Eld Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @Alonzo i wtem z nieba po pół roku nieobecności zjawił się Borys ( ciekawe czy odpowie na mojego posta z Lipca ). Jeśli nie wierzysz, zrobię printscreena i tu wkleję. Pozamykał wszystkie Twoje zgłoszenia uznając je za zwykłą jakich wiele tu awantur, a ja z nim dyskutował nie będę. Swoją drogą Alonzo to co zgłosiłeś nadal nie nadaje się na bana. 1 minutę temu, Alonzo napisał: Borys mi pisał właśnie, że nic nie można zrobić, zatem dzięki za grę. Weź się nie wygłupiaj. Ochłoń jak ja to robię, ignoruj takich ludzi jak Ronnie bo to dla nich największy policzek. Zrób sobie przerwę od beGM aż do opisów. Po prostu tu nie wchodź. Ze względu na nasze prywatne relacje - proszę, nie rób tego. I to jeszcze w momencie kiedy zaczęło Ci to fajnie klikać. =========================================================================================================== OGŁOSZENIE PARAFIALNE =========================================================================================================== Każdy post, każda próba powrotu do Waszej dyskusji w tym temacie ( bo go po prostu zaśmiecacie, a sprzątać muszę ja ) skończy się automatycznie dwoma rzeczami: 1. POST ZOSTANIE USUNIĘTY 2. OSOBA WSTAWIAJĄCA POST DOSTANIE 3 GODZINNEGO BANA =========================================================================================================== Dziękuję za uwagę, Wujek Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Oj @Lucas siedzę sobie teraz i nadrabiam straty o OKC. Powiem Ci, że będziesz miał niesamowicie dużo pociechy z tego chłopaka. Reprezentowane BBIQ i pewność siebie u rookiego jaką on reprezentuje nie zdarza się często. No i póki co trzyma się dzielnie w all rookie team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Godzinę temu, Eld napisał: Oj @Lucas siedzę sobie teraz i nadrabiam straty o OKC. Powiem Ci, że będziesz miał niesamowicie dużo pociechy z tego chłopaka. Reprezentowane BBIQ i pewność siebie u rookiego jaką on reprezentuje nie zdarza się często. No i póki co trzyma się dzielnie w all rookie team. Serio nagroda bez zamontowanej podstawki? Słabo NBA. Słabo. Właśnie @Eld ostatnie 2 mecze OKC. Nie oglądałem ich jeszcze a zastanawiam się jak Wiggins (oczywiście nie licząc statów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 2 godziny temu, ozzy110 napisał: Właśnie @Eld ostatnie 2 mecze OKC. Nie oglądałem ich jeszcze a zastanawiam się jak Wiggins (oczywiście nie licząc statów) Na pewno na plus. Na twtterach jest mocna podjarka nim, a i sam SGA go chwalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 23 minuty temu, Eld napisał: sam SGA go chwalił. jakby BMF to zrobił to Eld by oddał wszystkie picki i samego SGA za Wigginsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 23 minuty temu, Qcin_69 napisał: jakby BMF to zrobił to Eld by oddał wszystkie picki i samego SGA za Wigginsa Nudny jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Nudny jesteś. nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: nie Owszem tak. Idę w zakład, że na corocznych urodzinach jakiejś ciotki opowiadasz te same trzy kawały rok w rok bo raz, więcej nie znasz, a dwa, próbujesz być zabawny. Wszyscy się śmieją, ale nie z kawału, a z tego aby Ci przykro nie było. Grow up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 4 minuty temu, Eld napisał: Owszem tak. Idę w zakład, że na corocznych urodzinach jakiejś ciotki opowiadasz te same trzy kawały rok w rok bo raz, więcej nie znasz, a dwa, próbujesz być zabawny. Wszyscy się śmieją, ale nie z kawału, a z tego aby Ci przykro nie było. Grow up. Byku, ja jedyny kawał jaki znam to: ”przychodzi baba do lekarza a baba tez lekarz”- żadnego innego nie jestem w stanie zapamiętać, tak jak Twojego ciekawego posta- z ta różnica ze pierwsze slyszalem (ale nie pamietam),drugiego nie czytałem (a chciałbym zapamiętać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 5 minut temu, Qcin_69 napisał: tak jak Twojego ciekawego posta- z ta różnica ze pierwsze slyszalem (ale nie pamietam),drugiego nie czytałem (a chciałbym zapamiętać) To może nawet lepiej dla Ciebie. Więcej pamięci zostanie Ci na inne nudne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: To może nawet lepiej dla Ciebie. Więcej pamięci zostanie Ci na inne nudne rzeczy. to tak nie działa, dalej nie pamietam żadnego Twojego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 No Panie Wiggins masz Pan ten kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 to jakas rodzina tego wigginsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: to jakas rodzina tego wigginsa? Nie. Po prostu zbieżność nazwisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 W dniu 11.10.2021 o 13:05, człowiek...morza napisał: co to za wafel? Zostal namaszczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 W tym sezonie bywało różnie... Ale to mu się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Te wymiany to taki duch Qcina bo nigdy takiego handlu cwaniackiego nie było. Tam było to progowo rozbierane. To łączone rozpisanie myli trochę ten młyn. Zejść w dół. Brać picki aby dać pick i pójść w górę. Rollercoaster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 10 minut temu, ignazz napisał: Te wymiany to taki duch Qcina bo nigdy takiego handlu cwaniackiego nie było. Tam było to progowo rozbierane. To łączone rozpisanie myli trochę ten młyn. Zejść w dół. Brać picki aby dać pick i pójść w górę. Rollercoaster Ja tam od początku wiedziałem kogo chce i gdybyburi oferta eMeSa to Sochan by poszedł z #4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) 8 minut temu, kuba2419 napisał: Ja tam od początku wiedziałem kogo chce i gdybyburi oferta eMeSa to Sochan by poszedł z #4 Skryles swoje uczucia i ktoś przepłacił. I masz gracza na niższym sałary. Będziemy odejmować Tobie w głosowaniu bo przez chciwość nasz Polak mniej zarabia. pamietamy 13 VI 22 dzień hańby. za 4 lata z Tobą nie przedłuży. Edytowane 13 Czerwca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Ja tam jestem zadowolony z draftu mimo, że Sharpe to duża niewiadoma. Niemniej jednak połączenie Smith/Sharpe w dłuższej perspektywie może wnieść sporo jakości w moim zespole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi