cvbe Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 O, Horace Grant Teraz, MarcusCamby napisał: Tylko nie mów, że chodzi Ci o Horace Granta za którego wzięcie dostałeś first pick Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 15 minut temu, cvbe napisał: Drugi Już czekałem na oferty za kogoś w poprzednim sezonie (nie pamiętam już nawet za kogo), ale się nie doczekałem No doczekałeś się! Przecież ja go od Ciebie kupiłem - ale nie oddawałem picku tylko graczy wg powszechnie funkcjonującego w poprzednim sezonie wałka Januarego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: No doczekałeś się! Przecież ja go od Ciebie kupiłem - ale nie oddawałem picku tylko graczy wg powszechnie funkcjonującego w poprzednim sezonie wałka Januarego. Ale to już było po TR - trade request upadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Teraz, january napisał: Jeszcze niejaki Marcus Camby siedzi na ławce w Rockets! Za DeAndre Jordanem. Raczej nie ma podstawy do TR. Chociaż oczywiście szkoda, że Ben Wallace Zachodu się marnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Iverson szybko swój pierwszy mecz 50+ zaliczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 2 godziny temu, SlaKB napisał: Iverson szybko swój pierwszy mecz 50+ zaliczył a na tytuł ile to juz tam lat czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: a na tytuł ile to juz tam lat czeka Jakby się nie obsral w G7 z Orlando i nie dostał w pizdę od Steve freakin Blake to mógłby do tej pory świętować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: Jakby się nie obsral w G7 z Orlando i nie dostał w pizdę od Steve freakin Blake to mógłby do tej pory świętować chociaż taki pożytek z tego mojego Big4 że zabrali kilka najlepszych lat Iverkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 simne za jakieś 15 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 padło data center NASK na którym stoi webd.pl (hosting gdzie mamy simkę) - więc przez jakiś czas nie będzie dostępu do stronek - zobaczymy jak długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Czyli mamy swojego wirusa i sezon skrócony będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: padło data center NASK na którym stoi webd.pl (hosting gdzie mamy simkę) - więc przez jakiś czas nie będzie dostępu do stronek - zobaczymy jak długo A kto płaci za tą stronę? Jest free czy jednak powinniśmy się zrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 6 minut temu, julekstep napisał: padło data center NASK na którym stoi webd.pl (hosting gdzie mamy simkę) - więc przez jakiś czas nie będzie dostępu do stronek - zobaczymy jak długo A dzisiejsze wyniki są znane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Tecu napisał: A kto płaci za tą stronę? Jest free czy jednak powinniśmy się zrzucić? Ostatnio to chyba nie grający @Cichy opłacił na dłuższy czas.. zgadza się? czy Ty @julekstep już płaciłeś? Edytowane 18 Maja 2021 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Czyli wiemy dlaczego strona nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: Ostatnio to chyba nie grający @Cichy opłacił na dłuższy czas.. zgadza się, czy Ty @julekstep już płaciłeś? Cichy - to jest jego stronka generalnie i nie chciał rok temu kasy za to, dziś poszła przypominajka z zapytaniem na nowy rok (żeby dał nr konta i kwotę), strzelam że znów nie będzie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: A dzisiejsze wyniki są znane? Znane, Spurs chyba wygrali z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: A dzisiejsze wyniki są znane? Tak. Spurs wygrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dawać sciepe gdzie jest owsiak kiedy go potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Cichy - to jest jego stronka generalnie i nie chciał rok temu kasy za to, dziś poszła przypominajka z zapytaniem na nowy rok (żeby dał nr konta i kwotę), strzelam że znów nie będzie chciał A to nie jest jakiegoś jego ziomka?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi