kolader Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Godzinę temu, ignazz napisał: Poszły dwa oczywiste wybory Keegan i Ben oraz mój drugi w związku z potrzebami podkoszowego. Moim zdaniem najlepszy Center draftu choć surowy. Na Keegan się nie nastawiałem bo nie wierzyłem ze się ostanie z. 8 ale tradycyjnie jak co roku jest pewien GM który skutecznie pozbywa mnie najlepszej opcji w danym momencie draftu bezpośrednio przede mną. Dziękuje @kolader kolejny raz. lista graczy o których Ciebie pytam co sezon urosła o 1. Choć z perspektywy Nets wybrałbym inaczej patrząc na potrzeby i timeline Duren to pierwszy dyskusyjny wybór na tle. 8 pewniaków ale moim zdaniem takie mam potrzeby obok ultraofensywnego Johna Collinsa. Gość w mockach latał 7-15 ale dla mnie fit ma znaczenie. Lonniego moge ci oddac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Przespałeś moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Przespałeś moment. To teraz kto na tapecie? Hunter Sengun Primo i Murray? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Jeżeli wpadnie mi mój cel #14 to po raz pierwszy odpoczniesz od moich pm. Złapiesz wtedy spokój ducha jak 6 minut temu, kolader napisał: To teraz kto na tapecie? Hunter Sengun Primo i Murray? Przeczekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 2 godziny temu, ignazz napisał: Jeżeli wpadnie mi mój cel #14 to po raz pierwszy odpoczniesz od moich pm. Złapiesz wtedy spokój ducha jak Przeczekam. Mi twoje pmy nie przeszkadzaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Gdyby nie trade po Hardena to z szóstką chciałem brać Bennedicta Mathurina. Myślę że z ósmym pickiem bardzo dobra inwestycja Ignazza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) 27 minut temu, MarcusCamby napisał: Gdyby nie trade po Hardena to z szóstką chciałem brać Bennedicta Mathurina. Myślę że z ósmym pickiem bardzo dobra inwestycja Ignazza. Za to Duren to meh pick. Przy jego warunkach nawet w slabszej konferencji nie byl wybitnym obronca (przecietny poziom) Edytowane 14 Czerwca 2022 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, tangiers napisał: Za to Duren to meh pick. Przy jego warunkach nawet w slabszej konferencji nie byl wybitnym obronca (przecietny poziom) Brakuje mi wysokiego a nie zdziwię się jak pójdzie #7. Później jeszcze dodatkowo opisze metodologie wyboru. 2 godziny temu, tangiers napisał: Najmłodszy gracz draftu a budowa już Howarda prime. daj mu czas. Patrząc na twój skład myślałem ze go weźmiesz do lobow Doncica i dlatego nie trzymałem do #14. 18,57 lat. Znajdziesz lepszego i młodszego? Niech mi się zgra w blokach i zbiórkach plus dobitki i loby. W tak młodym wieku nie chce więcej. Edytowane 14 Czerwca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 4 minuty temu, ozzy110 napisał: Jak ktoś ma mocną ofertę to #10 z #11 do wyjęcia w pakiecie Cały dzień czekaliśmy na to, aż dojdzie do tego dealu którego nie rozumiem, żeby teraz czekać na to, czy ktoś coś zaproponuje za #10 i #11.. ? Poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 15 minut temu, Alonzo napisał: Cały dzień czekaliśmy na to, aż dojdzie do tego dealu którego nie rozumiem, żeby teraz czekać na to, czy ktoś coś zaproponuje za #10 i #11.. ? Poważnie? Nie na ten deal czekaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 A to czas autopicku się wydłużył czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A to czas autopicku się wydłużył czy jak? Nie, to przecież ten sam pick - czyli bez zmian 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Nie, to przecież ten sam pick - czyli bez zmian 24h To w czym problem? Do rana i tak muszą zapickować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Rano będzie #11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 #11 bardzo dobry wybor @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 @tangiers dostał piękny prezent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 (edytowane) 26 minut temu, karpik napisał: @tangiers dostał piękny prezent. Wiesz co, twitterowi scouci troche przesadzaja z hypem na jego temat, ale ma dobre podloge. A obrona niskich staje sie coraz istotniejsza w NBA. btw. majac przez lata Sato czy ostatnio Andersona, to byl raczej oczywisty wybor Edytowane 15 Czerwca 2022 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 (edytowane) 18 minut temu, tangiers napisał: Wiesz co, twitterowi scouci troche przesadzaja z hypem na jego temat, ale ma dobre podloge. A obrona niskich staje sie coraz istotniejsza w NBA. Wysoka podloga. btw. majac przez lata Sato czy ostatnio Andersona, to byl raczej oczywisty wybor Nie śledzę twitterowych scoutów Daniels powinien być zajebistym glue guyem ze swoją obroną i playmakingiem. Do tego jestem spokojny o jego rzut (ma dobry floater, mechanika jest ok, FT% przyzwoite, nawet pod koniec sezonu trafiał chyba >40% za 3), więc nie widzę opcji, żeby on przepadł w lidze. W najgorszym razie będzie graczem w typie Lonzo/Caruso i powinien w miarę szybko dawać niezły impakt. Wybrać przed nim Easona czy Durena to bardzo słaby pomysł AJ Griffin był tylko jeden w tym drafcie @ignazz Edytowane 15 Czerwca 2022 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zależy kto co potrzebuje. Jak sie ma Doncica to z jednej strony rozumiem nie ruszanie młodych ale bardziej perspektywicznych grajków jak Duren ( najmłodszych ) ale z drugiej strony oni się dublują. Do Doncica potrzeba moim zdaniem tych graczy co operują przy linii końcowej a nie co biegają w tym samym korytarzu. Lub jak już epickiego obrońcę do maskowania wad Luki. Wybór bardzo dobry ale nie do Luki. Trzeba było brać C moim zdaniem i tu właśnie Duren do Luki to świetne parowanie. Miami ma otwarte spoty wiec zobaczymy co się tam urodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 4 minuty temu, ignazz napisał: Zależy kto co potrzebuje. Jak sie ma Doncica to z jednej strony rozumiem nie ruszanie młodych ale bardziej perspektywicznych grajków jak Duren ( najmłodszych ) ale z drugiej strony oni się dublują. Do Doncica potrzeba moim zdaniem tych graczy co operują przy linii końcowej a nie co biegają w tym samym korytarzu. Lub jak już epickiego obrońcę do maskowania wad Luki. Wybór bardzo dobry ale nie do Luki. Trzeba było brać C moim zdaniem i tu właśnie Duren do Luki to świetne parowanie. Miami ma otwarte spoty wiec zobaczymy co się tam urodzi Ignas AJa ja wziąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi