elwariato Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 8 godzin temu, Sylvinho. napisał: Ja to akurat mam dość duże szanse na wysoki pick. Uważam po prostu, że kto jak kto ale Cousins z tak rozwiniętymi statystykami to dziwna rzecz. W sumie niby tak, choć to był prospect pierwszego sortu, gdyby nie kontuzje lepsza glowa to pewnie faktycznie byłby absolutnie topowym wysokim w nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Vin Baker nie zwalnia - kto by pomyślał x lat temu że on będzie wyraźnie lepszy od Webbera (będąc 2 lata starszy!) ogólnie śmieszny ten zachód z 12 teamami realnie walczącymi o pozycję xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 24 minuty temu, julekstep napisał: ogólnie śmieszny ten zachód z 12 teamami realnie walczącymi o pozycję xD Wiadomo, Zachód jest silniejszy niż Wschód Ważny łin nad Warriors ( mój rekord i przekroczenie bariery 30W) okupiony grypą Tracyego. Ale w dwóch qwartach moi rzucili po ponad 40pkt. - tego chyba jeszcze nie było.. W 2qw - 47 i w 4qw (już bez McGradyego) - 41pkt. Naprawdę nieźle. Na tym Zachodzie niezła mordownia się szykuje w walce o playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Tempo ma tez Sheed. 30/15/4/5 bl No i 15 wolnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 simka 20.15! Dzień 83 (na pierwszym miejscu goscie) Suns 118 - Kings 121 play-by-play Nets 116 - Timberwolves 127 play-by-play Heat 87 - Mavericks 110 play-by-play Celtics 90 - 76ers 113 play-by-play Magic 122 - Grizzlies 116 play-by-play Bucks 125 - Raptors 111 play-by-play Knicks 94 - Pacers 117 play-by-play Hawks 85 - Cavaliers 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Steve Blake (Magic) - 7 Derek Smith (Knicks) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 4 minuty temu, elwariato napisał: Blake tak pocisną że aż się kontuzjowal tu komentuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 10 minut temu, julekstep napisał: tu komentuj Sory za Blejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Ale Hilla zatkało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 43 minuty temu, kolader napisał: Sory za Blejka spoko, jego najmniej szkoda z s5 mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 dosyć już mam tego wpierdolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: dosyć już mam tego wpierdolu Ostrzegali przed Knicksami. Był wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 19 minut temu, julekstep napisał: spoko, jego najmniej szkoda z s5 mojego A to nie przepraszam xD Mi każdego szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 1 godzinę temu, julekstep napisał: Ostrzegali przed Knicksami. Był wybór oj tam chociaż nie idzie na gotowe 2 godziny temu, julekstep napisał: spoko, jego najmniej szkoda z s5 mojego zaraz zatęsknisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 simka za 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 5 minut temu, julekstep napisał: simka za 10 min Gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Dzień 84 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 122 - Timberwolves 118 play-by-play Hornets 109 - Celtics 114 play-by-play Mavericks 120 - Bucks 118 play-by-play Spurs 120 - Lakers 109 play-by-play Pacers 125 - Clippers 106 play-by-play Rockets 108 - Kings 138 play-by-play Nuggets 87 - Magic 116 play-by-play Trailblazers 78 - Heat 95 play-by-play Pistons 116 - Bulls 104 play-by-play Hawks 86 - Knicks 89 play-by-play Warriors 120 - Sonics 119 play-by-play 76ers 111 - Raptors 96 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Grant Hill (Heat) - 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Fatalna simka, jestem rozczarowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 złośliwiec znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 8 minut temu, cvbe napisał: Fatalna simka, jestem rozczarowany. Ja również! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Ważny mecz.. Szkoda a wieczorem wpier%$l od Minnesoty.. Blaylock coś się zepsuł, cieszy za to gra DeRozana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi