january Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 3 minuty temu, Alonzo napisał(a): January, co to za wałek??? Gonzalez był. Takich numerów, że wybraliśmy i zmieniamy nie robimy! Przywróć Gonzaleza iRada rozważy karę za ten wał! Miałem wczoraj wklepanego w autopamieci forum w temacie draftu Gonzaleza. I dziś, gdy zmieniłem decyzję to wchodzac w temat omyłkowo opublikowałem go zamiast Kama, więc szybko edytowałem. Nie wiem w czym problem niby, na nic to nie wpływa, decyzję sobie jaką chcecie podejmijcie, bo dla mnie to był wybór 50/50 dla Bux. Natomiast jak wrócicie Gonzaleza to proszę już mnie nigdy nie poganiać w drafcie aż do mojego deadline;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu No to tylko pogonie abyś edytował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, january napisał(a): Miałem wczoraj wklepanego w autopamieci forum w temacie draftu Gonzaleza. I dziś, gdy zmieniłem decyzję to wchodzac w temat omyłkowo opublikowałem go zamiast Kama, więc szybko edytowałem. Nie wiem w czym problem niby, na nic to nie wpływa, decyzję sobie jaką chcecie podejmijcie, bo dla mnie to był wybór 50/50 dla Bux. Natomiast jak wrócicie Gonzaleza to proszę już mnie nigdy nie poganiać w drafcie aż do mojego deadline;) Nikt Ciebie nie poganiał (przynajmniej mi nic nie wiadomo). Gracz wybrany to decyzja. Wyobraź sobie, że podczas draftu ktoś zostaje ogłoszony, cieszy się, a po kilku minutach Silver, czy jego zastępca mówi: 4 minuty temu, january napisał(a): Miałem wczoraj wklepanego w autopamieci forum w temacie draftu Gonzaleza. I dziś, gdy zmieniłem decyzję to wchodzac w temat omyłkowo opublikowałem go zamiast Kama, więc szybko edytowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Teraz, Alonzo napisał(a): Nikt Ciebie nie poganiał (przynajmniej mi nic nie wiadomo). Gracz wybrany to decyzja. Wyobraź sobie, że podczas draftu ktoś zostaje ogłoszony, cieszy się, a po kilku minutach Silver, czy jego zastępca mówi: CM wybrał Jonesa, a ja nie chcę robić inby z niczego, więc ten Gonzalez do Bux faktycznie. Jak mówię 50/50 - wczoraj wieczorem już go wklepałem, ale stwierdziłem że się z tym wyborem jeszcze prześpię i dziś stawiałem na Kama Jonesa. Zobaczy się czy lepszym scoutem był january z 20.06 czy ten z 21.06 32 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): ja mam czas do 18 ta? jakie stronki najlepsze do ogladania prospectow aktualnie? Wychodzi na to, że wedle Ciebie stronka 'january' xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) witamy steala draft 2025 w New York Knicks! jest trojeczka, wejsce pod kosz, jest podanie, bedzie chleb 28 minut temu, january napisał(a): Wychodzi na to, że wedle Ciebie stronka 'january' xdd mialem go nr 1 z tych co zostali Edytowane 5 godzin temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, january napisał(a): CM wybrał Jonesa, a ja nie chcę robić inby z niczego, więc ten Gonzalez do Bux faktycznie. Jak mówię 50/50 - wczoraj wieczorem już go wklepałem, ale stwierdziłem że się z tym wyborem jeszcze prześpię i dziś stawiałem na Kama Jonesa. Zobaczy się czy lepszym scoutem był january z 20.06 czy ten z 21.06 Wychodzi na to, że wedle Ciebie stronka 'january' xdd A ja gratuluję Thierno bo mocno go rozważałem wybrać ze swoim 1rd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi