Skocz do zawartości

beGM - Draft - komentarze

january

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, człowiek...morza napisał(a):

po prostu wiedział, że w razie czego do niego przyjdzie

Tak było. Miałem go wziąć w nocy, jak wszedłem na forum. Ale pojawiło się kilka zapytań na które odpisałem i rano miałem sprawdzić co z tego wyjdzie. Ale zaglądałem dopiero teraz:) 

11 minut temu, Regis napisał(a):

Tak było. Miałem go wziąć w nocy, jak wszedłem na forum. Ale pojawiło się kilka zapytań na które odpisałem i rano miałem sprawdzić co z tego wyjdzie. Ale zaglądałem dopiero teraz:) 

no ja cie w pelni rozumiem, bo mialem tak samo z camara.

zatem przygotuj sie na to, ze jak twoj ziutek okaze sie kozakiem, to nikt Ci cesarskiego nie odda. 

19 minut temu, ignazz napisał(a):

. I będziesz go musiał zabrać na zakupy do Istambułu. 

we wrzesniu do kirgistanu jak już 

13 minut temu, january napisał(a):

Ależ Ty łżesz xD

hańba Ci. To że Ty opierasz swoje sukcesy tylko na sprawdzonych grajkach, nie oznacza, że inni nie szukają innej drogi, w tym dogłębnej analizy czeluści ncaa.

Sorber - ryzykowny ruch bo wraca po kontuzji ( a raczej nawet jeszcze nie wrócił) i jest dla scoutow bardzo trudny do oceny ale na mieście mówiono że gdyby nie uraz to kręciłby się w okolicy 12 wyboru. ( bulls) lub nawet 9 pod TOR jeżeli Mala byłby już niedostępny. W tak młodym wieku liczyć trzeba że zdrowie wróci do normy a dobra opinia która ma przez kontuzje była tylko zaniżana. To może być jeden z przechwytów u nas z #18. 

@Tecu dla suns robisz robotę i dobrze że jesteś interim GM tu. 

Teraz, ignazz napisał(a):

Sorber - ryzykowny ruch bo wraca po kontuzji ( a raczej nawet jeszcze nie wrócił) i jest dla scoutow bardzo trudny do oceny ale na mieście mówiono że gdyby nie uraz to kręciłby się w okolicy 12 wyboru. ( bulls) lub nawet 9 pod TOR jeżeli Mala byłby już niedostępny. W tak młodym wieku liczyć trzeba że zdrowie wróci do normy a dobra opinia która ma przez kontuzje była tylko zaniżana. To może być jeden z przechwytów u nas z #18. 

Szkoda, że nie mój 😂

Sorber super value picku, szukałem wymiany pod niego, ale przez to że mam już jednego młodego centra po kontuzji stopy (Lively) to nie chciałem bardzo dużo płacić. Ale miałem go na #10 w finalnym bigboardzie.

Poza tym moje ulubione picki dotąd pod kątem miejsca gdzie poszli poza moim #9 Murray-Boylesem:

#8 Knueppel, #14 Bryant i jednak #13 Essengue.

Także @Tecu i @ernie9005 podobna ewaluacja do mojej chyba :)

W ogóle dobry jest obecny system draftu z tym podziałem godzin, widać jak lud negocjuje cały czas w określonym czasie :)

Podsumowanie 1st rd ode mnie. 

Tak jak pisałem na priv z @Sylvinho. wybor z 4th miałem ułatwiony o decyzję Wizards, bo założyłem, że pójdzie albo VJ albo Ace. Jeśli miałbym #3 podobnie jak Kolega długo bym się zastanawiał. Padło na Ace, który jest trochę pod pewnymi względami wątpliwy ale potencjał ogromny. Ten wybor zdeterminował kolejne ruchy. Wymianę z @january wyceni czas i rozwój ATL. Z 12 Coward, który wydaje sie byc ryzykiem, nie mlody wiec sufit nie jakoś przesadnie wysoko ale potencjał i poziom tu i teraz, szczególnie w D moze być kluczowy. Podobnie z 19th który początkowo chciałem opchnąć, jednak bez korzystnych dla mnie ofert, postanowiłem wybrać gracza o nie najwyższym suficie ale solidnej podłodze, która może zagwarantować WV wsparcie w postaci obrony i trójek. Do konca wahałem sie pomiędzy nim a Asą Newelem ale padło na Rasheera, który mam nadzieję da to po co został wybrany od początku sezonu. Trzeba jeszcze liczyć, że w rl gracze trafią w dobre miejsca a Ace nie trafi do Hornets.

Tyle ode mnie, zapraszam do negocjacji #24. 

🍊

Godzinę temu, january napisał(a):

Sorber super value picku, szukałem wymiany pod niego, ale przez to że mam już jednego młodego centra po kontuzji stopy (Lively) to nie chciałem bardzo dużo płacić. Ale miałem go na #10 w finalnym bigboardzie.

Poza tym moje ulubione picki dotąd pod kątem miejsca gdzie poszli poza moim #9 Murray-Boylesem:

#8 Knueppel, #14 Bryant i jednak #13 Essengue.

Także @Tecu i @ernie9005 podobna ewaluacja do mojej chyba :)

W ogóle dobry jest obecny system draftu z tym podziałem godzin, widać jak lud negocjuje cały czas w określonym czasie :)

https://x.com/wooden13/status/1935759738374865215?t=J76nuZ0bVVb4UBrxHc8aNw&s=19

Ciekawa historia odnośnie Kona.

Edytowane przez Tecu