Pablo81 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) W dniu 29.05.2021 o 13:04, julekstep napisał: to było do wariata Nie dealujemy z Magic!!! Edytowane 17 Listopada 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 zalajkowalem ale jako osoba dwulicowa jestem otwarty na propozycje a serio to koelner dostal z td ten pick 37 spurs z tego co pamietam, bo w temacie zastrzegania jest niby dalej mi przypisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 11 minut temu, elwariato napisał: zalajkowalem ale jako osoba dwulicowa jestem otwarty na propozycje a serio to koelner dostal z td ten pick 37 spurs z tego co pamietam, bo w temacie zastrzegania jest niby dalej mi przypisany lubię to jak ogarniasz sytuację własnego teamu xD W dniu 26.02.2021 o 14:23, elwariato napisał: Pacers - Knicks Pacers in: Byron Scott; Chauncey Billups Pacers out: Tim Duncan; Leandro Barbosa; 2rd PTB 34; 1rd SAS 36 Knicks out: Byron Scott; Chauncey Billups Knicks in: Tim Duncan; Leandro Barbosa; 2rd PTB 34; 1rd SAS 36 @Koelner jakiś tam pending musi być bo to chyba debiut kolegi na rynku TO JAK CHCESZ OD MAGIC KUPIĆ TEN SPURS 37?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 z tymi pickami to malo kto ogarnia wiec niebadz pan taki sprytny ale ok to odom za hedo i moj pick spurs 37 ląduje umnie, pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Przeczytałem na Discordzie wierutne kłamstwo osoby, która nigdy nie była mistrzem i próbuje wsiąść na bandwagon topowej organizacji. W MISTRZOWSKIM SEZONIE RADY JULKA NIE MIAŁY WPŁYWU NA KSZTAŁT MOJEJ ROTACJI!!!! Fakt, doradzał mi na starcie mojej przygody z simką, sugerując min. żebym za oddanie Amare doplacił jeszcze 1st pickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: Przeczytałem na Discordzie wierutne kłamstwo osoby, która nigdy nie była mistrzem i próbuje wsiąść na bandwagon topowej organizacji. W MISTRZOWSKIM SEZONIE RADY JULKA NIE MIAŁY WPŁYWU NA KSZTAŁT MOJEJ ROTACJI!!!! Fakt, doradzał mi na starcie mojej przygody z simką, sugerując min. żebym za oddanie Amare doplacił jeszcze 1st pickiem. ej ale każdy przecież pamięta że w 'mistrzowskim sezonie' co drugi post zaczynałeś 'a wg rankingu julka....' #PAMIĘTAMY xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: ej ale każdy przecież pamięta że w 'mistrzowskim sezonie' co drugi post zaczynałeś 'a wg rankingu julka....' #PAMIĘTAMY xD Tak, tak. Oczywiście. Dobra simuj już ten wpie..ol od Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 w sumie mogę simnąć za 5 min byle szybko jakiś kibic przyszedł kontrolować bo lego składam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: w sumie mogę simnąć za 5 min byle szybko jakiś kibic przyszedł kontrolować bo lego składam xD jakies fajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 @Pablo81 niestety nie będziesz zadowolony.. przegrałeś z Nuggets.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 11 minut temu, eMeS napisał: jakies fajne? standardowo 'dla córy kupiłem' xD Dzień 25 (na pierwszym miejscu goscie) Hornets 120 - Bulls 116 play-by-play Suns 130 - Nets 140 play-by-play Raptors 111 - Bucks 108 play-by-play Clippers 108 - Kings 120 play-by-play Spurs 93 - Nuggets 106 play-by-play Cavaliers 111 - Heat 120 play-by-play Pistons 102 - 76ers 87 play-by-play Pacers 84 - Magic 110 play-by-play Warriors 105 - Trailblazers 106 play-by-play Rockets 101 - Hawks 95 play-by-play Knicks 105 - Lakers 128 play-by-play Mavericks 96 - Wizards 97 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kevin Garnett (Warriors) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 BigAL wygrał matchup z Shaqiem w PO, a teraz kolejny raz wytarł nim podłogę młody Evans dał radę.. bardzo fajny win bez Manu i Iversona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 chybas Julek dla siebie kupil plus epicki machup brand vs grajacy za 10 razy tyle kg, garnet zostal tak wyd..... ze az sie kontuzjował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Bedzie dzis poranna simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 za 10-15 min simne, mozna wbijac na discord Dzień 26 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 70 - 76ers 107 play-by-play Bulls 76 - Pacers 101 play-by-play Nuggets 108 - Spurs 125 play-by-play Suns 100 - Heat 109 play-by-play Celtics 111 - Cavaliers 116 play-by-play Hornets 108 - Mavericks 106 play-by-play Timberwolves 107 - Jazz 112 play-by-play Trailblazers 117 - Warriors 93 play-by-play Pistons 101 - Grizzlies 127 play-by-play Clippers 85 - Bucks 80 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Teraz, january napisał: Ta gra serio jest bez sensu - wygrywam 50 pkt z Cavs, następny mecz przegrywam 5 pkt z Cavs... O wypraszam sobie. 48 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 9 minut temu, january napisał: Ta gra serio jest bez sensu - wygrywam 50 pkt z Cavs, następny mecz przegrywam 5 pkt z Cavs... W RL NBA nie ma takich przypadków? Przypomnij sobie Lac Mavs z przed roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: W RL NBA nie ma takich przypadków? Przypomnij sobie Lac Mavs z przed roku Nuggets - PTB z teraz Game 3 wygrana Nuggets, Game 4 to szli na wpierdol stoma (ale w garbage time nadrobili i skończyło się na -20 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: W RL NBA nie ma takich przypadków? Przypomnij sobie Lac Mavs z przed roku Tak samo jak ludzie narzekający, że przegrywają czasem z tankerami tak jakby w rl nie było takich przypadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: Tak samo jak ludzie narzekający, że przegrywają czasem z tankerami tak jakby w rl nie było takich przypadków nom overall właśnie zazwyczaj te rekordy W/L wychodzą tutaj dość 'realnie' NIE LICZĄC GŁUPICH NUGGETS W TYM ROKU (ale ja liczę że to będzie casus Mavs z zeszłego roku - potężny start a potem wielka kupa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi