Koelner Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 33 minuty temu, Krzemo napisał: Miałeś nierealne oczekiwania Duncanem uwaliles się już totalnie po pachy. <ziew> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: harper ma 188 ... billups ma spory jumpshot ok tu jest słabiej, ale mimo to +8 asyst wyciągał jest większa różnica między dwoma skillami 'rozgyrwajkowymi' na korzyść Harpera (+35) niż między trzema skillami 'scoringowymi' na korzyść Billupsa (+21) 3 minuty temu, Krzemo napisał: nie średniawka tylko przyzwoity poziom, 1 fp mniej od twojego blejka od początku jak trejdowałem po blejka krzyczę że to trade fitowy wzmacniający ofensywę - tak więc o ile u Billupsa D to najlepszy element to nawet tu jest gorszy od tego blejka u którego D to element najgorszy 6 minut temu, Krzemo napisał: nie ma tragedii, znów lepiej niż Harper / poziom blejka wow! faktycznie wart swojej kasy! 6 minut temu, Krzemo napisał: + na b.dobry jak na PG jumping co jest u nas bardzo niedocenianym skillem jumping to faktycznie ważny skill - ale akurat u PG najmniej 7 minut temu, Krzemo napisał: +20 pts, + 8as, +45% FG i 40 % 3S to są solidne cyfry , w Memfis do dziś kibice plączą za takim PG wypisz wymaluj Tony Parker (czyt -> bieda PG, który powinien grać za minimum, w porywach do 3 baniek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: wypisz wymaluj Tony Parker nietrafione porównanie , parker jest totalnie niegrywalny z powodu swojej marnej defensywy 11 minut temu, julekstep napisał: od początku jak trejdowałem po blejka krzyczę że to trade fitowy wzmacniający ofensywę - tak więc o ile u Billupsa D to najlepszy element to nawet tu jest gorszy od tego blejka u którego D to element najgorszy 7 minut temu, julekstep napisał: jumping to faktycznie ważny skill - ale akurat u PG najmniej historia rozgrywki pokazuje, że jumping pozwala billupsowi nadrobić inne skille, przy pg po prostu najtrudniej przewidzieć/ocenić wpływ jumpingu na grę na tej pozycji a liczby mówią same za siebie, billups jest dobry po obu stronach 8 minut temu, julekstep napisał: wow! faktycznie wart swojej kasy! 10 baniek za takiego pg/sg to jest przyzwoity kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: nietrafione porównanie , parker jest totalnie niegrywalny z powodu swojej marnej defensywy historia rozgrywki pokazuje, że jumping pozwala billupsowi nadrobić inne skille, przy pg po prostu najtrudniej przewidzieć/ocenić wpływ jumpingu na grę na tej pozycji a liczby mówią same za siebie, billups jest dobry po obu stronach 10 baniek za takiego pg/sg to jest przyzwoity kontrakt jakiś three-way kombinujecie z wariatem że się tak twardo trzymasz tych farmazonów? xD przypominają mi się czasy jak wmawiałem wszystkim że Webber jest lepszy od Shaqa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) 14 minut temu, julekstep napisał: przypominają mi się czasy jak wmawiałem wszystkim że Webber jest lepszy od Shaqa no to akurat były farmazony 14 minut temu, julekstep napisał: jakiś three-way kombinujecie z wariatem że się tak twardo trzymasz tych farmazonów? xD jak wariat nie ogarnie jakiegoś klocka od obrony pod kosz , to będzie kiepski deal dla obu stron Edytowane 26 Lutego 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 1 godzinę temu, elwariato napisał: aj dwade marne wejście w nową ekipę, ale może psychika mu siadła Co oni k**** playbooka nie przestudiowali przed meczem. Wstyd i hańba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Uff na telefonie skład zmieniałem po kontuzji Dereka i missclick spowodował wskoczenie do pierwszego składu Sweetneya w zamian za Memo, na szczęście bez konsekwencji. Mega ważne zwycięstwo z Warriors, choć pomogło że KG się szybko połamał. No ale jak grałem bez wielkiego Johna Williamsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Za ile simka @julekstep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 72zb. do rekordu co prawda brakuje kilku, ale sprawdzając zauważyłem, że przegapiłem iz niedawne 8 trafionych trójek Mookiego Blaylocka, to indywidualny rekord klubu, a przypomnę, że w poprzednim sezonie ustanowiliśmy drużynowy rekord 16 trafionych trójek w jednym meczu! Dumne SuperSonics dobiło do 19-19 i liczymy na to, że od teraz już koniec z ujemnymi bilansami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Za ile simka @julekstep? albo kolo 12.30 ja albo po 13 Krzemo zobaczymy jak sie wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: albo kolo 12.30 ja albo po 13 Krzemo zobaczymy jak sie wyrobie Coś wiadomo, o której siemka? Marion już nerwowo po szatni chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 8 minut temu, Pablo81 napisał: Coś wiadomo, o której siemka? Marion już nerwowo po szatni chodzi właśnie Krzemo zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Dzień 52 (na pierwszym miejscu goscie) Hornets 124 - Pacers 135 play-by-play Celtics 88 - Cavaliers 119 play-by-play Raptors 120 - Hawks 100 play-by-play Knicks 95 - Rockets 97 play-by-play Wizards 106 - Trailblazers 87 play-by-play Heat 105 - Grizzlies 128 play-by-play Jazz 132 - Clippers 100 play-by-play Magic 94 - Nets 92 play-by-play Timberwolves 97 - Spurs 107 play-by-play Sonics 118 - Warriors 114 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 TD ładnie się pożegnał zresztą Scott standardowo też pocisnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Nie Ci Magic maja wpisane kody...oczywiście Kirilenko Game winnera dał nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 2 minuty temu, matiwrona napisał: Nie Ci Magic maja wpisane kody...oczywiście Kirilenko Game winnera dał nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: W Play off Cię dojadę jak się tam doczłapią moi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Teraz, matiwrona napisał: W Play off Cię dojadę jak się tam doczłapią moi if team = Nets { injury.prone = injury.prone x 10 } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: Genialny filmik! Polecam wszystkim! Kung Fury Dumne Seattle wraca na właściwe tory i już z dodatnim bilansem! W poprzednim sezonie swój 20 mecz wygraliśmy dopiero w 59 meczu - teraz w 39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Ważna wygrana Sonics. Wiadomo, że GS bez KG, ale @Alonzo ma szansę nawet na 2 seed na Zachodzie Nie wiem, czy ostatnim dealem Pacers nie rozwalili sobie zwycięskiego ekosystemu Edytowane 27 Lutego 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi