Qcin_69 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Ustawcie się w kolejce, bo nie chce wpierdolic komuś dwa razy przez przypadek xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Lubie wygrywać z Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 32 minuty temu, Qcin_69 napisał: Ustawcie się w kolejce, bo nie chce wpierdolic komuś dwa razy przez przypadek xd tak podejrzewałem że będziesz przeżywać swój pierwszy 'winning season' xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 28 minut temu, julekstep napisał: tak podejrzewałem że będziesz przeżywać swój pierwszy 'winning season' xD co tu do przezywania, walec odpalił teraz jedynce co może zatrzymać to Bogowie Simki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: co tu do przezywania, walec odpalił teraz jedynce co może zatrzymać to Bogowie Simki no jest do przeżywania w końcu jesteś pierwszym z 'naboru beGMowego' i chyba ostatnim który pozna smak PO xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Ustawcie się w kolejce, bo nie chce wpierdolic komuś dwa razy przez przypadek xd Widzę, że już jesteś w formie playoffowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Godzinę temu, julekstep napisał: w końcu jesteś pierwszym z 'naboru beGMowego' i chyba ostatnim który pozna smak PO xD A Ignazz, a eMes a cvbe...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) 12 minut temu, Tecu napisał: A Ignazz, a eMes a cvbe...... ignazz przecież jest co roku w PO, emes na początku jechał na plecach Thomasa (chyba 2x do PO go wprowadził) cvbe w sumie może faktycznie być Edytowane 1 Czerwca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Halo Halo, ja tam miałem poważną drużynę niedawno Kenny Anderson - Isiah Thomas - Charles Barkley - Joe Smith - Drew Gooden gdybym na 76ers w pierwszej rundzie nie trafil i nie przegral 4:3 to był potencjał na głęboki run Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 33 minuty temu, julekstep napisał: ignazz przecież jest co roku w PO, emes na początku jechał na plecach Thomasa (chyba 2x do PO go wprowadził) cvbe w sumie może faktycznie być cvbe chyba był w pierwszym swoim sezonie jak Wallace wytarł podłogę Hillem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 2 minuty temu, SlaKB napisał: cvbe chyba był w pierwszym swoim sezonie jak Wallace wytarł podłogę Hillem Tak, ja już nawet 2 rundę złapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 5 minut temu, cvbe napisał: Tak, ja już nawet 2 rundę złapałem tam chyba eddie jones pocisną, no i to byl mega upset heat #1 po mega rs dostali po d. w 1 rundzie, pamietamy pamietamy a ten walec Qcina to stał bez gasoliny strasznie długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: no jest do przeżywania w końcu jesteś pierwszym z 'naboru beGMowego' i chyba ostatnim który pozna smak PO xD japa tam xd ja budowałem dynastie a nie jednosezonowe strzały xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: japa tam xd ja budowałem dynastie a nie jednosezonowe strzały xd aha to dlatego w sezonie kiedy pierwszy raz wchodzisz do PO Twój najlepszy gracz ma 31 lat? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 3 godziny temu, elwariato napisał: tam chyba eddie jones pocisną, no i to byl mega upset heat #1 po mega rs dostali po d. w 1 rundzie, pamietamy pamietamy a ten walec Qcina to stał bez gasoliny strasznie długo Miałem wtedy 3 z 5 dostępnych w S5. Krzemo mi kontuzjował graczy tuż przez PO na 11&37 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 44 minuty temu, ignazz napisał: Miałem wtedy 3 z 5 dostępnych w S5. Krzemo mi kontuzjował graczy tuż przez PO na 11&37 dni. tego akurat nie pamiętam, pamięta ktoś 2 godziny temu, julekstep napisał: aha to dlatego w sezonie kiedy pierwszy raz wchodzisz do PO Twój najlepszy gracz ma 31 lat? xD Qcin miał poślizg z tą dynastią i to pewnie dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 simnę zaraz -> zapraszam na discord za 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 3 godziny temu, julekstep napisał: aha to dlatego w sezonie kiedy pierwszy raz wchodzisz do PO Twój najlepszy gracz ma 31 lat? xD to ze lubisz grzebać w silniku gry nie oznacza ze zmiana wieku Rondo zostanie niezauważona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) @ignazz czy nie uważasz, że coś podejrzanie dawno się u Ciebie nikt nie kontuzjował? Edytowane 1 Czerwca 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Dzień 31 (na pierwszym miejscu goscie) Wizards 101 - Pacers 116 play-by-play Lakers 114 - Grizzlies 123 play-by-play Bucks 116 - 76ers 117 play-by-play Hawks 84 - Cavaliers 102 play-by-play Celtics 104 - Knicks 96 play-by-play Timberwolves 138 - Suns 123 play-by-play Clippers 107 - Magic 128 play-by-play Spurs 119 - Nets 94 play-by-play Hornets 105 - Warriors 77 play-by-play Trailblazers 91 - Kings 113 play-by-play Rockets 79 - Bulls 99 play-by-play Mavericks 94 - Heat 119 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Chris Andersen (Pacers) - 12 Dallas Comegys (76ers) - 8 Rasheed Wallace (Heat) - 21 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi