eMeS Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Ten Chris Webber po krytyce się ogarnął i przeszkolił Brooka Lopeza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 simka za 20 min hop hop! gdzie kibice! ? @Qcin_69 oddał pick to już nie chce na discordzie podprogowo spamować 'niespotykanie silnym draftem w tym roku' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Dzień 90 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 111 - Hawks 90 play-by-play Suns 106 - Warriors 111 play-by-play Clippers 86 - Magic 118 play-by-play Pistons 100 - Bulls 80 play-by-play Kings 110 - Spurs 113 play-by-play Rockets 91 - Lakers 135 play-by-play Mavericks 114 - Nuggets 134 play-by-play Nets 122 - Celtics 117 play-by-play Hornets 111 - Timberwolves 103 play-by-play Grizzlies 115 - Wizards 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Elden Campbell (Bucks) - 7 Amare Stoudemire (Hornets) - 7 LeBron James (Grizzlies) - 6 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 21 minut temu, Roger napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: simka za 20 min hop hop! gdzie kibice! ? @Qcin_69 oddał pick to już nie chce na discordzie podprogowo spamować 'niespotykanie silnym draftem w tym roku' ? c***owy draft w tym roku to oddałem pick @julekstep i z tym Cousinsem to niezle poleciałeś, taki kasztan a robisz z niego potwora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 11 minut temu, Qcin_69 napisał: c***owy draft w tym roku to oddałem pick @julekstep i z tym Cousinsem to niezle poleciałeś, taki kasztan a robisz z niego potwora To dawaj teraz Julek prawdziwe skille tych z draftu (każdy skill +10) jak już wkręciliśmy Qcina w oddanie picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 33 minuty temu, cvbe napisał: To dawaj teraz Julek prawdziwe skille tych z draftu (każdy skill +10) jak już wkręciliśmy Qcina w oddanie picku I już mi się nie podobasz! Ale się przestraszyli potęgi Blazers, już nawet Ignazz rzuca 1st picka za tego kiepa Walkera xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 @Qcin_69 oddał pick więc mogę zaprezentować kolejną porcję draftowych kasztanów (wersja beta): W dniu 13.03.2021 o 20:23, Qcin_69 napisał: Ja tam w ogóle nie jestem zaskoczony skillami DMC, idealny grajek pod simke, nawet gdzieś na duscordzie pisałem ze on J Whiteside są skrojeni pod simke Godzinę temu, Qcin_69 napisał: @julekstep i z tym Cousinsem to niezle poleciałeś, taki kasztan a robisz z niego potwora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Omg, dobrze ze prawdziwe potwory jak Whiteside i Lance Stephenson sa w 2 rundzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 W przyszłym roku zajebisty draft na pozycjach 15-30 w tym to tam c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 w przyszłym roku to zaje..... na pozycjach 1-5 będzie słowem Hay nie powinien odstawać tak w defie od georga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Hmmm nie wyświetla mi się mój terminarz. Ktoś może wejść na terminarz Nuggets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 moze Nuggets zostali wyrzuceni z ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 13 minut temu, Krzemo napisał: Hmmm nie wyświetla mi się mój terminarz. Ktoś może wejść na terminarz Nuggets? wczoraj się sypało połączenie z serwerem więc pewnie przez to ściągnij se sejwa i spradź masz 4 mecze u siebie teraz (Spurs, Magic, PTB, Warriors) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 20 minut temu, julekstep napisał: wczoraj się sypało połączenie z serwerem więc pewnie przez to ściągnij se sejwa i spradź masz 4 mecze u siebie teraz (Spurs, Magic, PTB, Warriors) Dawaj simke! Cały Oregjn czeka na debiut Gwiazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 9 minut temu, Qcin_69 napisał: Dawaj simke! Cały Oregjn czeka na debiut Gwiazdy 10.45 simka Dzień 91 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 95 - Bulls 126 play-by-play Magic 90 - Cavaliers 77 play-by-play Pistons 114 - Pacers 89 play-by-play Warriors 124 - Grizzlies 125 play-by-play Sonics 102 - Wizards 107 play-by-play Hornets 112 - Lakers 127 play-by-play Trailblazers 103 - Suns 115 play-by-play Mavericks 112 - Knicks 114 play-by-play Spurs 97 - Nuggets 120 play-by-play Celtics 81 - Nets 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kendrick Perkins (Magic) - 8 Devin Brown (Spurs) - 23 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 (edytowane) 13 godzin temu, Roger napisał: Serio nie wiem co mam zrobić, by wygrać mecz z kimkolwiek. Nic nie skutkuje. Z bilansu 37-17 zrobiła sięwalka o PO. Żal.pl. Edytowane 19 Marca 2021 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 1 minutę temu, Roger napisał: Serio nie wiem co mam zrobić, by wygrać mecz z kimkolwiek. Nic nie skutkuje. Z bilansu 37-17 zrobiła sięwalka o PO. Żal.pl. Lakersi ukradli talent Mavsom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 A idź pan w ch. już tylko z Qcina się pośmiać można i tyle człowiekowi radości zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi