ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Ja tam jestem zadowolony z draftu mimo, że Sharpe to duża niewiadoma. Niemniej jednak połączenie Smith/Sharpe w dłuższej perspektywie może wnieść sporo jakości w moim zespole. High risk Highest celling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 36 minut temu, Sylvinho. napisał: With the sixth pick of the 2022 NBA Draft, the Washington Wizards select Shaedon Sharpe Next @kolader I znów tradycyjnie ja trochę pauzy. Byłem poza grą przez ostatnie kilkanaście dni, prawie poza ligą więc muszę na szybko przeanalizować co się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 1 minutę temu, kolader napisał: I znów tradycyjnie ja trochę pauzy. Byłem poza grą przez ostatnie kilkanaście dni, prawie poza ligą więc muszę na szybko przeanalizować co się stało. Poza zamianami w kolejności wybierających to bez niespodzianek generalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 2 minuty temu, kolader napisał: I znów tradycyjnie ja trochę pauzy. Byłem poza grą przez ostatnie kilkanaście dni, prawie poza ligą więc muszę na szybko przeanalizować co się stało. Spokojnie - zaczęliśmy dzień wcześniej wiec oficjalnie twój Pick może być jutro wieczorem, albo nawet w środę do poludnia wiadomo - im szybciej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Teraz, Szulim napisał: Spokojnie - zaczęliśmy dzień wcześniej wiec oficjalnie twój Pick może być jutro wieczorem, albo nawet w środę do poludnia wiadomo - im szybciej tym lepiej Nie zaczynaj z takimi tekstami, cm ma 6 pickow w drafcie - to już 6 dni wybierania. Im szybciej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 10 minut temu, fluber napisał: Poza zamianami w kolejności wybierających to bez niespodzianek generalnie. Zwłaszcza że się nie spodziewałem że mi Sochana wybiorą. A tu jednak rozwalony plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 11 minut temu, fluber napisał: Nie zaczynaj z takimi tekstami, cm ma 6 pickow w drafcie - to już 6 dni wybierania. Im szybciej tym lepiej Easy - terminarz jest rozpisany - tego się trzymamy, zaczęliśmy wcześniej - super ale tez bez ciśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 28 minut temu, Szulim napisał: Easy - terminarz jest rozpisany - tego się trzymamy, zaczęliśmy wcześniej - super ale tez bez ciśnienia .. ale jednak max to 24h po ostatnim wyborze. Pamiętaj, że w sumie mamy 10 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Ja wierze ze @kolader ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 @january podepnij temat Draft na samej górze naszego forum jak możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 39 minut temu, Szulim napisał: Ja wierze ze @kolader ogarnie Jest aktywny i na pewno nie zawiedzie. Ja wybiorę od razu podwójnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 @Szulim 10 pick to Hornets, ale to nie Simbasket, więc właścicielem jest Fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 9 minut temu, MarcusCamby napisał: @Szulim 10 pick to Hornets, ale to nie Simbasket, więc właścicielem jest Fluber XD faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 @eMeS Gratuluje Iveya. Po 4 picku jest mega spadek w jakosci w tym drafcie, a ty za niewielka doplata wyciagnales goscia z mojego osobistego top 3(1. Jabari. 2. Chet). Przez wiekszosc sezonu mialem przed nim Paolo, ale patrzac na kierunek, w ktory idzie liga, to Jaden jest lepiej do tego predysponowany. Paolo moze byc miec trudnosci jako small ball 5 i zamilowaniem do elbow spots, a Ivey z tym firstepem oraz poprawionym rzutem jest ekscytujacym prospectem. W kazdym elemencie gry w ataku Jaden byl przynajmniej dobry: - jako ball handler na picku - spot up - tranzycja - iso - tutaj byl szczegolnie dobry - 1,08 ppp - 88% percentile - ma swietny first step, gdzie wypuszcza sobie pilke daleko przed siebie jak Dipo przed kontuzja, tylko ma lepsze body control; w zasadzie penetrujacy guardzi maja pod gore w BIG10, gdzie jest chyba wiecej 7 footerow niz w pojedynczej konferencji NBA (nie wiem jak jest dokladnie za ostatni rok, zwykla obserwacja), a trenerzy mocno zageszczaja srodek. Ivey jednak nadal robil at rim 65%. Do tego byl rewelacyjny po hand offach z wysokim. Purdue oczywiscie tradycyjnie prowadzilo atak czesto przez srodek (Williams szczegolnie) i overall grali bardzo wolno. Skutek to przynioslo w NCAA, gdzie zanotowali 2 ofensywe w lidze (za kenpom). Dla Iveya to nie sa dobre warunki, ale potrafil zaakceptowac scheme, odnalezc sie z nim i w taki sposob dostowac gre, zeby zespol odniosl sukces. Troche to brzmi jak z filmu, ale taka dojrzalosc u topowego prospecta nie jest oczywistoscia. Ivey wydaje sie coachable, przez rok poczynil ogromne postepy. Pytanie czy jest materialem na lead guarda czy kogos w stylu Murraya? W zwiazku z tym, ze glownym kreatorem moze byc teraz gracz z dowolnej pozycji, ten argument wydaje mi sie mniej istotny niz kilka lat temu. Nie lubie porownan do Moranta, bo Ja ma jednak passing skills i kreacje, ktorej na pewno nie ma Ivey. Sochen dla mnie za wysoko - Ivey uwazam, ze jest znacznie lepszym graczem i prospectem. Do tego dochodzi wystawienie Portera na trading block i nie mam pojecia dokad zmierzaja Memphis. Dla mnie to nie jest dobry kierunek. p.s. przenioslem post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Ten jego firststep to jest petarda. Ma akcje, gdzie normalnie obiega zawodników, jakby dostał dobrego screena od kolegi z drużyny, tyle że nikogo tam nie ma - przeciwnicy zostają w miejscu po prostu Właśnie to, że jest coachable mnie przekonało w 100% do niego - pewnie mocna w tym zasługa backgroundu jego matki. Chłopak ma świetne wywiady, widać że doskonale zdaje sobie sprawe z tego nad czym musi pracować i mówi o tym szczerze i normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Fajna interpretacja @tangiers Generalnie top4 tego draftu było dość mocno wyklarowane od początku - co nie zmienia faktu ze z dalszymi numerami czekają również ciekawe prospekty typu Griffin, Daniels, Williams i paru innych Nie rozumiem natomiast trochę zarzutu do Paolo - jego styl gry bardziej przypomina point forwards typu Simmons czy Lebron niż small5. Choć jego budowa i atletyzm może i dać radę pod koszem. Zgodze się, że prawdopodobnie jest to gracz który nie ma bardzo wysokiego sufitu, ale może być solidnym starterem na lata, bez utraty jakości w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Proszę tu nie spoilerowac. Masz opinie osoby o dobrym oku do prospektów i wymieniając graczy gdy tu się dzieją ludzkie dramaty w czekaniu są nieodpowiednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 5 minut temu, ignazz napisał: Proszę tu nie spoilerowac. Masz opinie osoby o dobrym oku do prospektów i wymieniając graczy gdy tu się dzieją ludzkie dramaty w czekaniu są nieodpowiednie. Dwóch z tych trzech przecież na pewno możesz wybrać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Dwóch z tych trzech przecież na pewno możesz wybrać! Simons czy Lebron się zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Poszły dwa oczywiste wybory Keegan i Ben oraz mój drugi w związku z potrzebami podkoszowego. Moim zdaniem najlepszy Center draftu choć surowy. Na Keegan się nie nastawiałem bo nie wierzyłem ze się ostanie z. 8 ale tradycyjnie jak co roku jest pewien GM który skutecznie pozbywa mnie najlepszej opcji w danym momencie draftu bezpośrednio przede mną. Dziękuje @kolader kolejny raz. lista graczy o których Ciebie pytam co sezon urosła o 1. Choć z perspektywy Nets wybrałbym inaczej patrząc na potrzeby i timeline Duren to pierwszy dyskusyjny wybór na tle. 8 pewniaków ale moim zdaniem takie mam potrzeby obok ultraofensywnego Johna Collinsa. Gość w mockach latał 7-15 ale dla mnie fit ma znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi