elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 kj postanowił nie udupic Pacers do imentu Scott prawdziwa legenda nie bedzie gonić na upartego za tytułami, szacun szkoda że nie udało się czegoś w tym sezonie ugrać, byłaby fajniejsza puenta tej kariery. szok ze exel konczy i ze reggie nie zamierza teraz będę musiał pierona przedłużać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) i zostanie mi wzięcie jakiegoś turnera którego miałem w fb i strasznie mnie wkurwial Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 10 godzin temu, julekstep napisał: Nate McMillan Weź go sobie @julekstep na trenera to moze w końcu wygrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 27 minut temu, ely3 napisał: Weź go sobie @julekstep na trenera to moze w końcu wygrasz z jednej strony (perspektywa GMa) to chamskie że już nawet ludzie spoza simki mi dokuczają z drugiej strony (perspektywa komisza) to całkiem fajne że już nawet ludzie spoza simki mi dokuczają schiza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: z jednej strony (perspektywa GMa) to chamskie że już nawet ludzie spoza simki mi dokuczają z drugiej strony (perspektywa komisza) to całkiem fajne że już nawet ludzie spoza simki mi dokuczają schiza! Ale ja ci nie dokuczałem . Ot pomyślałem ,ze to dobry trener . Simka jest fajna bo ma w sobie nieprzewidywalność a Ty masz pecha być zawsze po złej stronie monety w finałach . Z drugiej strony Spurs wygrali i zapomnieli ,że zwycięskiego zespołu się nie zmienia i dziś są sporo nizej ... Ot kiedyś ta moneta stanie na kant i wtedy wygrasz finał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 1 minutę temu, ely3 napisał: Ale ja ci nie dokuczałem . Ot pomyślałem ,ze to dobry trener . Simka jest fajna bo ma w sobie nieprzewidywalność a Ty masz pecha być zawsze po złej stronie monety w finałach . Z drugiej strony Spurs wygrali i zapomnieli ,że zwycięskiego zespołu się nie zmienia i dziś są sporo nizej ... Ot kiedyś ta moneta stanie na kant i wtedy wygrasz finał No tak tylko jednak każdy ma swoje okienko (z tego miejsca pozdrawiam @SlaKB i jego zamknięte okno w kontekście ostatnich PMów! xD) a moje okno posiadania najlepszej ekipy zamknie się pewnie po tym sezonie (teraz mam jeszcze 12 baniek na obudowanie big4 z czego można coś wycisnąć a za rok to już będę musiał bardzo budżetowo uzupełniać skład) - no chyba że zdarzy się cud typu jakiś fajny transfer / promocja na kontrakty Perka/Smitha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 6 minut temu, ely3 napisał: Ale ja ci nie dokuczałem . Ot pomyślałem ,ze to dobry trener . Simka jest fajna bo ma w sobie nieprzewidywalność a Ty masz pecha być zawsze po złej stronie monety w finałach . Z drugiej strony Spurs wygrali i zapomnieli ,że zwycięskiego zespołu się nie zmienia i dziś są sporo nizej ... Ot kiedyś ta moneta stanie na kant i wtedy wygrasz finał Spurs odpadli, ponieważ w G6 i G7 nie mógł zagrać Arenas - pierwsza opcja w ataku. Poza tym Ostrogi jako jedyne podjęły walkę z Mistrzami (w małych punktach na duży plus). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Ja tam chciałem żeby MAgic wygrali mimo, że postawiłem na Wolves (ale to już widziałem po 1 rundzie, że są tak rozpędzeni, że będzie ciężko ich zatrzymać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @julekstep grautuluję b2b! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 4 minuty temu, Eld napisał: @julekstep grautuluję b2b! Można mieć gifa w avatarze ? to dlaczego mojemu pennyemu ktoś zastopował kręcenie głowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 5 minut temu, Koelner napisał: Można mieć gifa w avatarze ? to dlaczego mojemu pennyemu ktoś zastopował kręcenie głowy ? Bo masz gifa który działał na starej wersji forum. Na nową trzeba zrobić troszkę innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 12 minut temu, Eld napisał: @julekstep grautuluję b2b! spadówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 13 minut temu, Eld napisał: Bo masz gifa który działał na starej wersji forum. Na nową trzeba zrobić troszkę innego. hahaha dzięki ziomek jesteś fajny i już się ruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 24 minuty temu, julekstep napisał: spadówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 44 minuty temu, Koelner napisał: hahaha dzięki ziomek jesteś fajny i już się ruszam Jak, też tak chcę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 W dniu 29.04.2021 o 10:23, Koelner napisał: hahaha dzięki ziomek jesteś fajny i już się ruszam o cie tez bym chciał zeby mi sie cos ruszało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 A teraz tak na serio bez ciśnięcia beki z @julekstep ( nie żeby mi to radochy nie sprawiało, ale wszystko ma swoje granice ). Mam pytanie. W sezonie wydawało się, że Julek rozjedzie ligę i PO jak Hajto Babulinkę na pasach ( świeć Panie nad jej duszą ), a tu taki zonk. Ja rozumiem jebane RNG, ale czy Julek zamknął sobie tym sposobem już okienko na misia, czy jeszcze da radę posklejać to jakimiś plastrami i o coś powalczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 5 minut temu, Eld napisał: A teraz tak na serio bez ciśnięcia beki z @julekstep ( nie żeby mi to radochy nie sprawiało, ale wszystko ma swoje granice ). Mam pytanie. W sezonie wydawało się, że Julek rozjedzie ligę i PO jak Hajto Babulinkę na pasach ( świeć Panie nad jej duszą ), a tu taki zonk. Ja rozumiem jebane RNG, ale czy Julek zamknął sobie tym sposobem już okienko na misia, czy jeszcze da radę posklejać to jakimiś plastrami i o coś powalczyć? Julek miał na papierze zespół, który był tier wyżej nad resztą stawki. Rozmienił to na niepewną przyszłość i wielce prawdopodobne, że tego mistrza nigdy nie zdobędzie, a przynajmniej wątpliwe by udało się to w oparciu o obecne core. Przestał być murowanym faworytem, teraz jest zespołem na pograniczu 1/2 rundy i będzie czekał na rozwój zawodników, by wrócić na poziom na którym był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) Godzinę temu, Eld napisał: czy Julek zamknął sobie tym sposobem już okienko na misia, czy jeszcze da radę posklejać to jakimiś plastrami i o coś powalczyć? no właśnie w to FA zacząłem działać (kiepsko śledzisz rynek transferowy!) generalnie na tu i teraz zmiejszyłem sobie trochę okienko (bo oddałem superstara za mocnego prospekta) ale to okienko powinno być dużo dłużej otwarte (w obecnej postaci moja ekipa za rok by praktycznie nie miała kasy na sensowne obudowanie 4-osobowego core) no i liga będzie ciekawsza w tym sezonie (nie da się wskazać murowanego faworyta na ten moment) Edytowane 3 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 6 minut temu, julekstep napisał: no właśnie w to FA zacząłem działać (kiepsko śledzisz rynek transferowy!) generalnie na tu i teraz zmiejszyłem sobie trochę okienko (bo oddałem superstara za mocnego prospekta) ale to okienko powinno być dużo dłużej otwarte (w obecnej postaci moja ekipa za rok by praktycznie nie miała kasy na sensowne obudowanie 4-osobowego core) no i liga będzie ciekawsza w tym sezonie (nie da się wskazać murowanego faworyta na ten moment) Jak będziesz miał bardzo, bardzo dużo szczęścia na campach w najbliższych kilku sezonach (Oden, Rose), to wrócisz do punktu z przed wymiany z Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi