Alonzo Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Brook Lopez w meczu przeciwko Chicago w 13 min. złapał na rookiem Whitesie 6 fauli ale z drugiej strony miał na nim 16pkt. (6/7 z gry) i 6zb. Hassan 3/14 z osobistych - tak to mogłoby być ciekawiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 17 minut temu, Alonzo napisał: Brook Lopez w meczu przeciwko Chicago w 13 min. złapał na rookiem Whitesie 6 fauli ale z drugiej strony miał na nim 16pkt. (6/7 z gry) i 6zb. Hassan 3/14 z osobistych - tak to mogłoby być ciekawiej.. Ja dzisiaj zobaczyłem niebywały potencjał w Ilyasovie. Jakby był do ruszenia, to dawaj na priv. Może okaże się, że pasuje Spurs do planu Lillard '36. Nowym Ostrogom nie drży ręką w kluczowych momentach kluczowych meczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ja dzisiaj zobaczyłem niebywały potencjał w Ilyasovie. Jakby był do ruszenia, to dawaj na priv. Może okaże się, że pasuje Spurs do planu Lillard '36. Nowym Ostrogom nie drży ręką w kluczowych momentach kluczowych meczów! Ersan to late bloomer On ma dopiero 23 lata. Teamy, które nim pogardziły są same sobie winne - a okraszałem to jeszcze pickami. Ty jeden Pablo byłeś tu fair - Dumne Seattle zawsze będzie o tym pamiętało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Ersan to late bloomer On ma dopiero 23 lata. Teamy, które nim pogardziły są same sobie winne - a okraszałem to jeszcze pickami. Ty jeden Pablo byłeś tu fair - Dumne Seattle zawsze będzie o tym pamiętało Te piki też wezmę, ale chodzi o Ersana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 @ignazz podtrzymuję nadzieję na PO bez Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 21 minut temu, SlaKB napisał: @ignazz podtrzymuję nadzieję na PO bez Magic celuję w 8 seed, żeby szybko Pistons odprawić na ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: celuję w 8 seed, żeby szybko Pistons odprawić na ryby Podoba mi się ta zadziorność GMa Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 2 godziny temu, eMeS napisał: Chodzi tylko o to czy wystawisz podstawowy sklad, czy tez mam moich starterow na lawke posadzic Oki rzucasz pan wyzwanie, przyjmuję moje szwadrony śmierci przybędą na ten dwu mecz, teraz widzę żeś mi odskoczył i tylko parchle z nyk mi wadzą, ale co tam honor jest najważniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Jakieś prognozy, ile zwycięstw będzie potrzebnych, żeby zrobić playoffy na zachodzie? Swoją drogą, coś tak czuję, że to będzie rok Pistons i pozostanie nam tylko jeden Komisz bez tytułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 widzę macie głupoty w głowie, więc simka za 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 10 minut temu, Braveheart22 napisał: Swoją drogą, coś tak czuję, że to będzie rok Pistons i pozostanie nam tylko jeden Komisz bez tytułu Rok temu tak było z Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Dzień 105 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 111 - Clippers 68 play-by-play Suns 135 - Hornets 102 play-by-play Cavaliers 119 - Kings 125 play-by-play Nuggets 101 - Celtics 114 play-by-play Lakers 93 - Warriors 116 play-by-play Timberwolves 119 - Sonics 78 play-by-play Raptors 107 - Hawks 87 play-by-play Nets 115 - Magic 117 play-by-play Mavericks 115 - Bucks 110 play-by-play Heat 97 - 76ers 121 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Ike Diogu (Hornets) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 40 minut temu, julekstep napisał: Dzień 105 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 119 - Sonics 78 play-by-play wtf??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: Ike Diogu (Hornets) - 8 Ale bogowie Simki nie chcą mnie w Playoffs w tym sezonie. Stawiam, że w tym sezonie mam najwięcej kontuzji ze wszystkich. Sami moi starterzy (STAT, Calderon, Fox) opuścili łącznie 100 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 11 godzin temu, MarcusCamby napisał: Ale bogowie Simki nie chcą mnie w Playoffs w tym sezonie. Stawiam, że w tym sezonie mam najwięcej kontuzji ze wszystkich. Sami moi starterzy (STAT, Calderon, Fox) opuścili łącznie 100 dni... Nie poddawaj sie pan, bedzie satysfakcja jak pizdons udupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) simka za 10 min! @Koelner w aktywnym rosterze możesz mieć max 12 graczy (teraz wrzucam Gordona na IL) Edytowane 10 Lipca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Deal po Marshalla to był jednak strzał w 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Dzień 106 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 99 - Celtics 122 play-by-play Trailblazers 108 - Nuggets 77 play-by-play Warriors 118 - Magic 96 play-by-play Pistons 121 - Hornets 115 play-by-play Pacers 67 - Raptors 109 play-by-play Wizards 132 - Spurs 117 play-by-play Rockets 103 - Sonics 87 play-by-play 76ers 109 - Nets 112 play-by-play Suns 109 - Mavericks 126 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Russell Westbrook (Celtics) - 8 Donyell Marshall (Sonics) - 53 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Zanim sprawdziłem wynik to najpierw zerknąłem na kontuzje czy przypadkiem jeszcze Emeka Okafor nie wypadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 11 minut temu, Alonzo napisał: Deal po Marshalla to był jednak strzał w 10 9 minut temu, julekstep napisał: Russell Westbrook (Celtics) - 8 Donyell Marshall (Sonics) - 53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi