karpik Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 4 minuty temu, ignazz napisał: Zależy kto co potrzebuje Jeśli Ty potrzebujesz AJ Griffina, to polecam pogadać z @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 @ignazz zmień Pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 7 minut temu, ozzy110 napisał: Ignas AJa ja wziąłem Ja tez i się tak tym nie chwale 5 minut temu, LAF napisał: Prime Griffina Nie zdziwię się kiedy będzie ROTY i lepszy od Jabari Bez obrony? Będzie mu trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 8 minut temu, ignazz napisał: Zależy kto co potrzebuje. Jak sie ma Doncica to z jednej strony rozumiem nie ruszanie młodych ale bardziej perspektywicznych grajków jak Duren ( najmłodszych ) ale z drugiej strony oni się dublują. Do Doncica potrzeba moim zdaniem tych graczy co operują przy linii końcowej a nie co biegają w tym samym korytarzu. Lub jak już epickiego obrońcę do maskowania wad Luki. Wybór bardzo dobry ale nie do Luki. Trzeba było brać C moim zdaniem i tu właśnie Duren do Luki to świetne parowanie. Miami ma otwarte spoty wiec zobaczymy co się tam urodzi Dyson jest z tego samego rocznika co Duren, wiec nie rozumiem tezy. Wzialem goscia, ktory broni swietnie 1-3(byc moze 4 w przyszlosci) i mial pozytywny impact grajac z zawodowcami. Duren gral w Memphis, w slabej konferencji, gdzie nie dominowal, a druzyna zagrala przecietny sezon. I co najwazniejsze nie wybieram pod fit, zwlaszcza w plytkim drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 7 minut temu, karpik napisał: Jeśli Ty potrzebujesz AJ Griffina, to polecam pogadać z @ozzy110 Brałem na handel absolutnie zapominając ze poszedł wcześniej. 1 minutę temu, tangiers napisał: Dyson jest z tego samego rocznika co Duren, wiec nie rozumiem tezy. Wzialem goscia, ktory broni swietnie 1-3(byc moze 4 w przyszlosci) i mial pozytywny impact grajac z zawodowcami. Duren gral w Memphis, w slabej konferencji, gdzie nie dominowal, a druzyna zagrala przecietny sezon. I co najwazniejsze nie wybieram pod fit, zwlaszcza w plytkim drafcie. Co do wieku to o Durenie było do Karpia. Bo to on krytykował mój wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: Bez obrony? Będzie mu trudno Wciąż nie wiem skąd zarzut braku obrony u Banchero? ma lepsze instynkty niż np ivey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 W twoim przypadku bardziej fit choć oczywiście nie będziesz płakał mając dwoch doncicow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 17 minut temu, karpik napisał: Daniels powinien być zajebistym glue guyem ze swoją obroną i playmakingiem. Do tego jestem spokojny o jego rzut (ma dobry floater, mechanika jest ok, FT% przyzwoite, nawet pod koniec sezonu trafiał chyba >40% za 3), więc nie widzę opcji, żeby on przepadł w lidze. W najgorszym razie będzie graczem w typie Lonzo/Caruso i powinien w miarę szybko dawać niezły impakt. Wybrać przed nim Easona czy Durena to bardzo słaby pomysł Dlatego go wzialem, choc co do mechaniki to na oko wyglada dobrze, ale predkosc release to tez jest skladowa rzutu. Do tego pull up jumpera rowniez nie bedzie mial. Choc po przypadku Herba, przez ktorego rzuty az bolaly oczy w collegu ciezko stawiac jednoznaczne prognozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Teraz, Szulim napisał: Wciąż nie wiem skąd zarzut braku obrony u Banchero? ma lepsze instynkty niż np ivey Pogladamy go w nba i wrócimy do rozmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Pogladamy go w nba i wrócimy do rozmów. Ja bym kiedyś z tobą chciał zrobić jakiś mock draft i sprawdzić po sezonie kto lepiej ocenił prospekty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 5 minut temu, Szulim napisał: Ja bym kiedyś z tobą chciał zrobić jakiś mock draft i sprawdzić po sezonie kto lepiej ocenił prospekty xD Możemy się w Alchemii na redraft umówić za 3 lata. Po skończonym wyborze zrobimy listę i zakopiemy pod Wawelem. Ogólnie proponuje dla wszystkich zabawę ( nawet dwie) w mock z terminem do rl draftu gdzie policzymy plus minus dla wyborów realnych oraz drugi mock bez tych niuansów fitu dla ekip realnej siły prospektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Celowalem najpierw w innego gracza, ktory nie zostal jeszcze wybrany, bo nie sadzilem, ze Davis zostanie do #15 wyboru, ale mila niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Kto chętny po naszym drafcie niech wyślę 1-30. Policzę i najlepszy otrzyma 12 letni brązowy napój na myszach kurierem Teraz, Lucas napisał: Celowalem najpierw w innego gracza, ktory nie zostal jeszcze wybrany, bo nie sadzilem, ze Davis zostanie do #15 wyboru, ale mila niespodzianka. No on może i z 9 pójść Sochan brany szybko zrobił robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: No on może i z 9 pójść Bardzo fajny obrońca, rzutowo mysle tez spokojnie do rozwoju, zwlaszcza ze FT nieźle wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 1 minutę temu, Lucas napisał: Bardzo fajny obrońca, rzutowo mysle tez spokojnie do rozwoju, zwlaszcza ze FT nieźle wyglądają. Rewelacyjny DeRozanowaty long 2. Ale z obrona. I to rewelacyjna. W nba jest Renesans tych zagrań choć brak 3 może martwić. Tak jak jego atletyzm. Król mid range i tyle. Doskonały wybór jak na 15. Został jeden świetny gracz i kończyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Teraz, ignazz napisał: Rewelacyjny DeRozanowaty long 2. Ale z obrona. I to rewelacyjna. W nba jest Renesans tych zagrań choć brak 3 może martwić. Tak jak jego atletyzm. Król mid range i tyle. Ma mida, ma FT, wiec wierze, ze i trójkę dołoży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 @Lucas super pick. Dziwię się, że poszedł tak późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 (edytowane) 6 godzin temu, tangiers napisał: Wiesz co, twitterowi scouci troche przesadzaja z hypem na jego temat, ale ma dobre podloge. A obrona niskich staje sie coraz istotniejsza w NBA. btw. majac przez lata Sato czy ostatnio Andersona, to byl raczej oczywisty wybor Byłem pewien, że weźmiesz Marka Williamsa.. - choć z drugiej strony nie sądziłem, że Daniels wypadnie z top10 @człowiek...morza ciekawe, czy wybierzesz gracza nad którym dłuuuugo się ostanawiałem czy nie będzie pasował lepiej do moich Magic niż Malaki Edytowane 15 Czerwca 2022 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Byla krytyka młodziutkiego centra branego przez spurs. Zobaczcie ze to nie jest kolejny bezmyślny fozol. Gość ma wizje gry i przeglad pola dosyć ciekawy. W listopadzie ma dopiero urodziny. Niech żyje 100 lat A wykańczać będzie miał kto ( JC). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 7 minut temu, człowiek...morza napisał: Jordan Poole - RFA Ty lepiej w drafcie wybierz bo o 16.00 wleci reco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi