ignazz Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Można składać ofertę za Granta Hilla. Po ostatniej wymianie mogę go oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: Można składać ofertę za Granta Hilla. Po ostatniej wymianie mogę go oddać. teraz pytanie czy @Koelner się z Timothym wyrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Czekałem ale niestety zabrakło czasu teraz poproszę aby Grant Hill na maxa pokazał wszystkim GM ze zrobili błąd nie dzwoniąc po Niego. Na wqurvie do PO i brane 4 serie z piana na ustach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: Czekałem ale niestety zabrakło czasu teraz poproszę aby Grant Hill na maxa pokazał wszystkim GM ze zrobili błąd nie dzwoniąc po Niego. Na wqurvie do PO i brane 4 serie z piana na ustach. pianę na ustach to będziesz miał jak on wkroczy w ostatni rok swojego kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Teraz, ignazz napisał: Czekałem ale niestety zabrakło czasu teraz poproszę aby Grant Hill na maxa pokazał wszystkim GM ze zrobili błąd nie dzwoniąc po Niego. Na wqurvie do PO i brane 4 serie z piana na ustach. Grant Hill na pewno był zachwycony, że 5 minut przed deadline wylądował na trade blocku. Już widzę jak umiera na boisku za Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 ŻENUJĄCE TO TD! dobra simka ok 23.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 optuje żeby darować już sobie simkę wieczorną, byłoby nie fer wobec gmów kings i heat gdyby nie mogli wystawić swoich nowych nabytków, nie odbierajmy im zwycięstw i szans na dominację w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 GRAJMY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 @ignazz @Ice23 @Koelner @kuba2419 macie składy zupdejtowane - można ustawiać taktyki 17 minut temu, elwariato napisał: optuje żeby darować już sobie simkę wieczorną, byłoby nie fer wobec gmów kings i heat gdyby nie mogli wystawić swoich nowych nabytków, nie odbierajmy im zwycięstw i szans na dominację w lidze w sumie racja, nie chcę potem słuchać żali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 17 minut temu, julekstep napisał: @ignazz @Ice23 @Koelner @kuba2419 macie składy zupdejtowane - można ustawiać taktyki w sumie racja, nie chcę potem słuchać żali jestem jak Gob, załatwiłem całą ligę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 No przecież wymiany wprowadza się PO samce, więc nie mam zielonego pojęcia, dlaczego nie gramy. Jest ustalone, że gramy 2x dz, jest komisz chętny, więc nie wiem o czym ta dyskusja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Teraz, Pablo81 napisał: No przecież wymiany wprowadza się PO samce, więc nie mam zielonego pojęcia, dlaczego nie gramy. Jest ustalone, że gramy 2x dz, jest komisz chętny, więc nie wiem o czym ta dyskusja... tych wymian nie da się wprowadzić po simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: tych wymian nie da się wprowadzić po simce tych wymian w ogóle nie da się, nie powinno się, wprowadzać bo burzą ład ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 5 minut temu, julekstep napisał: tych wymian nie da się wprowadzić po simce Czyli nie wszyscy zmienili taktyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Czyli nie wszyscy zmienili taktyki? z zainteresowanej czwórki to nawet nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: z zainteresowanej czwórki to nawet nikt Wszyscy dziś grają? W sensie Kings? Bo ten drugi deal to jakieś same wafle, a ten Allen to jakaś kpina (sg ze 156 ovr scoring) No, ale jak grają i nie zmienili, to trzeba czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 ja będę czekać ... choćby do rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 18 minut temu, elwariato napisał: ja będę czekać ... choćby do rana Po 6tej Cię zmienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Sorki, poszedlem trochę wcześniej spać i myslalem ze simki juz nie będzie. Ustawiłem, choć w Kings to bardzo kosmetyczne zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi