Krzemo Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 dosimuj jeszcze kilka sezonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: dosimuj jeszcze kilka sezonow 7 sezonów to jest ten moment w którym zazwyczaj potencjał dobija do ok 50tki więc mamy wtedy standardowy peak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 40 minut temu, julekstep napisał: Potężny DeMarcus przy pierwszej próbie delikatnie mówiąc mnie nie podniecił: O,miałem już takiego Gasola to wszyscy krzyczeli, że przepłacony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 9 minut temu, Ice23 napisał: No bo robisz ponoć najlepszy prospekt jakiego zrobiłem (KD) był słaby - tak słyszałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 (edytowane) Ja po prostu w przeciwieństwie do prawie połowy GMow pamiętam drafty gdzie np. Vlade Divac był nr 1 i na pewno nie miał na start skilli DMC.....kiedys jakoś nie było tak ze co draft praktycznie top3 jest wyjebane w kosmos..... Edytowane 13 Marca 2021 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 7 minut temu, Ice23 napisał: Ja po prostu w przeciwieństwie do prawie połowy GMow pamiętam drafty gdzie np. Vlade Divac był nr 1 i na pewno nie miał na start skilli DMC.....kiedys jakoś nie było tak ze co draft praktycznie top3 jest wyjebane w kosmos..... no to była jedna z najgorszych klas draftu + Divac miał słabiutkie campy z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Może problem rzeczywiście jest w tym łączeniu draftow kiedyś....czyli ogólnie zawodnicy z lat 70/80/90 których grę coraz mniej osób pamięta vs gracze z XXI wieku juz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 1 minutę temu, Ice23 napisał: Może problem rzeczywiście jest w tym łączeniu draftow kiedyś....czyli ogólnie zawodnicy z lat 70/80/90 których grę coraz mniej osób pamięta vs gracze z XXI wieku juz.... no ale tam się przeplatały drafty z Divaciem czy Paytonem z draftami gdzie w jednym sezonie szli Shaq, Webber, Zo i Baker (czyli top topów wysokich w simce przez lata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Ten dmc to powinien pójść coś w kierunku Millera nie Bakera, def w dół a handling w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Ale ogólnie szacunek ze komuś chce się siedzieć i robić te drafty....jakie by one nie były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Teraz, elwariato napisał: Ten dmc to powinien pójść coś w kierunku Millera nie Bakera, def w dół a handling w górę no w tej próbnej simce zajebiście rozwinął blocking (do 100) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 15 minut temu, julekstep napisał: no w tej próbnej simce zajebiście rozwinął blocking (do 100) Znaczy żeś spartolil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Cousins jest dużo lepszym prospectem niż Oden czy Al Horford. Nie dość, że overrall ma przejebany, wiele cennych skilli bardzo mocnych to jeszcze wyższy potencjał @julekstep Totalnie nie rozumiem tej dysproporcji przy tworzeniu zawodników. Specjalnie odnalazłem stare wpisy na temat jak wyglądali gracze z draftu 2007, by pokazać ogromną różnicę w tym jak wyglądali gracze przed draftami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 (edytowane) 9 minut temu, MarcusCamby napisał: Cousins jest dużo lepszym prospectem niż Oden czy Al Horford. Nie dość, że overrall ma przejebany, wiele cennych skilli bardzo mocnych to jeszcze wyższy potencjał @julekstep Totalnie nie rozumiem tej dysproporcji przy tworzeniu zawodników. Specjalnie odnalazłem stare wpisy na temat jak wyglądali gracze z draftu 2007, by pokazać ogromną różnicę w tym jak wyglądali gracze przed draftami. a co takiego osiągnął Oden w lidze w porównaniu do DMC żeby mieć też 100 potencjału? (Horford miał 100) Horford nigdy nie grzeszył boxem, więc jest stratny przy metodzie jaka jest stosowana dla WSZYSTKICH prospektów 1 godzinę temu, SzuLcU napisał: obniżyć mu tylko obronę i było by idealne odwzorowanie tego jak wyglądał w realu. Mnie dziwi za to wysoka trójka u Walla. dostał małą obcinkę w 3pt, DReb, PostD i DriveD a Wall dostał więcej passingu kosztem innych statów Edytowane 13 Marca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 8 godzin temu, cvbe napisał: Nieszczególnie, KD miał być najlepszym rookie ever i w ogóle omujborze a Ice marudzi na niego od roku - Cousins może być gwiazdą albo bustem, well, tak samo jak każdy gracz w simce bo nikt nie wie jak pójdą campy. Pomijając nawet czy dostanę 1 pick i czy w ogóle wezmę jego czy PG, ale jakoś nie pamiętam lamentów że ktoś jest za mocny jak tankowali inni, głównie ci którzy teraz najwięcej marudzą Póki co widzę negatywne wypowiedzi o DMC od: Marcus, Ice, Sylwek, January - sami tankerzy z dwóch ostatnich sezonów, którzy akurat przypadkiem nie mają szans na wysoki pick Ja to akurat mam dość duże szanse na wysoki pick. Uważam po prostu, że kto jak kto ale Cousins z tak rozwiniętymi statystykami to dziwna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 49 minut temu, Sylvinho. napisał: Ja to akurat mam dość duże szanse na wysoki pick. Uważam po prostu, że kto jak kto ale Cousins z tak rozwiniętymi statystykami to dziwna rzecz. Albo to jest czarny Jokic albo to długofalowe przygotowanie nas na rookie rl Jokic gdzie zostanie wprowadzona skala 120. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Ja bym DMC trójkę podniósł, przecież w tej próbnej simce on wcale za 3 nie rzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 28 minut temu, SlaKB napisał: Ja bym DMC trójkę podniósł, przecież w tej próbnej simce on wcale za 3 nie rzuca nie rzucał na początku kariery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: nie rzucał na początku kariery Jak w simce w pierwszych 7 sezonach nie będzie rzucał to już nigdy sobie nie porzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 13.30 simka Dzień 82 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 132 - Cavaliers 120 play-by-play Wizards 119 - Heat 122 play-by-play Timberwolves 120 - Pacers 106 play-by-play Warriors 101 - Sonics 135 play-by-play Knicks 89 - Bucks 120 play-by-play Nuggets 110 - Suns 108 play-by-play Grizzlies 94 - Celtics 87 play-by-play Jazz 116 - Hornets 102 play-by-play Kings 111 - Lakers 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Brad Miller - Pacers - 9 days Tracy McGrady - Sonics - 3 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi