Szulim Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Hehe, doradcy doradcami ale decyzja tak jak ci pisałem - czy robisz Deal czy nie - decydujesz sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 ok, są jeszcze jakieś niepisane zasady i savoir vivre, żebym nie denerwował potencjalnych kontrahentów swoim brakiem obycia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Nie róbmy znowu dymów. Jeżeli pare osób ofertę traktuje za podejrzana to już dobrze ze mechanizm zadziałał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Mam świadomość, ale założyłem że wiesz co mówisz i jeśli Ty kręcisz nosem, to rada też będzie. Dlatego nie zdążyłem nawet im zaproponować. Ale piszesz o tym ostatnim czy o tych pośrednich? Ostatni deal wysylales do rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Pośrednie, ostatni wysłałem i dostałem odpowiedz że deal jest średni i czy nie mam czegoś lepszego. 1 minutę temu, ignazz napisał: Nie róbmy znowu dymów. Jeżeli pare osób ofertę traktuje za podejrzana to już dobrze ze mechanizm zadziałał. Nie no, nie ma dymów, no hard feelings, myślę że @fluber też na miękko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 8 minut temu, fluber napisał: Pisanie o 2x1st gdy mówimy o 25 picku mało ma wspólnego z rzeczywistością. Jakby była na 30 picku jakaś magiczna granica. Ostatecznie w ostatniej wersji to był pick 25 plus swap. Nie robiłem dymu po porannym veto. W tym pojebanym drafcie 25 to dobry był asset. Możemy się zdziwić co wyjdzie z Wesleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 2 minuty temu, Reikai napisał: Nie no, nie ma dymów, no hard feelings, myślę że @fluber też na miękko Jeszcze nie napisałem że zawsze to mi, goatowi rzuca się kłody pod nogi a Rada się c***a zna i nie osiągnęła nawet połowy tego co ja, więc w skali pajacowania to jest ledwie 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 @człowiek...morza jak chcesz proponować Pick który jest u @LeweBiodroSmoka to może wrzućcie wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) Panie GOAT Nie chce być nieuprzejmy ani złośliwy ale na początku draftu podziwiałem w Tobie ( jak to w goatcie) spokój ducha i twardy charakter ze wszystko świetnie. Mając osobiście aż 6 wyborów ( a mniej slotów) strasznie się martwiłem o moje możliwe ruchy wymian i ogólnie elastyczności w slotach. Czułem niedoczas. Ale o tej porze w piątek wieczór po #24 wyborze gdzie Draft jest po frytkach rzucić W dniu 16.06.2022 o 20:46, człowiek...morza napisał: czesc, do zaoferowania mam: 26 pick 28 pick 39 pick 40 pick dostępny: monte morris, dostępne picki z kolejnych lat to trzeba mieć zajebiscie twarda psychikę jak Paweł Delong ( Deląg) w Chłopakach nie płaczą. podziwiam. serio I zdaje sobie sprawę ze moje ogłoszenie z 35.000$ może być dużo śmieszniejsze ale co tam. Bez wymian jakoś sobie poradzę z tym 35.000$ zakiszonym Edytowane 17 Czerwca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 4 minuty temu, Szulim napisał: @człowiek...morza jak chcesz proponować Pick który jest u @LeweBiodroSmoka to może wrzućcie wymianę to naucz sie panie przepisow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 2 minuty temu, january napisał: Za 40 minut autopick;) jak to? co to za zasada z dupy? W dniu 4.06.2022 o 07:29, LONGER01 napisał: Komunikat 72: Kalendarz na draft 2022: Picki 25-30: 18 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 3 minuty temu, january napisał: Za 40 minut autopick;) Nope - 25-30 są na 18.06 takze @człowiek...morza ma jeszcze chwile czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Kennedy Chandler @człowiek...morza - trochę untersize, ale bardzo dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 6 minut temu, Alonzo napisał: Kennedy Chandler @człowiek...morza - trochę untersize, ale bardzo dobry wybór Akurat Knicks obwód mają bardzo mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Jest jeszcze ze 2 ciekawych sleeperow do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 4 minuty temu, LONGER01 napisał: Akurat Knicks obwód mają bardzo mocny. Podawałem pierwszego gracza z Big Boardu, czyli nowy nabytek Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 To jest słodkie ze 100% zadowolonych a i tak 90% będzie w doopie Zawsze z draftem tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Teraz, LAF napisał: Jestem ciekaw jak porównamy nasz draft z tym z Real NBA ile pickow będzie się zgadzać To tez nie ma znaczenia bo nasze ruchy miga być lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 lojalnie uprzedzam, iz na 28 numer bede potrzebowal sporo czasu (do 14 jestem zajety i od 14 do 20 planuje poswiecic czas na analize kogo wybrac). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 17 minut temu, człowiek...morza napisał: lojalnie uprzedzam, iz na 28 numer bede potrzebowal sporo czasu (do 14 jestem zajety i od 14 do 20 planuje poswiecic czas na analize kogo wybrac). Powiedz to @Principe i @RonnieArtestics bo musza wybrać do 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi