Koelner Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Julek daj mi coś wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 49 minut temu, cvbe napisał: Komu Carrolla? Czas chyba wprowadzić pełna odpowiedzialność tych losujących. Gracza powinien zabrać ten komisz co losował. Zepsuł niech naprawia a nie ze tak sobie Panowie psują graczy bez konsekwencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 2 minuty temu, Koelner napisał: Julek daj mi coś wygrać oby jeszcze nie w tej simce 12 minut temu, ignazz napisał: Czas chyba wprowadzić pełna odpowiedzialność tych losujących. Gracza powinien zabrać ten komisz co losował. Zepsuł niech naprawia a nie ze tak sobie Panowie psują graczy bez konsekwencji BYŁO SIĘ NIE MĄDRZYĆ ŻE TAK POWIEM xD Dzień 50 (na pierwszym miejscu goscie) Spurs 104 - Clippers 113 play-by-play Bucks 105 - Cavaliers 126 play-by-play Warriors 88 - Pistons 112 play-by-play Bulls 108 - Heat 94 play-by-play Mavericks 99 - Timberwolves 109 play-by-play Trailblazers 114 - Wizards 125 play-by-play Lakers 107 - Rockets 106 play-by-play Jazz 118 - Nuggets 114 play-by-play Knicks 92 - Magic 130 play-by-play Suns 97 - 76ers 115 play-by-play Celtics 141 - Hornets 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: David West (Cavaliers) - 2 Ricky Davis (Trailblazers) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Clippersi wygrywają i Houston spadają na samo dno albo zajmują pierwsze miejsce przed loterią. Zależy jak na to patrzeć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Trochę tracę ochotę Kompletny random - przegrywam z tankerami, wygram z tymi co powinienem przegrać. Idę do BeGM Zostawiam jak jest i sobie sprawdzę co i jak za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 twolves potwierdzają ze to random Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Trochę tracę ochotę Kompletny random - przegrywam z tankerami, wygram z tymi co powinienem przegrać. Idę do BeGM Zostawiam jak jest i sobie sprawdzę co i jak za 2 tygodnie. uznając za tankerów Hawks, Bulls, Clippers i Rockets to masz z nimi bilans 4-2 dość sensowny wynik jak na borderline PO team tbh (jeśli z kimś tankerzy czasem mają wygrywać - a przecież czasem muszą - to właśnie z takimi średnimi ekipami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Sędzia c*** ! ogolnie beka że pozbywając się Milesa posypał mi się totalnie def Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 14 minut temu, Pablo81 napisał: Trochę tracę ochotę Kompletny random - przegrywam z tankerami, wygram z tymi co powinienem przegrać. Idę do BeGM Zostawiam jak jest i sobie sprawdzę co i jak za 2 tygodnie. Mówię Ci, że to Gay Ci przeszkadza w osiąganiu dobrych wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Kolejka cudów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 39 minut temu, julekstep napisał: uznając za tankerów Hawks, Bulls, Clippers i Rockets to masz z nimi bilans 4-2 dość sensowny wynik jak na borderline PO team tbh (jeśli z kimś tankerzy czasem mają wygrywać - a przecież czasem muszą - to właśnie z takimi średnimi ekipami ) Już nie troluj Dobrze wiesz, że w obecnym składzie w 90% próbnych simek mam hca, w Twoim rankingu (nie, żeby był dla mnie wyznacznikiem, ale najwidoczniej dla Ciebie jest, skoro go stworzyles) też mam hca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) 22 minuty temu, Pablo81 napisał: Już nie troluj Dobrze wiesz, że w obecnym składzie w 90% próbnych simek mam hca, w Twoim rankingu (nie, żeby był dla mnie wyznacznikiem, ale najwidoczniej dla Ciebie jest, skoro go stworzyles) też mam hca. no nie, przecież jak robiłem simki przed sezonem to prędzej Spurs byli poza PO niż mieli HCA (a najczęściej byli na 7/8 miejscu w konfie) a od tego czasu zamieniłeś siekierkę na kijek (Hughes -> LMA), więc nie, Spurs to po prostu borderline PO team aktualnie, ze świetnym Gayem (który jednak ma skillset sidekicka a nie lidera), b.dobrym ale starym Millerem, grającym ponad stan Ridnourem, przeciętnym Bogutem, słabiutkim LMA i fatalną ławką (poza Dirkiem ofc) ja wiem że tutaj każdy w swojej wizji dodaje swojemu teamowi +10 do zajebistości, ale trzeba mieć troszkę szersze spojrzenie Edytowane 11 Czerwca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Iverson po powrocie b2b 40+ pts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 17 minut temu, julekstep napisał: no nie, przecież jak robiłem simki przed sezonem to prędzej Spurs byli poza PO niż mieli HCA (a najczęściej byli na 7/8 miejscu w konfie) a od tego czasu zamieniłeś siekierkę na kijek (Hughes -> LMA), więc nie, Spurs to po prostu borderline PO team aktualnie, ze świetnym Gayem (który jednak ma skillset sidekicka a nie lidera), b.dobrym ale starym Millerem, grającym ponad stan Ridnourem, przeciętnym Bogutem, słabiutkim LMA i fatalną ławką (poza Dirkiem ofc) ja wiem że tutaj każdy w swojej wizji dodaje swojemu teamowi +10 do zajebistości, ale trzeba mieć troszkę szersze spojrzenie Weź aktualny plik i zrob simki. Szkoda trochę czasu na Hughes > LMA, gdyż za Hughesa dostałem Millera i LMA. Posimuj i przelicz ranking, żeby nie być goloslownym. Do usłyszenia za 14 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Weź aktualny plik i zrob simki. Szkoda trochę czasu na Hughes > LMA, gdyż za Hughesa dostałem Millera i LMA. Posimuj i przelicz ranking, żeby nie być goloslownym. Do usłyszenia za 14 dni ale po co mam przesimowywać teraz cokolwiek skoro na bieżąco Spurs potwierdzają moją opinię o nich? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: Trochę tracę ochotę Kompletny random - przegrywam z tankerami, wygram z tymi co powinienem przegrać. Idę do BeGM Zostawiam jak jest i sobie sprawdzę co i jak za 2 tygodnie Mogłeś wziąć Raya i mieć +10 do kultury organizacji jednak zaufałeś excelowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 15 minut temu, julekstep napisał: ale po co mam przesimowywać teraz cokolwiek skoro na bieżąco Spurs potwierdzają moją opinię o nich? xD Ej Julek, chodź porozmawiamy o faktach, co? No dawaj, co? A serio to spadam do BeGM Lamelo sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Teraz, Pablo81 napisał: A serio to spadam do BeGM Lamelo sprzedać To się odezwij xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ej Julek, chodź porozmawiamy o faktach, co? No dawaj, co? A serio to spadam do BeGM Lamelo sprzedać ale ja mówię o faktach Spurs nie zachwycali w próbnych simkach - fakt Spurs od tego czasu porobili meh trejdy - opinia, znajdująca potwierdzenie w faktach Spurs dalej nie zachwycają - fakt ('zachwycanie' - easy robienie HCA, co wg Twojej opinii powinno mieć miejsce) Edytowane 11 Czerwca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Dobra szkoda czasu. 1. Wg TWOJEGO rankingu powinienem miec hca - fakt. 2. W próbnych simkach z AKTUALNEGO pliku mam 9/10 hca (raz prawie) - fakt. Wiem z politycznego, że długo tak możesz, ja nie, więc eot 39 minut temu, cvbe napisał: To się odezwij xd Nie, no Lamelo nie oddam, ale o innych możemy pogadać 53 minuty temu, kahR napisał: Mogłeś wziąć Raya i mieć +10 do kultury organizacji jednak zaufałeś excelowi. Fakt, Ray był już w samolocie do Teksasu, ale nie odleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi