Pablo81 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): To fajne godziny. Pewnie jestem dziwny, ale w tych godzinach raczej śpię, a jak nie, to rano jest masa obowiązków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, january napisał(a): Sorber super value picku, szukałem wymiany pod niego, ale przez to że mam już jednego młodego centra po kontuzji stopy (Lively) to nie chciałem bardzo dużo płacić. Ale miałem go na #10 w finalnym bigboardzie. Poza tym moje ulubione picki dotąd pod kątem miejsca gdzie poszli poza moim #9 Murray-Boylesem: #8 Knueppel, #14 Bryant i jednak #13 Essengue. Także @Tecu i @ernie9005 podobna ewaluacja do mojej chyba W ogóle dobry jest obecny system draftu z tym podziałem godzin, widać jak lud negocjuje cały czas w określonym czasie https://x.com/wooden13/status/1935759738374865215?t=J76nuZ0bVVb4UBrxHc8aNw&s=19 Ciekawa historia odnośnie Kona. Edytowane 18 godzin temu przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu @24kobe8 gratuluję przede wszystkim aktywności. Reszta się oceni później. Z rzeczy które powinny Ciebie zmartwić są dzisiejsze informacje o ekipie Ace’a. Niestety ten niewątpliwy talent otoczył się dosyć nieciekawymi ziomkami i możliwe że już na starcie zawodowej kariery stąpa po cienkim lodzie. wcześniejsze wywiady już były bardzo alarmujące bo gracz pomylił chyba pewność siebie i wiarę w swoje umiejętności z buta i narcystycznym podejściem. Jest dosyć spora seria informacji że te wywiady szły bardzo źle a gracz ma mocno ciężki egocentryczny charakter. Niestety problemem nie jest to gwiazdorzenie tylko reakcja na sugestie uwagi krytycznej. Oj źle to wyglądało. Szczególnie w pytaniach o rzuty po złej selekcji rzutowej bo tu gracz absolutnie nie uważał złych rzutów za złe rzuty. Niestety sztab gracza dosyć późno i bez podania powodów odwołał spotkanie z 76ers, wcześniej odmawiał innym spotkań a na inteview ekipa Asa zarządała od zespołów „opłaty” wstępnej. Wygląda na to że otoczenie gościa jest mocno toksyczne, działa przypadkowo oraz z brakiem poszanowania klubów. trwa teraz nawet analiza że bijące od zespołu sygnały że należy mu się gwiazdorskie traktowanie może wymusić na klubach odpuszczenie wyboru tym bardziej że od zachowania zespołu idą sugestie że gracz żąda !!! Gwarancji Maxa w nowym kontrakcie !!!! No i na oko śmierdzi tu szybkim wymuszaniem transferu do big market 76ers podobno analizują VJ Charlotte po niepotwierdzonych komentarzach sztabu w niewybredny sposób też zachwyceni nie są jazz już ma wysypkę na myśl że ktoś tam by chciał gwiazdorzyć. Wizz to jedno z niewielu miejsc gdzie nie widzą na razie problemu bo to takie quasi big market Nets to big market więc tu kłopotu nie ma TOR idzie swoją drogą. oj podobno chętni się zawijają. 6 minut temu, Tecu napisał(a): https://x.com/wooden13/status/1935759738374865215?t=J76nuZ0bVVb4UBrxHc8aNw&s=19 Ciekawa historia odnośnie Kona. Koń ma tylu miłośników co sceptyków. Ja jestem mega sceptyczny ale fani spurs wręcz przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Wołam eksperta od ligi francuskiej , Eurocup i Francuzów czyli @ignazz aby ocenił pick Chicago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 8 minut temu, LAF napisał(a): Wołam eksperta od ligi francuskiej , Eurocup i Francuzów czyli @ignazz aby ocenił pick Chicago Hahaha, przecież on nie gra w lidze francuskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Jeden z najlepszych wyborów na tym etapie naszej zabawy. Bardzo nietypowy mobilny wysoki który świetnie biega i mnie nie zaszokują spurs z #14 że go przytula. On ma świetne warunki fizyczne a pomiary dopiero NBA dostała od international przedwczoraj więc jego akcje teraz będą rosły już po naszej zabawie. Ma już gen zwycięstwa poprzez Mistrza Słowenii i Puchar w tym roku ( skąd pytanie o ligę Francuską ?)))) bardzo młody plus bieganie plus bloki na plus trójki brak ocena A+ @Pablo81 gratulacje topowy wybór Jak trafi do spurs to będziesz miał radość extra Tylko tam kloca brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Hahaha, przecież on nie gra w lidze francuskiej 7 minut temu, ignazz napisał(a): skąd pytanie o ligę Francuską ?)))) Fakt, pojebało mi się. Źle spojrzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu gdzieś widziałem/słyszałem info, że on dopiero 4 lata gra w kosza, wcześniej grał w soccer do 14 roku życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 32 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): gdzieś widziałem/słyszałem info, że on dopiero 4 lata gra w kosza, wcześniej grał w soccer do 14 roku życia Drugi Siakam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi