Lucas Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Ja sobie ten mecz właśnie włączyłem i zaczęło się od punktów kolejno Giddeya, Maledona i Sekou Także może nawet większość bez przewijania obejrzę. e: gdy Giddey wypadł z meczu i wyszło, że nie wróci to jednak sobie darowałem Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 I jak ja tu mam gościa wysłać na two-waya. Ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 2 godziny temu, ozzy110 napisał: I jak ja tu mam gościa wysłać na two-waya. Ehh Muszę cały mecz oglądnąć bo wygląda obiecująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 6 minut temu, Eld napisał: Muszę cały mecz oglądnąć bo wygląda obiecująco. On by dostał normalny kontrakt ale roster OKC zapchany jak sam dobrze wiesz a raczej nikogo nie zwolnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 9 minut temu, ozzy110 napisał: On by dostał normalny kontrakt ale roster OKC zapchany jak sam dobrze wiesz a raczej nikogo nie zwolnią Lada moment Favors poleci np z Robym za kolejnego niechcianego veta +2 x 2nd roundery i już jest rooster spot. Ktoś na pewno będzie chciał coś zutylizować na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 8 minut temu, Eld napisał: Lada moment Favors poleci np z Robym za kolejnego niechcianego veta +2 x 2nd roundery i już jest rooster spot. Ktoś na pewno będzie chciał coś zutylizować na pewno. Oby. Bo aż szkoda go marnować na TW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 13 godzin temu, ozzy110 napisał: On by dostał normalny kontrakt ale roster OKC zapchany jak sam dobrze wiesz a raczej nikogo nie zwolnią Przecież roster spoty nie są problemem. Dla chcącego nic trudnego. Jakoś inny 2nd rounder (Robinson-Earl) od razu dostał 8/4 z trzema sezonami gwarantowanymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Ten kozioł od 4:05. Pomyśleć, że chłop ma 6'11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 15 minut temu, karpik napisał: Mavs podpisują Isaiah Jacksona oraz Paula Reeda. Ten drugi z cap space - 3-letnia umowa za minimum, drugi rok niegwarantowany, trzeci TO. Pamiętaj tylko, że po 2 roku RFA po 3 UFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 46 minut temu, tangiers napisał: co to za wafel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: co to za wafel? Na imie ma: 1-rundowy pick rockets 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 W dniu 11.10.2021 o 13:05, człowiek...morza napisał: co to za wafel? Nie wiem jak twoj scouting mogl go przeoczyc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 1 godzinę temu, tangiers napisał: Nie wiem jak twoj scouting mogl go przeoczyc! brawo luka pewnie jest zachwycony tkakim wsparciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 W dniu 5.12.2021 o 17:39, tangiers napisał: Nie wiem jak twoj scouting mogl go przeoczyc! Przecież to jakis kasztan jest. Mobley dziś z niego zrobił sobie dziwkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 10 minut temu, january napisał: W jakim celu go wrzucasz - skoro go nawet nie podpisałeś na 2way? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 2 minuty temu, january napisał: Może sprawdź najpierw nazwę tematu? Bez różnicy - ten rzut u nas się nie wydarzył.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Teraz, january napisał: Akurat jak stwierdzę, że go podpiszę między trymestrami to się wydarzył. Nie, bo już miał miejsce - ale podpisz go bo to bardzo dobry ruch by był. I warto coś zrobić z tą patologią niepodpisywania fajnie grających graczy z II rundy u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 1 minutę temu, january napisał: No nie miał miejsca jeszcze, to jest 29 mecz Lakers;) już w 2 trymestrze. a to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 2 godziny temu, Alonzo napisał: I warto coś zrobić z tą patologią niepodpisywania fajnie grających graczy z II rundy u nas. https://youtu.be/VVnLv-idNfk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi