julekstep Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Dzień 1 (na pierwszym miejscu goscie) Hornets 101 - Jazz 134 play-by-play Lakers 114 - Nuggets 134 play-by-play Pistons 119 - Pacers 112 play-by-play Nets 122 - 76ers 95 play-by-play Warriors 109 - Rockets 99 play-by-play Timberwolves 84 - Wizards 119 play-by-play Cavaliers 122 - Knicks 128 play-by-play Heat 105 - Spurs 110 play-by-play Mavericks 108 - Celtics 116 play-by-play Grizzlies 108 - Sonics 95 play-by-play Suns 96 - Magic 108 play-by-play Bulls 93 - Raptors 111 play-by-play Bucks 135 - Kings 137 play-by-play Trailblazers 87 - Clippers 82 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 30 pts Carmelo 30 pts White Chocolate świetny Maglorie ! piękne przywitanie nowych nabytków z kibicami Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Stephen Jackson i Bibby ładnie przywitali się z zespołem ale i tak kolejny raz dźwiga to na barkach Duncana . Monroe z 6 PF - spalił się chłopak w debiucie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 +35 na starcie z mistrzami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Bosh 6 fauli w 9 minut xD ojp chłopak nie przestaje mnie zadziwiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 2 minuty temu, eMeS napisał: Bosh 6 fauli w 9 minut xD ojp chłopak nie przestaje mnie zadziwiać zaraz znowu bedzie na td, pamietaj o picku a co do Pacers no to co tu dużo pisać, widac ze jest ten potencjal na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 pierwsze simki na 'taktykach' i Pistons wyglądają cholernie mocno.... mam nadzieję że tym odmłodzeniem Magic nie zrobiłem im jednorocznego okienka na misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Ja tam licze ze zrobiles okienko odpoczynku Magic od PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Teraz, julekstep napisał: pierwsze simki na 'taktykach' i Pistons wyglądają cholernie mocno.... mam nadzieję że tym odmłodzeniem Magic nie zrobiłem im jednorocznego okienka na misia Standardowo - a jak SAS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: pierwsze simki na 'taktykach' i Pistons wyglądają cholernie mocno.... mam nadzieję że tym odmłodzeniem Magic nie zrobiłem im jednorocznego okienka na misia Mistrz i tak standardowo bedzie z zachodu, wiec nie ma sie co podniecac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Standardowo - a jak SAS? trochę lepiej niż na defaulcie, ale dalej kiepsko (borderline PO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Standardowo - a jak SAS? Trzeba chyba się zebrać i samemu zainstalować grę, bo trochę niektórzy cheatują Julekstep ma fetysz, by go prosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Trzeba chyba się zebrać i samemu zainstalować grę, bo trochę niektórzy cheatują Julekstep ma fetysz, by go prosić każdy w mailu powitalnym dostawał info jak zainstalować gierkę więc na moje oko to inni mają fetysz proszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: każdy w mailu powitalnym dostawał info jak zainstalować gierkę więc na moje oko to inni mają fetysz proszenia Wyślij mi jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 5 minut temu, julekstep napisał: każdy w mailu powitalnym dostawał info jak zainstalować gierkę więc na moje oko to inni mają fetysz proszenia A zainstaluje na telefonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Teraz, Pablo81 napisał: A zainstaluje na telefonie? nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 mi nie wysyłaj, to kunktatorstwo zabija cały urok simki słowem to niesamowita przenikliwość twierdzić że pizdons są legit, nic nie pozmieniali, byli w ecf, konkurencja dała d. ciężko sobie wyobrazić że mogą zatem pocisnąć PS jednak Kwame był cancerem gratki dla TJ 20 asyst przy 2 stratach ni ma lypy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 @julekstep Na discordzie pisałeś, że w pliku Campy2034 są rankingi graczy. Ja mam dalej tylko dwie zakładki - przed i po. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @julekstep Na discordzie pisałeś, że w pliku Campy2034 są rankingi graczy. Ja mam dalej tylko dwie zakładki - przed i po. Ściągnij aktualną wersje. Są rankingi. Ja już mam gierkę. Teraz pytanie, skąd wziąć aktualne rostery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Tylko ja dzisiaj nie grałem? Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi