Szulim Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Rada pozwoliła na wszelkie negocjacje - dostałem dwie oferty które zostały wysłane do Rady - jedna widzieli wszyscy i nie dostała zgody drugą nawet nie zdążyłem poczekać na odpowiedz Rady i dostałem info ze negocjacje padły i poszedł wybór takze proszę nie zasłaniać się Rada szanowny @fluber Plus sugerowałem mu żeby poszukał innych ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Reikai jednak docelowo ma kasę , więc niekorzystnym byłoby oddawanie future picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Szkoda, ale lepiej. Mam 40 baniek i tak na ten moment, a zawsze mogę zestrechować Inglesa i Exuma. Jedną ofertę odrzucił mój pasterz @january, którego za namową @człowiek...morza wybrałem na zawracacza dupy i pytam o rady co do wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 2 minuty temu, Szulim napisał: Rada pozwoliła na wszelkie negocjacje - dostałem dwie oferty które zostały wysłane do Rady - jedna widzieli wszyscy i nie dostała zgody drugą nawet nie zdążyłem poczekać na odpowiedz Rady i dostałem info ze negocjacje padły i poszedł wybór takze proszę nie zasłaniać się Rada szanowny @fluber Plus sugerowałem mu żeby poszukał innych ofert No ale to co dostał było gorsze od tego niż to co mu zaoferowalem. Mogę Ci na priv wysłać to co otrzymałem jako bottom line rady w odpowiedzi na kolejne propozycje. Nie wiem czy Reikai wysyłał je do Was czy odpowiadał na podstawie tych warunków brzegowych które dostał po 1 dealu. Faktem jest że tych warunków nie spełniały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Też chętnie przygarnę Sabonisa i dam więcej niż Ignazz Chociaż chyba nie jest to przedmiot dyskusji Harden na wylocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: Reikai jednak docelowo ma kasę , więc niekorzystnym byłoby oddawanie future picku. W porządku, jednak protected swap to już moim zdaniem inna kwestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: Tu tylko od razu mówię @fluber, że Bola wcześniej już w innej wymianie zrzuciłem, więc żadnego konfliktu interesów (chęci byś zachował space na gorsze umowy) nie miałem. O to Cię nie podejrzewam, ale jak sobie przypomnę że gram w grę w której deal z capela mógł przejść a tutaj mamy veto sto razy równiejszej wymiany to nie jestem za bardzo zadowolony Edytowane 17 Czerwca 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 3 minuty temu, fluber napisał: O to Cię nie podejrzewam, ale jak sobie przypomnę że gram w grę w której deal z capela mógł przejść a tutaj mamy veto sto razy równiejszej wymiany to nie jestem za bardzo zadowolony Ciekawi mnie to. Opiszesz swoimi słowami wymianę zablokowana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 27 minut temu, fluber napisał: No niestety druga wersja wymiany została przez Radę odrzucona, trzecia odrzucona, czwarta nie została przyjeta, oczywiście Reikai nie dostał żadnej oferty lepszej od mojej bo wszyscy kisza kasę na fa, dostałem info ze Rada się zgodzi na trade jak wezmę inglesa za 25 pick. Mam nadzieję że jak sabonis lub dort będą zmieniać klub za free to będzie dla Warriors lepiej i uczciwiej. Przy okazji ostatnia wersja to było: ingles plus 25 pick plus SWAP 27 top 5 protected ( if not swap 28 unprotected) za jevona Cartera. Jak to jest deal do zawetowania, gdy cały dzień reikai nie dostał nic lepszego a nie ma kasy na przedłużenia sabonisa i dorta to chyba dużo się w tej grze pozmieniało Mi Rada nie puściła po 1T Draya do mnie, gdzie z perspektywy czasu uważam, że strasznie przepłacałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 16 minut temu, fluber napisał: Moim zdaniem głównym powodem żeby się zgodzić było to że moja oferta była najlepsza. To żaden argument Czasem brak ruchu to lepsza oferta niż ta najlepsza oferta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Teraz, ignazz napisał: Ciekawi mnie to. Opiszesz swoimi słowami wymianę zablokowana ? Którą? Pierwsza wymiana to był ingles plus exum za 24, Carter i top3 protected gsw 27 przechodzący w 28. Ostatnia moja oferta to było ingles plus 25 plus swap 27 top 5 protected przechodzący w unprotected swap 28 za Cartera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: To żaden argument Czasem brak ruchu to lepsza oferta niż ta najlepsza oferta. Powiedziałbym ze tak jest w 80 % dealow świeżakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: To żaden argument Czasem brak ruchu to lepsza oferta niż ta najlepsza oferta. Jeżeli trade jest vetowany to chyba nie powinno być problemu zaoferować coś lepszego niż kradzież która próbowałem zrealizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Jakby żeby była jasność Rada odrzuciła tylko pierwszy deal - inne negocjacje to już kwestia Reikai druga ofertę podesłała do Rady nawet nie zdążyliśmy zagłosować bo napisał ze odpuszcza także @fluber - hold your horses jeśli chodzi o te mnogość vet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Jeżeli trade jest vetowany to chyba nie powinno być problemu zaoferować coś lepszego niż kradzież która próbowałem zrealizować. Ależ nie. Czasem nie musi być oferty alternatywnej. Wystarczy powstrzymać się od wymiany. Ale szczerze nie rozumiem bo to piątek. Tam zgarnąłeś 2x1rd za ten ruch? Dobrze rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: Jakby żeby była jasność Rada odrzuciła tylko pierwszy deal - inne negocjacje to już kwestia Reikai druga ofertę podesłała do Rady nawet nie zdążyliśmy zagłosować bo napisał ze odpuszcza także @fluber - hold your horses jeśli chodzi o te mnogość vet No ja dostałem od Reikaia 3h temu info że wysyła Wam te 4 propozycje, a 1h temu że wam się nie podoba ale pomyślicie a że ja mu napisałem że to już moja ostatnia oferta to uznał że nie ma sensu przedłużać draftu skoro nic z tego nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał: No ja dostałem od Reikaia 3h temu info że wysyła Wam te 4 propozycje, a 1h temu że wam się nie podoba ale pomyślicie a że ja mu napisałem że to już moja ostatnia oferta to uznał że nie ma sensu przedłużać draftu skoro nic z tego nie wyjdzie. To przedostatnie, ze nie dostalem zgody bylo do Januarego, nie do rady. Tak usciślam, żeby nie było że wprowadzam w błąd. Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zabieranie jednym ruchem 2x1rd jest etycznie wątpliwe. Wiem to jak przychodziłem do gry i szybko nie miałem swoich 1rd bo brałem jakość sportowa Millsapa z koszmarnym kontraktem. Gdzie wtedy były zabezpieczenia gdy zrobiłem minus 39.000.000 ;))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Teraz, january napisał: No, ale jednak znasz zasady vetowania Rady (tylko przy nowych GMach przez jakiś okres ochronny). I owszem - 2x1st +Ingles+Exum za Cartera to musiało być veto Rady. W Radzie nie jestem, nie wiem co i czy zostało jeszcze zablokowane. Pisanie o 2x1st gdy mówimy o 25 picku mało ma wspólnego z rzeczywistością. Jakby była na 30 picku jakaś magiczna granica. Ostatecznie w ostatniej wersji to był pick 25 plus swap. Nie robiłem dymu po porannym veto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) Teraz, january napisał: Ale ja Ci nie blokuje dealów jak coś, bo nie mam takiej mocy, a tylko i wyłącznie doradzam jak pytasz, pamiętaj Blokować deale może wyłącznie Rada (tzn od niej musisz mieć jako Nowy GM formalną zgodę przedstawionej wymiany) Mam świadomość, ale założyłem że wiesz co mówisz i jeśli Ty kręcisz nosem, to rada też będzie. Dlatego nie zdążyłem nawet im zaproponować. Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi