SlaKB Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Spodziewałem się tego. Spokojnie Dziękujemy Karlowi za te wszystkie lata w koszulce Pistons, jego numer oczywiście zostanie zastrzeżony! Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 DUŻO EMERYTUR NIKT NIE CHCE GRAĆ W LIDZE OSZUSTÓW, GDZIE MAGIC PRZEGRYWAJĄ Z WOLVES! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Marbury MVP - piękne , mój idol z czasów szkolnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 EMERYTURKI (lista obejmuje tylko graczy, którzy kończyli sezon w aktywnym rosterze - FAsy odchodzą po cichu Tom Gugliotta Robert Horry Karl Malone (HoF) Rik Smits Byron Scott Derek Smith Sidney Green Mookie Blaylock Darrell Griffith Clifford Robinson Roy Tarpley John Williams Elliot Perry Nate McMillan Rod Strickland Elden Campbell Sam Cassell Nick Van Exel Gary Payton DRAFT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Horry Griffith liczyłem, że zakończy w Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Mookie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Dawać 1 dla Hawks (od Jazz) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Szkoda tego Malone w sumie, teraz zostało mi tylko MLE a muszę znaleźć SFa i jakiś sensowny backup pod kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Teraz, Alonzo napisał: Mookie.. Wartość picku Sonicks rośnie! Ale Alonzo chyba byś się nie obraził na powtórkę tego finału w beGM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Wartość picku Sonicks rośnie! Ale Alonzo chyba byś się nie obraził na powtórkę tego finału w beGM? Jest to wysoce prawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Dawać 1 dla Hawks (od Jazz) xD Mój pick leci do Ciebie w przyszłym sezonie. Dodatkowego 2md nie będzie, bo top3 nie zachowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 To już po losowaniu? Bulls dwa w dół kosztem Rakiet a reszta bez zmian ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Wartość picku Sonicks rośnie! Ale Alonzo chyba byś się nie obraził na powtórkę tego finału w beGM? Finał Magic - Wolves w BeGM byłby zacny, a nie jakieś popierdółki lakerso-knicksowe czy inne tego typu badziewia W Simce będę teraz w playoffs, spokojna Twoja rozczochrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Teraz, Alonzo napisał: Finał Magic - Wolves w BeGM byłby zacny, a nie jakieś popierdółki lakerso-knicksowe czy inne tego typu badziewia W Simce będę teraz w playoffs, spokojna Twoja rozczochrana Pierwszego Ci życzę, drugiego nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 5 minut temu, ignazz napisał: To już po losowaniu? Bulls dwa w dół kosztem Rakiet a reszta bez zmian ? dokładnie @kuba2419 dostanie zajebisty simkowy starter-pack (duet złożony z kogokolwiek z trójki DMC, Wall, George powinien być ekstra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Pierwszego Ci życzę, drugiego nie mogę Spokojnie.. Lowry za MLE przyjdzie do mnie po drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Jest już excel z ludkami draftowymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: Jest już excel z ludkami draftowymi ? zaraz będę wrzucał na razie rozszyfrowuję swapy mojegu ulbionego trejdera @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 3 minuty temu, Alonzo napisał: Spokojnie.. Lowry za MLE przyjdzie do mnie po drafcie Haslem dostanie nowy kontrakt? 1 minutę temu, julekstep napisał: zaraz będę wrzucał na razie rozszyfrowuję swapy mojegu ulbionego trejdera @Qcin_69 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Haslem dostanie nowy kontrakt? Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi