KyleLowryass Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 W dniu 21.03.2021 o 09:59, josephnba napisał: Wielu koszykarzy eliminował np zespół z dołu ósemki, albo kontuzje partnerów z drużyny. Albo np poważny uraz jak u arenasa. Albo jak w przypadku lebrona lepsi kandydaci nie uzyskałem odpowiedzi na inaczej zadane pytanie oraz nie przypominam sobie aby kogokolwiek z wyścigu eliminował w realnym wymierze zespół z dołu ósemki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 6 godzin temu, KyleLowryass napisał: nie przypominam sobie aby kogokolwiek z wyścigu eliminował w realnym wymierze zespół z dołu ósemki Widać pamiec cię zawodzi gdyż w ostatnich 40 latach tylko dwukrotnie zawodnik z zespołu poniżej 3 miejsca w konferencji zdobył statuetkę 40 lat temu Moses i ostatnio RW z czego ten drugi raczej jako nagrodę pocieszenia za zdradę Duranta i jego heroiczne TD na koniec sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 niestety dla kibiców Denver, MVP w tym roku bierze James Harden. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 49 minut temu, rw30 napisał: niestety dla kibiców Denver, MVP w tym roku bierze James Harden. pozdrawiam nom Harden - super linijka i -3 w wygranej 2 punktami Jokic - super linijka i +23 w wygranej 5 punktami faktycznie mu odskoczył tej nocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 49 minut temu, rw30 napisał: niestety dla kibiców Denver, MVP w tym roku bierze James Harden. pozdrawiam Niestety ale brakuje im jeszcze jednego All stara obecnie lub z przeszłości, by sięgnąć po majstra. Kij z RS. Legacy lepiej będzie zapamiętane niż Durant i drama z GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 7 minut temu, julekstep napisał: nom Harden - super linijka i -3 w wygranej 2 punktami Jokic - super linijka i +23 w wygranej 5 punktami faktycznie mu odskoczył tej nocy! Spokojnie, niech krzyczą. Nikola skromnie, krok po kroku robi swoje i wywalczy sobie MVP na parkiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Harden i Jokic mają podobnie zajebiste staty, z zajebistym scoringiem i kreowaniem ofensywy i podobny bilans (tzn. Nets mają trochę lepszy, ale na wschodzie). Tylko, że Harden ma na koncie tego sezonu jeszcze akcję "sram na mój team, będę robił oborę dopóki mnie nie sprzedacie do Nets", a Jokic nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Harden ma też na koncie akcję, że gdy wypadły 3. i 4. opcja, Nets ciągle wygrywajo z dość legitnymi teamami . Jeśli Jokić też ma, to spoko, nie wiem nawet czy ma czy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Po co się zastanawiać nad Hardenem w Nets skoro po prostu Jokic wyjaśnia to wszystko na parkiecie? Piękne też potwierdzenie tego, że Giannis medialnie gra zdecydowanie niedoceniony sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 44 minuty temu, julekstep napisał: nom Harden - super linijka i -3 w wygranej 2 punktami Jokic - super linijka i +23 w wygranej 5 punktami faktycznie mu odskoczył tej nocy! od kiedy MVP zaczęto przyznawać za mecze tej akurat nocy? coś mnie ominęło / czy o czymś nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Teraz, rw30 napisał: od kiedy MVP zaczęto przyznawać za mecze tej akurat nocy? coś mnie ominęło / czy o czymś nie wiem? both Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 to już dwa Twoje bezsensowne posty w tym wątku. No ale wiadomo, licznik bije a to zawsze cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) 5 minut temu, rw30 napisał: to już dwa Twoje bezsensowne posty w tym wątku. No ale wiadomo, licznik bije a to zawsze cieszy. dzięki za feedback! i faktycznie szok że Twój oryginalny post został odczytany jako 'reakcja na wydarzenia z ostatniej kolejki' - skoro do tego czasu też nic specjalnego (w porównaniu do Joka) - poza robieniem burdelu w Rockets ofc - Harden nie robił Edytowane 27 Marca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 8 minut temu, rw30 napisał: od kiedy MVP zaczęto przyznawać za mecze tej akurat nocy? coś mnie ominęło / czy o czymś nie wiem? Harden jest jakieś plus jeden w on/off w tym sezonie, to nie jest poziom MVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyleLowryass Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 W dniu 26.03.2021 o 09:44, ely3 napisał: Widać pamiec cię zawodzi gdyż w ostatnich 40 latach tylko dwukrotnie zawodnik z zespołu poniżej 3 miejsca w konferencji zdobył statuetkę w top 3 był też Paul George w ostatnich latach i pewnie kilka nazwisk by się pojawiło, jednak naturalnie wybiórczy kult wyniku częściowo ogranicza ogranicza potencjalny sufit. Westbrook natomiast był najlepszym graczem w tamtym sezonie z korzystną narracją, która 'znudziła' się szybciej niż Giannis-MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) Win Shares per 48 leader by season: 2020-21: Jokic, 0.308 2019-20: Giannis, 0.279 (MVP) 2018-19: Giannis, 0.292 (MVP) 2017-18: Harden, 0.289 (MVP) 2016-17: Durant, 0.278 2015-16: Curry, 0.318 (MVP) 2014-15: Curry, 0.288 (MVP) 2013-14: Durant, 0.295 (MVP) dzisiaj @january nic o D Joka? może ma to jakiś związek z 5/16 Ingrama bronionego większość czasu przez Krzesło Portera Dżuniora? Edytowane 27 Marca 2021 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 18 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: Win Shares per 48 leader by season: 2020-21: Jokic, 0.308 2019-20: Giannis, 0.279 (MVP) 2018-19: Giannis, 0.292 (MVP) 2017-18: Harden, 0.289 (MVP) 2016-17: Durant, 0.278 2015-16: Curry, 0.318 (MVP) 2014-15: Curry, 0.288 (MVP) 2013-14: Durant, 0.295 (MVP) dzisiaj @january nic o D Joka? może ma to jakiś związek z 5/16 Ingrama bronionego większość czasu przez Krzesło Portera Dżuniora? Wiggins vs Ingram temat wita! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 6 godzin temu, january napisał: Wybacz LBS, nie oglądałem nawet, nie mam niestety za bardzo głowy do NBA obecnie. luzik, wszystkiego dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 chyba po zawodach, szkoda, że w ten sposób, ale jak pisał @BMF zdrowie to też pewien skill, szkoda, że wielu będzie tą nagrodę kwestionować, ale kogo to w sumie obchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Harden za 10 dni będzie sprawdzany, więc też trochę opuści. MVP Race aktualizacja: Żeby nie było nie jest nabijanie się z kontuzji i każdemu zdrowia życzę. Po prostu kto się nie pojawi w Race obok to znika zaraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi