Alonzo Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 8 minut temu, Tecu napisał: Ale na czym opierałeś swój optymizm co do tego sezonu, co się zmieniło, że z poziomu jednej z najsłabszych drużyn, chciałeś robić PO? Bo wg mnie grałeś wcześniej ponad stan a teraz przyszła weryfikacja. Simka fajnie robi fale dobrej i złej formy, najlepiej widać to na przykładzie Mavs w tym roku. Silne s5 - wzmocniłem się na dwóch kluczowych pozycjach pg i c weteranami (Blaylock/Muresan/Grant), a mój core Lopez/Millsap/McGrady przesunąłem o jedną pozycję niżej. Niestety Blaylock zacząl grać mi słabo i z 4 świetnych graczy na których oparta była moja ofensywa, ostało 3.. Bardzo sie nastawiłem na te playoffy, albo chociaż bilans 42-40 - wtedy uznam nawet pomimo braku awansu, że plan na ten sezon został zrealizowany. W sumie dopiero w tym sezonie bardziej zagłębiłem się w mankamenty Simki, gdyż w poprzednim bardziej koncentrowałem się nad suchymi statsami i o tej porze sezonu juz siedziałem głęboko w drafcie. Wreszcie bardzo dobry mecz Brooka i Mookie się ogarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 8 minut temu, piotreksuper napisał: dlaczego śmiesznie? Śmiesznie będzie jak kupie dobrego sf-a;) 1 pozycja w lidze - atak 114,4 pkt 2 pozycja w lidze - asysty 26,2 1 pozycja w lidze - przechwyty 11,4 1 pozycja w lidze - straty przeciwnika 15,1 bo: - slaby start - mega geriatra (co zawsze śmieszy ), przecież u Ciebie tylko Zach jest poniżej 32 roku życia atak już spadł na 2gie miejsce jbc (ale i tak to super jak na team bez ofensywnego dominatora - tutaj i w asystach przeważa chyba to że każdy w s5 może nie jest wybitny, ale co najmniej b.dobry ofensywnie) 13 minut temu, Koelner napisał: Allen top defender ten top to chyba w odniesieniu do reszty Knicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 2 godziny temu, Alonzo napisał: Silne s5 - wzmocniłem się na dwóch kluczowych pozycjach pg i c weteranami (Blaylock/Muresan/Grant), a mój core Lopez/Millsap/McGrady przesunąłem o jedną pozycję niżej. Niestety Blaylock zacząl grać mi słabo i z 4 świetnych graczy na których oparta była moja ofensywa, ostało 3.. Bardzo sie nastawiłem na te playoffy, albo chociaż bilans 42-40 - wtedy uznam nawet pomimo braku awansu, że plan na ten sezon został zrealizowany. W sumie dopiero w tym sezonie bardziej zagłębiłem się w mankamenty Simki, gdyż w poprzednim bardziej koncentrowałem się nad suchymi statsami i o tej porze sezonu juz siedziałem głęboko w drafcie. Wreszcie bardzo dobry mecz Brooka i Mookie się ogarnął Właśnie chociaż na Qcinie sobie odbijesz słowem jakaś akcja moralnego wsparcia dla gma ptb bo pewnie chlopina podłamany 2 godziny temu, Tecu napisał: Ale na czym opierałeś swój optymizm co do tego sezonu, co się zmieniło, że z poziomu jednej z najsłabszych drużyn, chciałeś robić PO? Bo wg mnie grałeś wcześniej ponad stan a teraz przyszła weryfikacja. Simka fajnie robi fale dobrej i złej formy, najlepiej widać to na przykładzie Mavs w tym roku. Znaczy to co robi simka jest akurat przeważnie bardzo nie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 lol LAL widzę wchodzą w <JUŻ NA SERIO> last dance Bakera na pełnej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Zaczekają tylko na mój i Pablo blockbuster to wam zmięknie faja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 19 godzin temu, julekstep napisał: tak to wygląda Nie wiem czy ty symasz ale LBJ wrócił do składu po kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Coś tam dziś gramy czy można iść spać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 gramy o 23 simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 8 minut temu, Pablo81 napisał: Coś tam dziś gramy czy można iść spać? Ty możesz iść spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Dzień 96 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 100 - Spurs 109 play-by-play Pistons 123 - Pacers 103 play-by-play Warriors 100 - Hawks 93 play-by-play Mavericks 101 - Raptors 92 play-by-play Nuggets 97 - Clippers 92 play-by-play Magic 108 - Lakers 90 play-by-play Celtics 131 - 76ers 117 play-by-play Trailblazers 103 - Rockets 108 play-by-play Knicks 119 - Cavaliers 121 play-by-play Suns 108 - Grizzlies 122 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Richard Jefferson (Raptors) - 6 Morris Peterson (Nuggets) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Czemu Dirk nie grał wieczorem już w barwach Suns? XD Ale się pożegnał z Houston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 carmelo przy 117 - 117 zrobił przechwyt - wałek !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Uuuuuuiiiiuuu ale Dirk zgwałcił małego andrew ... Serio Qcin kogo ty tam masz w tym rosterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 15 minut temu, elwariato napisał: Uuuuuuiiiiuuu ale Dirk zgwałcił małego andrew ... Serio Qcin kogo ty tam masz w tym rosterze Quarter: 4 Time Remaining: 0:12 Rockets 106, Trailblazers 103 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Trailblazers ball: Terry Cummings inbounds the ball to Rajon Rondo Rajon Rondo passes the ball to Steve Francis (Backcourt). Steve Francis attempts to drive but Aaron Brooks steals the ball. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:09 Rockets 106, Trailblazers 103 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rockets ball: Daequan Cook passes the ball to Aaron Brooks (Left wing). Aaron Brooks shoots from the left wing. He is fouled by Rajon Rondo. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Substitutions: Rockets: Dirk Nowitzki heads to the bench. Luc Mbah a Moute comes into the game at PF. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:01 Rockets 106, Trailblazers 103 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rockets ball: Aaron Brooks will shoot two free throws. The first free throw is good. The second free throw is good. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:01 Rockets 108, Trailblazers 103 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Trailblazers ball: Terry Cummings inbounds the ball to Rajon Rondo Rajon Rondo passes the ball to Steve Francis (Top of the key). However, the ball is stolen by Aaron Brooks. Final Score - Rockets 108, Trailblazers 103 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 znowu Rodno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 3 minuty temu, Krzemo napisał: znowu Rodno I Francis. Akcję wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Za rok wrócimy mocniejsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 17 minut temu, Qcin_69 napisał: Za rok wrócimy mocniejsi Zróbmy szemrany interes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 simka o 10:00! Dzień 97 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 81 - Pistons 115 play-by-play Lakers 95 - Pacers 123 play-by-play Wizards 110 - 76ers 109 play-by-play Hornets 101 - Raptors 86 play-by-play Rockets 84 - Kings 112 play-by-play Warriors 92 - Jazz 106 play-by-play Suns 128 - Mavericks 112 play-by-play Clippers 87 - Celtics 121 play-by-play Knicks 108 - Spurs 112 play-by-play Sonics 123 - Nuggets 130 play-by-play Heat 111 - Bulls 91 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Roy Tarpley (Lakers) - 10 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 4 pkt w plecy ech. a tak vet derek smith ładnie się pokazał 28/11. słabszy mecz td i barbosy - nie wiem czy znowu nie popierdoliłem z taktyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi