ignazz Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ani Artest ani Gorti ani Shaq ( chyba ze w lozy vipow) obecnie nie zasluguja na nominacje..... tak jakby sie zastanowic to poziom Gwiazdorow pierwszego formatu ostro skoczyl w dol bo ani LBj, Bosh ani Wade ani starzy KG Duncan Gino czy inni notoryczni allsrarcy graja slabo a nowych az tylu nie widac tak wybrac pelna 24 obecnie to zaden komfort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 imo Shaq zasługuje, za to, kim był i kim jest. ASG jest dla kibiców, więc powinna być tam przede wszystkim zabawa i tacy ludzie jak Shaq, a nie David Lee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 mam takie samo zdanie jak Quester, to jest przerwa w sezonie... przecież nie finały, i ma być co oglądać. Tak z historii wszystkich ASG nie pamiętam jednej akcji Duncan'a. Za to paczkę VC od tablicy zapamiętam. Tak już jest, ASG to święto, zabawa, celebracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Za to paczkę VC od tablicy zapamiętam. Tak już jest, ASG to święto, zabawa, celebracja a to nie byla paczka McGradyego? dali wtedy fajne zblizenie na Shaqa i Kobiego jak sie trzymali za rece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 wg mnie Artest nie zasluguje nawet zeby byc na tej podstawowej liscie (fish!) ale skoro juz jest to nie odmowie sobie oddania na niego glosu fakt Odom bardziej zasluguje bede go wstawial zamiast gasola jesli jest na tej podstawowej liscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 mam takie samo zdanie jak Quester, to jest przerwa w sezonie... przecież nie finały, i ma być co oglądać. Tak z historii wszystkich ASG nie pamiętam jednej akcji Duncan'a. Za to paczkę VC od tablicy zapamiętam. Tak już jest, ASG to święto, zabawa, celebracja Albo crossover i rzut Shaqa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Za to paczkę VC od tablicy zapamiętam. Tak już jest, ASG to święto, zabawa, celebracja a to nie byla paczka McGradyego? dali wtedy fajne zblizenie na Shaqa i Kobiego jak sie trzymali za rece ja mówię o tym: czyli Denver 2005 a Ty mówisz o tym pewnie http://www.youtube.com/watch?v=Dp8bV1lRZmk czyli Philly 2002 też zajebiste. można by to przenieść do tematu o ASG 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 mayo-kobe-artest-gasol-bynumTo jest chore. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 mayo-kobe-artest-gasol-bynumTo jest chore. 8)demokracja synu nikt mi nie zabroni popierac swoich wiedzialem ze nie zostawisz tego bez komentarza wiec uznalem ze dobrze bedzie cie sprowokowac i wkleic to tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 mayo-kobe-artest-gasol-bynumTo jest chore. 8)demokracja synu nikt mi nie zabroni popierac swoich wiedzialem ze nie zostawisz tego bez komentarza wiec uznalem ze dobrze bedzie cie sprowokowac i wkleic to tutaj Gdybyś zamiast Artesta umieścił Odoma to zapewniam cię, że bym tego nie skomentowal. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 jutro dam odoma... za gasola on i tak nazbiera glosow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 tak jakby sie zastanowic to poziom Gwiazdorow pierwszego formatu ostro skoczyl w dol bo ani LBj, Bosh ani Wade ani starzy KG Duncan Gino czy inni notoryczni allsrarcy graja slabo a nowych az tylu nie widac akurat Manu gra na razie świetnie. Może to się wydawać z początku zabawne, ale kręci najlepsze cyferki w karierze dotychczas oczywiście jest to też skutek dłuższego czasu gry i tu kolejna trochę kurwiozalna sytuacja: Ginobili w wieku 33 lat gra największą ilość minut w karierze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Akurat w przypadku Gino wszyscy wiedzą że to po prostu dlatego że jest zdrowy. Wreszcie. A co do jego gry - obejrzałem ostatni mecz z ORL i to była miazga. All-Star pełną gębą, GTG i nazwijcie go jak chcecie, ale koleś umie robić wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jebie mnie Kto co woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 mayo-kobe-artest-gasol-bynumTo jest chore. 8)demokracja synu nikt mi nie zabroni popierac swoich Ochlokracja raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 http://www.orlandosentinel.com/sports/o ... 4103.story Marcin Gortat, a k a the Polish Machine, a k a the world's tallest goalkeeper. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 to jak obstawiacie, po pachulii i bogucie, jaki nastepny duzy bialas pokaze roznice miedzy prawdziwym centrem i wannabe? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Spencer Hawes. Albo Darko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 albo Asik strikes again imo Gortat pokazal, ze nie nadaje sie na C do s5 jakiegos zespolu walczacego o PO, Bogut go ruchal bez mydla na lewo i prawo, a SvG tylko stal i sie przygladal ( fetysz? ) :roll: musi troche pocwiczyc, nie wiem moze trening z Olajuwonem albo cos w tym stylu, ale spojrzmy prawdzie w oczy ze jeszcze w c*** roboty przed Marcinem, ale mimo wszystko z checia zobaczylbym go w jakims innym klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 pi****lenie. Bogut to generalnie scisła czołówka ligi jesli chodzi o ofensywne skille, takze jak został pozostawiony 1on1 z Gortatem, to nie ma sie co dziwic, ze MG byl ruchany, tak samo jak nie ma sie co dziwic, ze Gasol, czy DH robi rozpierduche kazdemu C 1on1. Jak dla mnie lepszych 1 piatkowych C maja w tej chwili Celtics, Nets? (Lopez), Bulls, Pacers, Bucks, Cavs? (Varejoke), Hawks (jesli bierzemy Horforda jako C, a nie PF), Nuggs, Portland, Spurs i Dallas, Lakers 12 zespołów, czyli mniej niz połowa ligi. MG w S5 to spokojnie 10/10/2, sprawdza sie dobrze z atletycznymi C, fałszywymi C, gorzej z tymi dobrze uskillowanymi jak Gasol, czy Bogut... chociaz przeciwko hiszpanowi bronił ogólnie niezle z tego co pamietam.. na ile sie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi