniels już w paru klubach pokazał ze nie potrafi rzucać za 3 ale czytałem raport ze sama mechanika rzutu jest ok Ben Mathurin wspina się w rankingach i możliwe jest nawet #5 Larry Brown jako asystent gorąco lobbuje za Jalen Duren u niektórych trenerów nba wskazując niesamowite wręcz przygotowanie atletyczne Na plus obecnie: Terry Wasley Teri Caleb na minus: AJ Dieng Agbaji Jovic Edytowane 19 Czerwca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 25 minut temu, ignazz napisał: Wychodzi na to ze rok celowo nie grał w poważnego kosza aby to mu nie zaszkodziło w obecnym drafcie. Na paru spotkaniach wypadł wręcz fatalnie i podobno spada w zestawieniach GM. Na ile to prawda a na ile gra na przechwyt z niższym numerkiem czas pokaże. W tym drafcie jest sporo klubów z więcej niż jednym wyborem wiec nie wykluczam rozgrywki pod niego ale ogólnie wypadł słabo. W naszej zabawie jakbym miał wskazać najsłabsze wybory to top 3 jest Sochan Sharpe i mój Baldwin Jr ale wybrałem go z pełna świadomością ryzyka ( w znaczeniu za szybko brani ) Z drugiej strony u nas zawsze jest niekonwencjonalnie stad ciężko szacować ryzyko brania swoich typów po Trade down Ja już raz zrobiłem Trade down o jedna pozycje i dostałem w pupę konkretnie @karpik Wiem, że dość lekceważąco wypowiadał się o Spurs i możesz go nie lubić niemniej jednak talent ma i to bardzo duży. Problemem jest to, że nie grał rok ale jeśli trafi do dobrej organizacji to powinni go dobrze pokierować. Jeszcze co do indywidualnych treningów to czytałem, że wypadł bardzo dobrze w Oklahomie i Portland także zbytnio nie wierzę w te przecieki co do jego dużego spadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Nie wiem czy to tylko ja, ale wydaje mi się, że AJ zgubił trochę kilogramów od końca sezonu, więc może ze zdrowiem jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Ładny wybór @Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Mój ulubiony grajek z tego roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 @Ashigaru chyba dobry Draft, poszedłeś w końcu w upside mocno i coś tam na pewno wypali z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 @Principe ty teraz? Przepraszam wszystkich za opóźnienie, podróż autem, przed wyjazdem miałem kilka dyskusji otwartych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 13 minut temu, Tecu napisał: @Principe ty teraz? Przepraszam wszystkich za opóźnienie, podróż autem, przed wyjazdem miałem kilka dyskusji otwartych. Doskonały wybór. Świetny gracz. Nie wiem czy spurs go z 25 nie wezmą bo do 38 może nie dotrwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Coś czuje ze kolejne 6 wyborów trochę potrwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Teraz, january napisał: Człowiek morza już ma 15 min na wybór albo autopick już bez jaj, średnio powinien pick w 4h lecieć a ten kutasiarz zmarnował w pojedynkę już jakieś 40h draftu, ja nie będę potem w czwartek po północy siedział. naskocz mi czekalamlem na odpowiedzi w sprawie transferow. w miedzy czasie analizowalem psoczegolnych grajkow, takze za brame chamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 dochodzimy do absurdu w ktorym aktywnosc jest karana? z takim podejsciem to c***a klasc na ta gre mozna. 1 minutę temu, january napisał: Skacze tylko na tych co mają powyżej 1 wygranej serii w CV. a ja tych co nie dymaja ograniczonych wiedzowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Mój pick (albo wymiana) będzie dziś albo jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Ciekawe ile osób zaklelo pod nosem jak zobaczyło ten wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 12h na pięć picków zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 4 minuty temu, LONGER01 napisał: 12h na pięć picków zostało. @january mozesz cos z tym zrobic? Moze jakis post groznie brzmiacy i pomachanie kutasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 1 minutę temu, january napisał: W sumie stwierdziłem że dzięki Tobie będę wybierał z moimi lata pickami już w piątek znając wyniki RL draftu, więc już nikogo nie poganiam, wręcz przeciwnie - opozniajcie wszyscy;) Przyznaj po prostu w koncu, ze jestes hejterem Knicks. i byle pretekst daje okazje zeby sie przyjebac. no ale rozumiem, zawsze szukales tanich, lewych sztuczek via slynna kampania w koalicji z Qcinem a propo Rubio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 @człowiek...morza - możesz draftować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 35. Josh Minott Sixers 36. Gabriele Procida Celtics 37. Trevor Keels Pelicans 38. Andrew Nembhard Nets te wybory są bardzo precyzyjne i świetne cieszy to ze nie jest to tylko branie gracza z mocku i czuć ze się oglądało trochę innych rzeczy niż nba gratukuje 30 minut temu, Szulim napisał: @człowiek...morza - możesz draftować Teraz nie może Od 17:39 do 23:06 będzie oglądał kasety wybierze dziś lub jutro A i wysłałem ofertę wiec tradycyjnie nie dociskać bo jest oferta. A może i więcej ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi