Sylvinho. Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 49 minut temu, eMeS napisał: Ech, po łatwym zwycięstwie z Raptors, tym razem wpadka. Oby ostatnia A dosadniej to Deron Williams został zmielony w dzisiejszym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Godzinę temu, ignazz napisał: @Krzemo masz brodę? jak Ciebie dorwę w realu to zrobie to co Jozek Hardenowi jak tylko zobaczyłem kto simuje to pomyślałem czas na uraz. zatluke Mam, naoliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Zwłaszcza że Raptors wg multipleseasons simek to będzie mała dynastia Dzięki Curremu mają oczywiście taką szansę, ale byłbym spokojny. Już ochrzcileś Magic mianem nowej dynastii, a oni nawet misia nie zdobyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 moi piękni Blazers jak Holandia/Hiszpania w kopana z przełomu wieków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 11 minut temu, Qcin_69 napisał: moi piękni Blazers jak Holandia/Hiszpania w kopana z przełomu wieków Głowa do góry, to dopiero początek. Walcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 6 minut temu, january napisał: Gm nie wytrzymał presji faworyta i postanowił walczyć jako underdog xd poddawał się w czasie bitwy to nie dziwne , że sami zawodnicy nie chcieli wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 38 minut temu, Qcin_69 napisał: moi piękni Blazers jak Holandia/Hiszpania w kopana z przełomu wieków Nie przejmuj się Qcin I tak długo walczyłeś - całe 4 mecze. Masz 1-3 i brak perspektyw. Bynum to ogór, pora iść w tank Draft zapowiada się na mocny, zatem żebyś chociaż ze swojego picu miał pożytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 36 minut temu, Alonzo napisał: Nie przejmuj się Qcin I tak długo walczyłeś - całe 4 mecze. Masz 1-3 i brak perspektyw. Bynum to ogór, pora iść w tank Dwa picki w loterii to zawsze fajna perspektywa @Qcin_69 Suns w zeszłym sezonie jak ich obejmowałem, też po kilku meczach, byli z tego co pamiętam trzy mecze w plecy, a zobacz jak skończyli Btw, odwróć tabelę... i niech każdy sobie dokończy. Tankerzy już drżą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Od dawna wiadomo, że Bynum to ogór. Ja bym go na tym kontrakcie traktował jako minusowy asset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 2 godziny temu, january napisał: Yup, widzę jak to Nocioni prawie że zastąpił xd Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale wydaje mi się, że Mavs w składzie z AK47 nigdy nie mieli sezonu na poziomie +50W, a Noc był najlepszym graczem drużyny która to osiągnęła. Noc wiadomo że w obronie ssie, ale w ataku zjada Kirilenke na śniadanie i jest wielokrotnie tańszy. Ciekaw jestem jak sobie kacap poradzi mając w składzie Stefka. Będę obserwował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Od dawna wiadomo, że Bynum to ogór. Ja bym go na tym kontrakcie traktował jako minusowy asset. ciebie nikt o zdanie nie pytał 2 godziny temu, Braveheart22 napisał: Dwa picki w loterii to zawsze fajna perspektywa @Qcin_69 Suns w zeszłym sezonie jak ich obejmowałem, też po kilku meczach, byli z tego co pamiętam trzy mecze w plecy, a zobacz jak skończyli Btw, odwróć tabelę... i niech każdy sobie dokończy. Tankerzy już drżą xD byś pomógł koledze ze Spółdzielni a nie sam się napajasz swoimi sukcesami w potrzebie tylko Emes wyciągnął pomocna dłoń 3 godziny temu, Alonzo napisał: Nie przejmuj się Qcin I tak długo walczyłeś - całe 4 mecze. Masz 1-3 i brak perspektyw. Bynum to ogór, pora iść w tank Draft zapowiada się na mocny, zatem żebyś chociaż ze swojego picu miał pożytek. dobrze ze zapowiada się dobrze bo liczę ze zgodnie ze zdrowym rozsądkiem skończysz w bottom 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 2 godziny temu, Braveheart22 napisał: Dwa picki w loterii to zawsze fajna perspektywa @Qcin_69 Suns w zeszłym sezonie jak ich obejmowałem, też po kilku meczach, byli z tego co pamiętam trzy mecze w plecy, a zobacz jak skończyli Btw, odwróć tabelę... i niech każdy sobie dokończy. Tankerzy już drżą xD ja tam życzę @Qcin_69 playoffów i dotarcia w nich aż do Finału Konfy, gdzie naturalnie przegra z Dumnymi SuperSonics. Po prostu lubię go czasami zmotywować do konstruktywnych ulepszeń w Wielkich Blazers Odnośnie tych dwóch picków w loteriii mam nadzieję, że nie masz tam na myśli tego ode mnie Co dopiero wygrałem wreszcie z Twoimi Suns, a w poprzednim sezonie przegrałem z Twoimi sweepem, zatem postęp jest! Pewnie po jakichs 15-20 meczach coś juz tam będzie można powiedzieć o formie i sile teamów w tym sezonie - na ten moment ciężko mi jeszcze ocenić (czekam na resztę rankingu @julekstep ), ale w tym sezonie to już te playoffy to powinienem wreszcie zrobić 12 minut temu, Qcin_69 napisał: dobrze ze zapowiada się dobrze bo liczę ze zgodnie ze zdrowym rozsądkiem skończysz w bottom top 5 Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 o 21 simka Dzień 5 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 94 - Magic 107 play-by-play Wizards 142 - Warriors 122 play-by-play Hornets 134 - Sonics 124 play-by-play 76ers 121 - Cavaliers 90 play-by-play Nets 101 - Raptors 119 play-by-play Nuggets 116 - Grizzlies 111 play-by-play Celtics 113 - Rockets 92 play-by-play Bucks 89 - Pacers 92 play-by-play Lakers 113 - Trailblazers 100 play-by-play Clippers 98 - Spurs 113 play-by-play Bulls 101 - Heat 112 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: blake griffin - bos - 7 days marc gasol - chi - 6 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Magic po tych zmianach wygrali z Wolves Qrcze.. Szkoda tej porażki z Hornets po dogrywce u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 3 minuty temu, Krzemo napisał: Heat 2nd 2038 -> Rockets 1 -> pls o nie pisanie w tamtym temacie żeby nie było bałaganu 2 -> Heat już wcześniej oddali 2nd 2038 (do Celtics) -> @ignazz @kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 4 minuty temu, january napisał: A ja im te 2nds z powrotem w dealu z Odomem chyba oddałem jak coś ;d Zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 4 minuty temu, january napisał: A ja im te 2nds z powrotem w dealu z Odomem chyba oddałem jak coś ;d lol true nie ja wklepywałem deal jbc xD @Krzemo - prośba o wywalenie posta z draft pick protections i przerzucenie Heatowych 2ndroudnerów (36 i 37) z powrotem do Heat (teraz w gierce są przy Celtics) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 @Ashigaru Możesz go odkupić jak tęsknisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Godzinę temu, Roger napisał: @Ashigaru Możesz go odkupić jak tęsknisz Dzięki za troskę, ale podziękuję. Niech tobie zjada salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi