Pablo81 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Godzinę temu, Krzemo napisał: Pomyśleć że miałeś parę Big-Al + Okafor Z parą Big Al - Okafor doszedłem do finałów Konferencji, wymieniłem Big Ala i zdobyłem Mistrza. Dziękuję 30 minut temu, eMeS napisał: No tego sie nie dalo przewidziec, ze Al sie tak rozwinie Ja miałem za niego bardzo dobra propozycje z perspektywy czasu, a nie wzialem, bo te jedne campy w druga strone i byłby obciazeniem, a nie assetem Masz 100% rację. Po raz 100 poruszana kwestia, że było to przed mega campami Jeffersona. To tak jakby wspominać komuś po losowaniu lotto, że złe numery skreślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Pablo81 napisał: Z parą Big Al - Okafor doszedłem do finałów Konferencji, wymieniłem Big Ala i zdobyłem Mistrza. Dziękuję Pomimo oddania i tylko jedno. Przy paczce jaką miałeś dla mnie to rozczarowanie 2 godziny temu, Pablo81 napisał: Masz 100% rację. Po raz 100 poruszana kwestia, że było to przed mega campami Jeffersona. To tak jakby wspominać komuś po losowaniu lotto, że złe numery skreślił To znaczy, że warto dać zawodnikom trochę czasu na rozwój. Edytowane 27 Maja 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: Pomimo oddania i tylko jedno. Tylko jedno, ponieważ Arenasa zabrakło w kluczowym momencie wyrównanej serii z mistrzami, ktorzy potem zmietli wszystko jak leci 3 minuty temu, Krzemo napisał: To znaczy, że warto dać zawodnikom trochę czasu na rozwój. Dokładnie! LMA go dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 simnę za 10 min @kuba2419 masz coś zwalone z taktyką - pls sprawdź czy możesz poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) A co jest nie tak? @julekstep A teraz? Edytowane 27 Maja 2021 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Dzień 21 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 112 - 76ers 124 play-by-play Rockets 117 - Cavaliers 101 play-by-play Magic 112 - Knicks 89 play-by-play Kings 114 - Warriors 101 play-by-play Hawks 86 - Bucks 109 play-by-play Sonics 97 - Trailblazers 110 play-by-play Lakers 143 - Raptors 119 play-by-play Hornets 141 - Suns 104 play-by-play Pacers 95 - Wizards 109 play-by-play Celtics 95 - Nets 101 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Andrew Bynum (Trailblazers) - 31 Aron Baynes (Pacers) - 5 Ron Artest (Nets) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu 19 minut temu, kuba2419 napisał: A co jest nie tak? @julekstep A teraz? nie - spróbuj jeszcze raz (podgrałem prawilnie bazę a nie zmiany z łapy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @MarcusCamby ależ mecz Twojego duetu podkoszowych! Tak patrzę, to Shaq mocno zaczął ten sezon jak tak dalej pójdzie to AI nie odzyska MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 W prestiżowym meczu znowu wpierd#ol .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Andrew. Szkoda. Potężny cios. Lakers co oni grają. Wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 ps. Czyżby Kawhi chciał dołączyć do Suns... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 7 minut temu, Braveheart22 napisał: ps. Czyżby Kawhi chciał dołączyć do Suns... ej, ale Suns grali w domu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 34 minuty temu, ignazz napisał: Andrew. Szkoda. Potężny cios. Lakers co oni grają. Wow. damy radę! więcej minut dla Ekpe! 40 minut temu, Alonzo napisał: W prestiżowym meczu znowu wpierd#ol .. dla kogo prestiżowy dla tego prestiżowy, dla Blazers to preseason bo na serio dopiero od Po gramy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 7 minut temu, Qcin_69 napisał: damy radę! więcej minut dla Ekpe! dla kogo prestiżowy dla tego prestiżowy, dla Blazers to preseason bo na serio dopiero od Po gramy! Jak tam awansujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 co za banda ciot nie maja ducha Knicks i nie zasługują na noszenie barw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 4 minuty temu, Koelner napisał: co za banda ciot nie maja ducha Knicks i nie zasługują na noszenie barw Ważne, że Monroe fajne cyferki kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Rox sie niepotrzebnie rozkreca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 5 minut temu, SlaKB napisał: Ważne, że Monroe fajne cyferki kręci tia, jedyny jasny punkt tam (szczególnie po tym pickowym dymanku ze strony Bulls xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 za 5 min simka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 A jak tam moja taks wszystko ok dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 zapraszam kibiców! Teraz, kuba2419 napisał: A jak tam moja taks wszystko ok dzisiaj? tak, teraz jest git coś musiałem napsuć ręcznie mieszając w db Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi