julekstep Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 29 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep Już simuj tę swoją klęskę. Miej to za sobą jak ktoś wbije na discorda to mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: jak ktoś wbije na discorda to mogę Dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 @julekstep daj jeszcze linka do discord bo jestem na służbowym pc i tu nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 9 minut temu, matiwrona napisał: @julekstep daj jeszcze linka do discord bo jestem na służbowym pc i tu nie mam już po simce ale jbc na przyszłość to wrzuciłem niewygasający link na początek pierwszego posta w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 o super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Dzień 48 (na pierwszym miejscu goscie) Hornets 101 - Bulls 98 play-by-play Mavericks 94 - Timberwolves 109 play-by-play Magic 115 - Spurs 90 play-by-play Jazz 114 - Heat 124 play-by-play Wizards 102 - Clippers 108 play-by-play Hawks 76 - Nets 105 play-by-play Rockets 95 - Sonics 101 play-by-play Raptors 110 - Pistons 105 play-by-play Warriors 89 - Trailblazers 88 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Andrea Bargnani (Nets) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 @julekstep serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Teraz, matiwrona napisał: @julekstep serio? mam świadków xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 3 dni kontuzji (2 mecze) jakoś damy radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 3 minuty temu, matiwrona napisał: 3 dni kontuzji (2 mecze) jakoś damy radę... Bargnani Ogier ze Stajni Blazers! Szybko wróci. // Kto k**** dał ostatni rzut Beverleyowi xd Rondo miał rzucać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) lol jak mało zabrakło żeby Hornets epicko przejebali (zeszli od 101-86 do 101-98 w ostatnie 5 min) Edytowane 25 Lutego 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Ufff... jakoś przetrwałem nieobecność Mookiego 3 ostatnie mecze to łiny z Sessionsem w s5. Dumne Seattle odważnie kroczy do playoffs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 @julekstep Jestem w tym sezonie, aż tak słaby, że nie skomentujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep Jestem w tym sezonie, aż tak słaby, że nie skomentujesz? co jest fajnego w kopaniu słabszych? w tym sezonie na celowniku mojej nienawiści są @Roger i @SlaKB (w pełnym składzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 26 minut temu, julekstep napisał: co jest fajnego w kopaniu słabszych? w tym sezonie na celowniku mojej nienawiści są @Roger i @SlaKB (w pełnym składzie) Czy miałem mniej kontuzji od Pistons i mam gorszy bilans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Czy miałem mniej kontuzji od Pistons i mam gorszy bilans? kontuzja dwóch najważniejszych graczy w Spurs nie robi tyle co kontuzja Iverka w Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 I nie tyle co kontuzja Johna Williamsa w Mavs! btw. pierwszy loosing streak w sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: @julekstep Jestem w tym sezonie, aż tak słaby, że nie skomentujesz? A człowiek "pomocną" dłoń wyciągał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 W dniu 23.02.2021 o 22:06, SlaKB napisał: Juz Sprawdź PM, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 21 simka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi