cvbe Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: Cavaliers 125 - Magic 119 play-by-play Teraz, ignazz napisał: Julas jak kula kostka to mimo ze ma dwie w dłoni zawsze wyrzuci trzy 6 jak nikt nie patrzy. No w c***... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Patrz długofalowo na kontuzje a nie na meczyk dnia Wynik meczu to zasłona dymna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Te kontuzje to przegiecie już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Malone w 21 minut zrobił 27/14, najlepszy mecz w sezonie, szkoda że kontuzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: Patrz długofalowo na kontuzje a nie na meczyk dnia no jedyne pocieszenie po tym blamażu a se sprawdzałem przed simką taktykę - 5/5 winów (w tym 4 blowouty).... oficjalnie oczywiście L ehhh 4 minuty temu, SlaKB napisał: Malone w 21 minut zrobił 27/14, najlepszy mecz w sezonie, szkoda że kontuzja nom SZKODA ŻE NIE IVERSON xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Devin Brown gra b.fajnie w Pacers, czyli dobrze go oceniałem, b. fajny gracz tylko minut mu brakowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Hornets dziś wyszli nową taktyką na Blazers i z miejsca pogonili zespół Qcina na wyjeździe. Aczkolwiek zespół nie ma tego blasku co w poprzednim sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 1 minutę temu, january napisał: Julek jak Ty mi pierwsze 3 opcje wystawiłeś? Tysona Chandlera zamiast Westbrooka ? w C's bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Hornets dziś wyszli nową taktyką na Blazers i z miejsca pogonili zespół Qcina na wyjeździe. Aczkolwiek zespół nie ma tego blasku co w poprzednim sezonie. Fuksnelo Ci się bo Gasol jadł lasagne na obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 34 minuty temu, Qcin_69 napisał: Fuksnelo Ci się bo Gasol jadł lasagne na obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 8 godzin temu, Alonzo napisał: To ja też ujmę to inaczej - przyzwyczajaj się W tym sezonie Wielkie Seattle dopiero puka do drzwi playoffs. Za rok będzie tam już stałym bywalcem. Życie 8 godzin temu, Qcin_69 napisał: Za rok Mookie wraca do Portland! Żeby tylko wielkie Seattle nie poszło w ślady wielkich ptb 4 godziny temu, Krzemo napisał: Devin Brown gra b.fajnie w Pacers, czyli dobrze go oceniałem, b. fajny gracz tylko minut mu brakowało. Ta ja też go dobrze oceniłem dlatego u mnie wylądował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 simka za jakies 10 min! Dzień 14 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 113 - Bulls 123 play-by-play Kings 113 - Timberwolves 123 play-by-play Suns 125 - Wizards 110 play-by-play Knicks 100 - Warriors 99 play-by-play Trailblazers 86 - Celtics 90 play-by-play Cavaliers 128 - Pistons 144 play-by-play Hornets 95 - Clippers 117 play-by-play Spurs 97 - Pacers 121 play-by-play Heat 97 - 76ers 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Pierwsze roszady trenerskie i zespołowa ofensywa wreszcie zaczęła hulać, a nie hero ball Mariona! Trzeba powoli wracać na właściwe tory, bo wstyd, żeby tacy Blazers byli wyżej w tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Co to znaczy „tacy Blazers”?? Blazers maja tutaj swój przydomek i brzmi on :”Wielcy Blazers” i w powszechnej opinii uważani są za Zespół Przyszłości z potencjałem na Dziś! Kolejna prchowa przegrana, nie wiem co te jelopy ostatnio rzucają, bo to jakiś dramat, treningi rzutowe chyba z Benem Simmonsem i Andre Drummondem mieli Wciąż jest wiara w narodzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Webber w s5 => porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Kolejny słaby mecz Hornets. Tym razem blowout z Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 5 godzin temu, Qcin_69 napisał: Co to znaczy „tacy Blazers”?? Blazers maja tutaj swój przydomek i brzmi on :”Wielcy Blazers” i w powszechnej opinii i w powszechnej opinii jest to ironiczny przydomek dla wspomnianej ekipy, gm i autor jest znany z dużego poczucia humoru 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Kolejny słaby mecz Hornets. Tym razem blowout z Clippers. jakby co to napisz moze bede wstanie pomóc, wiem że ja biedny kuzyn ale zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Warto już wchodzić na discord @julekstep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Warto już wchodzić na discord @julekstep? w sumie zaraz mogę simnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Mogę czytać bajki jak chcecie! Jestem gotowy a i córki czekają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi