człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 2 minuty temu, Szulim napisał: Powiedz to @Principe i @RonnieArtestics bo musza wybrać do 24 mowie zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 4 godziny temu, Szulim napisał: Powiedz to @Principe i @RonnieArtestics bo musza wybrać do 24 Widzę ze zasady równe i nie absurdalne jak zawsze jedni mają 24h a drudzy 24 minuty Nie bój się, ide w zaklad że wybiore lepiej od tego kasztana i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 1 godzinę temu, january napisał: A ja Ci lojalnie mówię, że czas na Twój pick kończy się o 16:00 (6 picków na dzień, każdy ma mieć przynajmniej 4h). Więc analizuj teraz i wybierz do 14. No ale to nie jest teraz pick Nuggets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Poszedłem w tym drafcie w talent ofensywny - w graczy z których może coś być za kilka lat a nie teraz. Jest to zgodne z długofalową strategią klubu rozwijania swojej młodzieży. Obaj gracze w rl mogą iść w I rundzie draftu - Branham nawet w loterii, a McGowens możliwe że w trzeciej dziesiątce. Raczej mało prawdopodobne, żeby któryś był już w najbliższym sezonie graczem rotacji, choć pewnie Branham jakieś minuty będzie dostawał. McGowens powinien spędzić sezon w G Leauge. Planowałem wybierać jednego gracza w I i jednego w II rundzie, ale McGowens raczej by nie dotrwał nawet do połowy pierwszej dziesiątki II rundy draftu. Sądziłem nawet, że może u nas pójść nieco wyżej. Nie mam zbyt dużo picków w czołówce draftu jak powszechnie wiadomo - dlatego w moim przypadku szansa na pozyskanie młodego talentu jest podwójnie kusząca. Dziękuję GMom z którymi dokonywałem dziś wymian - fajnie mi się będzie w najbliższych sezonach oglądało rozwój Brycea McGowensa i kibicowało by się odpowiednio rozwijał - bo talent i warunki ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Rylan_Stiles Shaedon Sharpe “I see myself being one of the greatest players to ever play the game of basketball.” Said His goals are “Rookie of the year, All-Star, then later, Hall of Fame.” On powinien grać w Knicks Jeff: Is there a player on the Spurs roster you'd like to play with? Shaedon: No not really. I see it just as a place where I can just showcase myself and really play. Get after it! Król dyplomacji dodatkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Mogę dać za tego kasztana 2 rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 8 minut temu, człowiek...morza napisał: Mogę dać za tego kasztana 2 rundę W sumie dobrze trafił. Będzie robił za Duranta i Hardena łącznie. Suma ego się zgadza. Dobrze to Sylv rozegrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 28 minut temu, ignazz napisał: W sumie dobrze trafił. Będzie robił za Duranta i Hardena łącznie. Suma ego się zgadza. Dobrze to Sylv rozegrał. Ja tam go lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 3 graczy, których mam w top30 spadło u nas do II rundy Ciekawy draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 34 minuty temu, Alonzo napisał: 3 graczy, których mam w top30 spadło u nas do II rundy Ciekawy draft. Karakan się nie liczy a dwóch pozostałych ma lepsza prase niż umiejętności. Ich to niektóre platformy ciągną za uszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Teraz, ignazz napisał: Karakan się nie liczy a dwóch pozostałych ma lepsza prase niż umiejętności. Ich to niektóre platformy ciągną za uszy. Właśnie tych 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 moich 7.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: moich 7.5 Kenneth Lofton Jr. robi za 1,5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Dajcie mi ten 2rd to Wam pokaże jak się draftuje 35.000 $ cash to nie są żarty. Na wakacje starczy v Aby potem nie było ogłoszeń. Zapłacę pick za branie gracza x Bo mi slotu nie starcza do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Ja jak coś jak dobrze pójdzie chyba tez będę chetny kupić pick z przedziału 40-50 jeszcze jednego kocura mam na widoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Dajcie za jakiś czas jak te 3 wafle zejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 28 minut temu, kolader napisał: Marjon Beauchamp @Ashigaru Odszedł najlepszy. Ten GM wie co i jak Wafel #1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 19 minut temu, ignazz napisał: Odszedł najlepszy. Ten GM wie co i jak Wafel #1 Beauchamp pójdzie w rl pewnie i tak w I rundzie. Zaprosili go do Green Roomu. Ma potencjał na solidnego rolesa 3&D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 3 minuty temu, LAF napisał: To ilu ich jest ? Wydawało mi się, że jest tylko jeden … od 20 do 60 numeru co drugi. ja wybralem w drafcie dwoch takich i to jeszcze z passingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 15 godzin temu, Sylvinho. napisał: Ja tam go lubię srednio się go słucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi