Krzemo Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Coraz ciaśniej w tabelach. 11 ekip w grze o PO na wschodzie i 12 na zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Znów się będzie szykowała dramaturgia w końcówce sezonu w walce o playoffs. Dziś ważny łin z Portland. Mój Rzeźnik z Bałkan 12pkt. 9zb. 9bl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 To już lekka parodia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 16 godzin temu, Qcin_69 napisał: Pau Gasol znowu wygrany, nie to co ten kasztan STAT z Hornets, ale skoro Camby skąpi oddania Gaya za Gasola to niech ma! Pick w loterii! STAT MVP trzech ostatnich spotkań! Walec z Hornets gromi kolejnych rywali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 25 minut temu, Alonzo napisał: Znów się będzie szykowała dramaturgia w końcówce sezonu w walce o playoffs. Dziś ważny łin z Portland. Mój Rzeźnik z Bałkan 12pkt. 9zb. 9bl. Wieczorem jeszcze mnie ogolisz i się zamienimy na miejsca w tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Wieczorem jeszcze mnie ogolisz i się zamienimy na miejsca w tabeli Wygrać z Mistrzem - byłoby super, ale nie robię sobie zbyt wielkich nadziei.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 5 minut temu, Alonzo napisał: Wygrać z Mistrzem - byłoby super, ale nie robię sobie zbyt wielkich nadziei.. Dzięki za kurtuazję, ale już teraz wiem, że będzie wpierw..l w każdym razie dziś nowatorska taktyka, jednak cudów się nie spodziewam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 8 minut temu, Pablo81 napisał: Wieczorem jeszcze mnie ogolisz i się zamienimy na miejsca w tabeli gdzie jest terminarz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 http://simbasket.pl/html/rosters/roster4sched.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 simka za 10-15 min Dzień 73 (na pierwszym miejscu goscie) Heat 104 - Mavericks 130 play-by-play Kings 116 - Raptors 93 play-by-play Pistons 112 - Bucks 123 play-by-play Cavaliers 123 - Bulls 89 play-by-play Hornets 98 - 76ers 129 play-by-play Suns 102 - Celtics 85 play-by-play Wizards 89 - Warriors 127 play-by-play Rockets 87 - Knicks 83 play-by-play Jazz 130 - Nuggets 137 play-by-play Spurs 117 - Sonics 97 play-by-play Clippers 102 - Trailblazers 106 play-by-play Timberwolves 129 - Grizzlies 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Antoine Walker (Cavs) - 3 Blake Griffin (Celtics) - 21 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Klasa Simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Blake coś stracił z potencjału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Hamilton coraz lepsza forma. Powoli zaczyna zasługiwać na te swoje 7 baniek za sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 1 minutę temu, eMeS napisał: Blake coś stracił z potencjału? ku rozpaczy kibiców - nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: ku rozpaczy kibiców - nie A było sprawdzane na wizji! Ale Hawks zacierają raczki na pick w loterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Rookie i płace frycowe ale już nigdy nie będę się bawił w picki i czyszczenie składu . nie potrafię przegrywa , jestem zestresowany , nie mogę spać , dostaje siwych włosów i w dodatku Nate Robinson mnie dojeżdża . źle się czuje . w preseason atakuje mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 3 godziny temu, Koelner napisał: Rookie i płace frycowe ale już nigdy nie będę się bawił w picki i czyszczenie składu . nie potrafię przegrywa , jestem zestresowany , nie mogę spać , dostaje siwych włosów i w dodatku Nate Robinson mnie dojeżdża . źle się czuje . w preseason atakuje mocno Przegrywaj puki możesz, później dopiero jest stres wychodzi że tankowanie w simce to najbardziej chillujaca forma aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 11 minut temu, elwariato napisał: Przegrywaj puki możesz, później dopiero jest stres wychodzi że tankowanie w simce to najbardziej chillujaca forma aktywności Knicks nie tankują w tym sezonie jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 5 minut temu, julekstep napisał: Knicks nie tankują w tym sezonie jbc Ale nabierają wprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 4 godziny temu, elwariato napisał: Przegrywaj puki możesz, później dopiero jest stres wychodzi że tankowanie w simce to najbardziej chillujaca forma aktywności Co racja, to racja W poprzednim sezonie dość szybko sobie zdałem sprawę że playoffy nie dla mnie, w tym wszystko pod nie podporządkowałem - nawet pooddawałem picki i paru młodych graczy. Jednak wygląda na to, że będę o nie walczył do samego końca i szanse swoje oceniam mimo to 50/50.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi