gimmie Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Vince 0/5 za trzy i rekord kariery 57 pkt. Nice;) pozdrawiam @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 16 minut temu, gimmie napisał: Vince 0/5 za trzy i rekord kariery 57 pkt. Nice;) pozdrawiam @Pablo81 Spoko, spoko W pełnym składzie byłby inny wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 simka za 5 min! Dzień 88 (na pierwszym miejscu goscie) Rockets 76 - Pistons 98 play-by-play Spurs 112 - Cavaliers 102 play-by-play Heat 111 - Raptors 116 play-by-play Jazz 108 - Pacers 105 play-by-play Warriors 114 - Wizards 108 play-by-play Celtics 116 - Clippers 123 play-by-play Hawks 85 - Magic 108 play-by-play Nets 111 - Kings 102 play-by-play 76ers 92 - Lakers 88 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Chris Bosh (Cavaliers) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 simka za moment! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Brawo bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Dzień 89 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 106 - Nuggets 116 play-by-play Clippers 91 - Grizzlies 104 play-by-play Suns 120 - Spurs 115 play-by-play 76ers 102 - Pacers 103 play-by-play Mavericks 122 - Jazz 124 play-by-play Bucks 103 - Knicks 106 play-by-play Warriors 128 - Lakers 115 play-by-play Hornets 72 - Wizards 106 play-by-play Raptors 108 - Bulls 57 play-by-play Hawks 117 - Celtics 131 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Thabo Sefolosha (Clippers) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 22 minuty temu, ignazz napisał: Brawo bulls Juz mi nadzieje zrobił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 simka za 5 min Dzień 90 (na pierwszym miejscu goscie) Hornets 120 - Cavaliers 117 play-by-play Raptors 120 - Jazz 110 play-by-play Kings 114 - Heat 100 play-by-play Suns 121 - Bulls 116 play-by-play Clippers 93 - Pistons 124 play-by-play Nuggets 108 - Nets 124 play-by-play Grizzlies 117 - Magic 115 play-by-play Wizards 129 - Celtics 115 play-by-play Sonics 113 - Bucks 115 play-by-play Mavericks 129 - Hawks 108 play-by-play Timberwolves 105 - Spurs 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Kolejny mecz na styku i wpierdol I po co są te ustawienia Key Players, jak najważniejsze rzuty wykonują mi Dalembert z Odomem. I to bardzo często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 a ja mam znów w tym sezonie epickie wpi****le od każdego czego bym nie robił w ostatniej części sezonu (jebane deja vu) , gdzie marnotrawię przewagi jakich się nie marnotrawi.. Nienawidzę simki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 19 minut temu, Alonzo napisał: a ja mam znów w tym sezonie epickie wpi****le od każdego czego bym nie robił w ostatniej części sezonu (jebane deja vu) , gdzie marnotrawię przewagi jakich się nie marnotrawi.. Nienawidzę simki.. najbliższe 3 mecze masz z bezpośrednimi rywalami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał: najbliższe 3 mecze masz z bezpośrednimi rywalami u siebie.. i i tak mi wpierd%#lą .. Mam traumę po 11-22 jakim kończyłem poprzedni sezon, a byłoby 10-23 gdyby się Marcus nie podłożyl mierząc w konkretny team na playoffs.. Teraz dziejie się dokładnie to samo.. Masakruje mnie Theo Radcliff .. Edytowane 1 Lipca 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Teraz, Alonzo napisał: u siebie.. mi wpierd%#lą .. Mam traumę po 11-22 jakim kończyłem poprzedni sezon, a byłoby 10-23 gdyby się Marcus nie podłożyl mierząc w konkretny team na playoffs.. Teraz dziejie się dokładnie to samo.. Masakruje mnie Theo Radcliff .. no będzie ciekawie na zachodzie xD (bo wschód powoli znów się klaruje - ku rozpaczy Heat ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Teraz, julekstep napisał: no będzie ciekawie na zachodzie xD (bo wschód powoli znów się klaruje - ku rozpaczy Heat ) Na Zachodzie się zwalnia moje miejsce w playoffs już jestem na etapie godzenia się z tym że znowu mi wszyscy wpierd#%lą.. Trza było brać te picki z Ersanem jak wspaniałomyślnie oddawałem Tera będę musiał czekać aż Lopez i Millsap będą mieli po 30-35 lat to się może okienko na sezon czy dwa na playoffy otworzy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 3 minuty temu, Alonzo napisał: Na Zachodzie się zwalnia moje miejsce w playoffs już jestem na etapie godzenia się z tym że znowu mi wszyscy wpierd#%lą.. Trza było brać te picki z Ersanem jak wspaniałomyślnie oddawałem Tera będę musiał czekać aż Lopez i Millsap będą mieli po 30-35 lat to się może okienko na sezon czy dwa na playoffy otworzy .. e tam, dramatyzujesz prędzej Nuggets czy Kings nie wejdą do PO niż Sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Teraz, julekstep napisał: e tam, dramatyzujesz prędzej Nuggets czy Kings nie wejdą do PO niż Sonics Widzę, co się dzieje slump jak sqrwysyn Jazz i Warriors mnie spokojnie wyprzedzą, a Kings to moje fatum.. gwałciliby mnie nawet pięcioma undrafted rookasami Simka kształtuje nawet ukształtowane już charaktery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 simka za 5 min Dzień 91 (na pierwszym miejscu goscie) Rockets 61 - Kings 102 play-by-play Trailblazers 88 - 76ers 109 play-by-play Pacers 97 - Jazz 110 play-by-play Celtics 112 - Raptors 118 play-by-play Spurs 112 - Grizzlies 95 play-by-play Clippers 116 - Warriors 137 play-by-play Bucks 100 - Pistons 124 play-by-play Nets 109 - Heat 132 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Raja Bell (Bucks) - 26 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @julekstep Wstawiam Reggiego do składu i właśnie zauważyłem, że jako kluczowego zawodnika w ataku nr 2 miałem ustawionego Craiga Smitha, a nie Josha Smitha. Jak miałem wprowadzonych Key Players w gierce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep Wstawiam Reggiego do składu i właśnie zauważyłem, że jako kluczowego zawodnika w ataku nr 2 miałem ustawionego Craiga Smitha, a nie Josha Smitha. Jak miałem wprowadzonych Key Players w gierce? Czepiasz sie...Smith to Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Znam te sztuczki komiszow dlatego nie kontynuowałem rozmów o George Hillu czy Ramuelu Robinsonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi