SlaKB Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 27 minut temu, Alonzo napisał: Liczyłem na 2W więcej w tych ostatnich 6 meczach, ale wpierdzielu od Rockets dzisiaj to już w ogóle nie brałem pod uwagę. Co do tego, że moi to najlepsi gracze w Simce, to akurat nie mam wątpliwości, pasiaki po prostu wydrukowały Jednak Ci Rockets czy Hawks z kimś wygrać muszą, pamiętam że w rl Lakers za czasów Sacre i Huertasa też ograli GSW z Durantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) Godzinę temu, Alonzo napisał: 5 porażka w ostatnich 6 meczach.. naprawdę? I to jeszcze po usprawnieniach w rotacji..? Zaczynam rozumieć co poniektóre komentarze odnośnie wyników w Simce cały czas ci piszę że Sonics jadą (czy tam jechali ) ponad stan chociaż i tak - nie licząc Nets (którzy zniszczyli buckmaherów) i może Mavs i Wolves - to chyba największe zaskoczenie in plus względem przedsezonowych typów Godzinę temu, cvbe napisał: Na C's ciąży klątwa Hawks. Każdy kto dealuje z moją drużyną kończy w loterii xd napisałeś to w takim tonie jakby C's wcale nie byli Królami Loterii przez ostatnie sezony Edytowane 10 Marca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 3 godziny temu, Alonzo napisał: Liczyłem na 2W więcej w tych ostatnich 6 meczach, ale wpierdzielu od Rockets dzisiaj to już w ogóle nie brałem pod uwagę. Co do tego, że moi to najlepsi gracze w Simce, to akurat nie mam wątpliwości, pasiaki po prostu wydrukowały tutaj miałeś pecha bo Rox musowo dostali bonus na wejście, żeby kolega od razu się nie rozmyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 20 minut temu, elwariato napisał: tutaj miałeś pecha bo Rox musowo dostali bonus na wejście, żeby kolega od razu się nie rozmyślił patrząc po roszadach w składzie to kolega wie o co gra (loteria) i raczej nie był zadowolony z wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 11 minut temu, julekstep napisał: patrząc po roszadach w składzie to kolega wie o co gra (loteria) i raczej nie był zadowolony z wyniku a już chciałem pochwalić że taki wymiatacz, a tu wychodzi że wyszło na opak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 9 godzin temu, Pablo81 napisał: Jak C's mogli to przegrać? Powershift! Dee z osobistych miał 1/4 do momentu jak rzucał dwa na wygraną w meczu, ale nerwy ze stali. Nie zmienia to faktu, że bez Williamsa Mavs to popierdółka, a nie drużyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 9 godzin temu, SlaKB napisał: Jednak Ci Rockets czy Hawks z kimś wygrać muszą, pamiętam że w rl Lakers za czasów Sacre i Huertasa też ograli GSW z Durantem Jak zawsze szukając plusów - juz lepiej że przegrałem (choć to juz drugi mecz) w tym sezonie z Rockets, niż z Hawks 8 godzin temu, julekstep napisał: cały czas ci piszę że Sonics jadą (czy tam jechali ) ponad stan chociaż i tak - nie licząc Nets (którzy zniszczyli buckmaherów) i może Mavs i Wolves - to chyba największe zaskoczenie in plus względem przedsezonowych typów Twoje przedsezonowe typu zakładały u mnie Dragicia w s5 a nie Blaylocka - zresztą właśnie Twój ranking wtedy mnie zmobilizował do tego tradeau no i zmieniło się ustawienie oraz doszli pod kosz Muresan i Grant. - kolejnym wnioskiem który właśnie wyciągnąłem jest to, iż nie mogę grać przy Muresanie w s5 dużych minut z ławki Horacem Grantem, gdyz poprawa obrony jest tu zbyt mała do tego co tracę w ofensywie.. Przepraszam Udonis.. to już sie więcej nie powtórzy w tym sezonie . W 3 ostatnich meczach moja ofensywa, to - 97, 88 i 92pkt. - co by sporo wyjaśniało przy tym ustawieniu. No i Sessions miał dawać więcej na większych minutach.. 6 godzin temu, elwariato napisał: tutaj miałeś pecha bo Rox musowo dostali bonus na wejście, żeby kolega od razu się nie rozmyślił Trochę się tego obawiałem, że spore roszady w rotacji nowego GMa dają boosta w pierwszym meczu Rockets. ja jak dołączałem tak samo wpier%$łem Marcuas Hornets i to chyba nawet na wyjeździe - a Hornets byli bardzo mocni przecież. Miałem jako pierwszego wysokiego z ławki przesunąć wczoraj Udonisa, ale już nie zdążyłem.. No nic.. szkoda tez przewagi bo z 28-22 zrobiło sie 29-27. Jutro wieczorem spróbujemy odkuć się na Knicks na własnym podwórku i dobić do 30W - czyli tylu ile miałem na koniec poprzedniego sezonu, a później znów spróbujemy by nie skończyć jak keczup przeciwko Spurs, chociaż znów gramy u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 1 godzinę temu, Roger napisał: Powershift! Dee z osobistych miał 1/4 do momentu jak rzucał dwa na wygraną w meczu, ale nerwy ze stali. Nie zmienia to faktu, że bez Williamsa Mavs to popierdółka, a nie drużyna. JW to kozak! Zbyt pochopnie zrezygnowałem z niego po słabych finałach. A swoją drogą, to zadziwiające, że obok siebie grają Williams i Nocioni, gdzie obaj mają PerD ok 25 i to funkcjonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Simka zadziwia dzień po dniu na nowo, za to ją lubię i nienawidzę jednocześnie Mnie mimo wszystko zaskakuje ten skok jakościowy. Campy w Mavs były średnio/słabe (co nie dziwi biorąc pod uwagę profil składu), roster się w zasadzie nie zmienił, ze zmian istotnych, to przyszedł JW tylko i to zrobiło aż taką różnicę? No ok, zmieniłem jeszcze taktykę na taką która wydawała mi się zawsze kiepściutka i która nie pozwalała na sukcesy, więc najwidoczniej 1+1 daje 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 11 minut temu, Pablo81 napisał: JW to kozak! Zbyt pochopnie zrezygnowałem z niego po słabych finałach. A swoją drogą, to zadziwiające, że obok siebie grają Williams i Nocioni, gdzie obaj mają PerD ok 25 i to funkcjonuje Obrona w simce jest przereklamowana. tu się liczy kto więcej punktów wrzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 simka za 10 min! Dzień 76 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 96 - Grizzlies 115 play-by-play Cavaliers 118 - Bucks 120 play-by-play Timberwolves 108 - Nuggets 99 play-by-play Suns 118 - Rockets 102 play-by-play Hornets 94 - Pacers 95 play-by-play Bulls 83 - Heat 169 play-by-play Lakers 133 - Celtics 104 play-by-play Trailblazers 108 - Raptors 98 play-by-play Wizards 113 - Spurs 126 play-by-play Magic 89 - Mavericks 82 play-by-play 76ers 94 - Hawks 85 play-by-play Clippers 89 - Jazz 92 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Randy Foye (76ers) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 @ignazz przyznaj się! Czego dosypałeś swoim graczom do napojów energetycznych przed meczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Jak Grizzlies z Goodenem grają Dobry deal @kolader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Jak Grizzlies z Goodenem grają Dobry deal @kolader. Zbieg okoliczności wraz ze zmiana taktyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 W Suns fajnie te wymiany wyszły i juz niestety sa na drugim miejscu na Zachodzie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 2 minuty temu, Ice23 napisał: W Suns fajnie te wymiany wyszły i juz niestety sa na drugim miejscu na Zachodzie..... Cztery litery. K A U N. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 18 minut temu, Alonzo napisał: @ignazz przyznaj się! Czego dosypałeś swoim graczom do napojów energetycznych przed meczem? 10tego. Po prostu obiecałem ze zapłacę im ZUS w tym miesiącu. Hill się przejął najbardziej bo on prawie emeryt. O ZUS dba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Na 40 sekund przed końcem prowadziłem 4 punktami i przegrałem po buzzer beaterze Ostatnie ponad dwie minuty bez punktu... Ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Na 40 sekund przed końcem prowadziłem 4 punktami i przegrałem po buzzer beaterze Ostatnie ponad dwie minuty bez punktu... Ech i tak jesteś gorszy od januarego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Na 40 sekund przed końcem prowadziłem 4 punktami i przegrałem po buzzer beaterze Ostatnie ponad dwie minuty bez punktu... Ech Simka daje i odbiera ja wczoraj z nets w podobny sposób przejerdzielilem 6 godzin temu, kolader napisał: Zbieg okoliczności wraz ze zmiana taktyki G. prawda mówiłem że ci wyjdzie na zdrowie, plus żeby wygrywać kałunem to już totalna granda ... tak obrzucać innych Edytowane 11 Marca 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi