Tecu Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): c***owa z Cb wróżka tak jak i c***owe są twoje ruchy Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu dawaj @Regis i zamykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @Tecu 2 minuty temu, Tecu napisał(a): With the 60th pick in the 2025 NBA draft, Phoenix Suns select Kobe Sanders from University of Nevada Koniec! Jeszcze podebranie najlepszego gracza z listy. Wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 13 minut temu, ignazz napisał(a): @Tecu Jeszcze podebranie najlepszego gracza z listy. Wstyd 0,01% szans, że będzie grał w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Czeluści piekła przescoutowane, brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 52 minuty temu Udostępnij Opublikowano 52 minuty temu Moja lista, moim skromnym zdaniem, picków, które mi się podobają. Niewymienieni też się mogą cieszyć, bo mylę się bardzo często Collin Murray boyles Nique Clifford Walter Clayton Maxime Reynaud Noah Penda Ryan Kalkbrenner Javon Small Moje mi się też częściowo podobają i nie wróży to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 46 minut temu Udostępnij Opublikowano 46 minut temu @Tecu daj tez te które Ci sie nie podobają, wrocimy do tego w kwietniu nast roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 minut temu Udostępnij Opublikowano 15 minut temu 30 minut temu, 24kobe8 napisał(a): @Tecu daj tez te które Ci sie nie podobają, wrocimy do tego w kwietniu nast roku Jeszcze ktoś się obrazi i co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi