julekstep Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 6 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep Na discordzie pisałeś, że w pliku Campy2034 są rankingi graczy. Ja mam dalej tylko dwie zakładki - przed i po. a pobrałeś nowy plik / odświeżyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: a pobrałeś nowy plik / odświeżyłeś? Nawet się wylogowalem-> zalogowałem -> odświeżylem -> pobrałem. I dalej przed i po. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 ktoś ma podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: ktoś ma podobny problem? Ja mam problem z podgraniem save do gierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 5 godzin temu, julekstep napisał: ktoś ma podobny problem? Jest zakładka ranking, ale jest jeden wielki error Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) macie fajnie ja na służbówce nie mogę instalować Edytowane 18 Maja 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 56 minut temu, Koelner napisał: macie fajnie ja na służbówce nie mogę instalować Ja w pracy mam stacjonarny, a w domu żadnego kompa. Może to i lepiej, bo dodaje realizmu/romantyzmu rozgrywce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 3 godziny temu, Tecu napisał: Jest zakładka ranking, ale jest jeden wielki error a faktycznie tam się coś dziwnego zadziało - ale akurat ta zakładka jest mało istotna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Po ile meczy gramy dziennie? Dalej dwa czt na poczatku po jednym bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 3 godziny temu, Tecu napisał: Jest zakładka ranking, ale jest jeden wielki error i jbc to podgrałem już wersję bez tego błędu Teraz, kuba2419 napisał: Po ile meczy gramy dziennie? Dalej dwa czt na poczatku po jednym bedzie? raczej dwa, za chwilę simnę day2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 9 minut temu, julekstep napisał: i jbc to podgrałem już wersję bez tego błędu raczej dwa, za chwilę simnę day2 są kibice jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: są kibice jbc ok odpalam Dzień 2 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 98 - Nuggets 120 play-by-play Hawks 113 - Pistons 123 play-by-play Bulls 92 - Cavaliers 119 play-by-play Sonics 120 - Grizzlies 103 play-by-play Clippers 93 - Wizards 117 play-by-play Pacers 95 - Bucks 139 play-by-play Heat 119 - Trailblazers 113 play-by-play Kings 130 - Suns 121 play-by-play Nets 108 - Magic 103 play-by-play 76ers 94 - Hornets 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Portland musi poprawić się kondycyjnie bo 3Q były dobre w ich wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Dumni Sonics wzięli rewanż na Grizzlies odgrywając się na wyjeździe!. LeBron niepotrzebnie skoncentrował się na triple double zamiast walczyć o zwycięstwo. I juz na początku mamy 1:1 drużyn, które zapewne zmierzą sie w tegorocznym Finale Konferencji na Zachodzie. Sygnał do ataku z ławki dał Ersan Ilyasova bojowymi okrzykami cos o matce LeBrona i Delonte Weście i po nieudanej 1qw. Duma Stanu Washington ruszyła do ofensywy, gdzie prym wiedli Tracy oraz wysocy gracze SuperSonics prowadzeni przez Udonisa. Udany debiut zaliczył z ławki również Barbosa. W dwumeczu z Grizzlies osiągnęliśmy zamierzony plan i jest 1:1. Teraz szykujemy się na Zachodzące Słońca Arizony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 DMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Piewsza simka z dzisiaj: Spodoba się na pewno @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Na parkiecie pojawił się tez siwusienki jegomość łysy jak kolano wielokrotnie z reszta cięty. Jak przechodził obok trybun słychać było szepty ze go już trzeci raz ogołocili z punktów w totalu i potencjału. Ten gość przejdzie do historii zapewne jako pierwszy gracz z ujemnymi punktami w potencjale już za dwa sezony. spokojnie dokręcił obie nogi do tytanowych ud, odłożył na chwile aparat słuchowy i wymienił baterie w zastawce. zdjal dres Heat wyszedł na parkiet w Portland i rzucił od niechcenia 34 punkty. kibice do teraz dyskutują ile by rzucił gdyby nie te oszukańcze zabieranie punktów. tymczasem Grant Hill pije już herbatę. Sprite nie może. Zbyt duże ciśnienie i poziom cukru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Nash na trybunach? To chyba będzie pierwszy trade request @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Nash na trybunach? To chyba będzie pierwszy trade request @julekstep Drugi Już czekałem na oferty za kogoś w poprzednim sezonie (nie pamiętam już nawet za kogo), ale się nie doczekałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Teraz, cvbe napisał: Drugi Już czekałem na oferty za kogoś w poprzednim sezonie (nie pamiętam już nawet za kogo), ale się nie doczekałem Tylko nie mów, że chodzi Ci o Horace Granta za którego wzięcie dostałeś first pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi