cvbe Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Kolejna porażka Hornets! Suns bez CP3 i Gilla pojechali mój pełny skład na miękko. @Tecu który ma mój pick, by lepsze simki mi robił! Jak tak dalej pójdzie, to będę musiał skopiować post Qcina z tematu oddam/poszukuje z podobnym ogłoszeniem. Ty się Camby skup lepiej, żeby Cię January z PO nie wyrzucił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 14 minut temu, cvbe napisał: Ty się Camby skup lepiej, żeby Cię January z PO nie wyrzucił... Toronto też cały czas walczy o PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 19 minut temu, Sylvinho. napisał: Toronto też cały czas walczy o PO Ale by tam w Toronto taki Gasol siadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Godzinę temu, Krzemo napisał: Ważna wygrana z Sonics. Boozer przeczołgał Lopeza ..już tam przeczołgał od razu.. Simka mu dała tylko 16min. pograć bo miał 4 faule. Po co przecież wpuszczać mojego młodego lidera na boisko jak można grać Ryanem Hollinsem. Prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Aż strach coś napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 znak czasów nic mnie tak nie cieszy jak wygrane Kings z faworytami nic mnie tak nie martwi jak porażki SSS po ostatniej dyskusji na liście must to do jest sprawdzanie wyników Dallas bo byli under the radar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 12 minut temu, ignazz napisał: znak czasów nic mnie tak nie cieszy jak wygrane Kings z faworytami nic mnie tak nie martwi jak porażki SSS po ostatniej dyskusji na liście must to do jest sprawdzanie wyników Dallas bo byli under the radar Czy ja wiem, czy 76ers to obecnie jeden z faworytów? Jedna z 6-8 dobrych i solidnych druzyn. Zawalone salary juz drugie FA z rzędu i slabiutka i waska lawka. Do tego raczej średnia aktywność GMa na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 za 10 min simka (Krzemo simuje jbc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Dzień 29 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 95 - Jazz 118 play-by-play Knicks 97 - Hawks 88 play-by-play Pistons 138 - Kings 101 play-by-play Cavaliers 113 - Pacers 99 play-by-play Spurs 90 - Nets 129 play-by-play Clippers 105 - Sonics 113 play-by-play Bucks 125 - Rockets 136 play-by-play Heat 92 - Magic 104 play-by-play Hornets 124 - Bulls 109 play-by-play Wizards 97 - Warriors 92 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Caron Butler – Lac - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Teraz, ignazz napisał: Szkoda. pff Heat nauczeni moresu i ustawieni w szeregu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: pff Heat nauczeni moresu i ustawieni w szeregu! Tak było. Nie zmyslasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Co z tym KJem? Rzuca jak Simmons, a co gorsza nic nie broni. W excelu legit, w gierce niezla parowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Co z tym KJem? Rzuca jak Simmons, a co gorsza nic nie broni. W excelu legit, w gierce niezla parowa. nasprowadzałeś guardów to masz kwasy w szatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Teraz, Krzemo napisał: nasprowadzałeś guardów to masz kwasy w szatni nom ponoć KJ z Wadem już w Utah się pogryźli o coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Teraz, Krzemo napisał: nasprowadzałeś guardów to masz kwasy w szatni Jeden na L4, to i tak duze minuty gra McKie :)) Teraz, julekstep napisał: nom ponoć KJ z Wadem już w Utah się pogryźli o coś KJ z Wadem w Utah chodzili jak zloto. Przed tradem Keva do Texasu Jazz byli no. 1 na Zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Mecz o 2 picki w plecy Jedynie Wielki Gallo cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Za 15 min Simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Dzisiaj mecz ze Spurs, będzie ciężko, ale poczarowalem z taktyk to liczę na wygrana Zobaczymy jak Magia Blazers zadziała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Dzisiaj mecz ze Spurs, będzie ciężko, ale poczarowalem z taktyk to liczę na wygrana Zobaczymy jak Magia Blazers zadziała! nooo fajną taktykę ustawiłeś to może być metoda na tych Spurs! propsy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi