ignazz Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 5 minut temu, Ice23 napisał: Taaa i dyskutują 5 stron postów w temacie ze zmianami LOL Ogólnie gra przeżywa Renesans moim zdaniem ( nie grałem wcześniej ) wiec jest dobrze! Świetne finały podwyższa tylko oglądalność wiec nabijamy ekstra kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 3 minuty temu, cvbe napisał: Tzn jak coś to się nie zgadzam z Tobą Może dziwnie to napisałem, ale w tym roku spoko mieć 2nd jak można go zwolnić po campach jak będzie nadal beznadziejny Dlatego sobie zamieniłem late 1st na early 2nd Ja tam wole random z FA i szkoda kasy na leszczy z 2 rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, ignazz napisał: Ogólnie gra przeżywa Renesans moim zdaniem ( nie grałem wcześniej ) wiec jest dobrze! Świetne finały podwyższa tylko oglądalność wiec nabijamy ekstra kasę. no jeszcze trzeba znaleźć dwóch GMów, żeby nie było multi-teamowania i będzie idealnie wróć - jeszcze Magic muszą zdobyć zasłużonego misia - wtedy BĘDZIE IDEALNIE! Edytowane 16 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 @ignazz btw - nie zastrzegasz birdów? (O'Neal, Anderson) czy liczysz na jakiś steal za 6 baniek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Musisz im tak przypominać o tym caly czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 1 minutę temu, Ice23 napisał: Musisz im tak przypominać o tym caly czas? no bo jakoś strasznie mało teamów w ogóle z tego skorzystało do tej pory - 7 raptem że niby ludzie na to FA liczą jakoś szczególnie? Czy że niby więcej jest teamów w sytuacji takiej jak Magic czy Pistons? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Wiekszosc faworytow jak nie wszyscy mają zapchane salary raczej. Jak wszyscy zastrzega BR to większość przedluzy je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 6 minut temu, Ice23 napisał: Wiekszosc faworytow jak nie wszyscy mają zapchane salary raczej. Jak wszyscy zastrzega BR to większość przedluzy je. w sumie faktycznie jedynie ten @ignazz (Jermaine), @Qcin_69 (Antoine Walker), może @kahR (Corey Maggette, ale to możeeee) mieliby jeszcze jakiś cel w zastrzeganiu dziwne to FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) 40 minut temu, Ice23 napisał: Musisz im tak przypominać o tym caly czas? Właśnie, nie ma więcej podpowiadania ! Jak ja zaczynałem grę, to nawet excela nie chcieli mi udostępnić. Edytowane 16 Stycznia 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 15 minut temu, Krzemo napisał: Właśnie, nie ma więcej podpowiadania ! Jak ja zaczynałem grę, to nawet excela nie chcieli mi udostępnić. Bez Excela to już dopiero bylby random! Może wrócimy do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 @julekstep, duzo nam brakuje, zeby skonczyc druga faze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 3 godziny temu, Pablo81 napisał: @julekstep, duzo nam brakuje, zeby skonczyc druga faze? 4 listy dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 21 minut temu, julekstep napisał: 4 listy dostalem Dla mnie CPU, nie mam jak tego sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 1 minutę temu, kolader napisał: Dla mnie CPU, nie mam jak tego sprawdzić jbc aktualna lista jest tutaj: draft2033.xlsx (na żółto odznaczeni ci co poszli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Domyślam się, że czekamy na @Koelner bo już 3 picki by były wrzucone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Teraz, cvbe napisał: Domyślam się, że czekamy na @Koelner bo już 3 picki by były wrzucone? tak + Principie (+ ew kolader jak mu xlsx pomogl w wyborze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) CPU pick to nie jest zupelny random przeciez. Algorytm stara sie wybrac najlepszego dostepnego zawodnika, a to sa late 2ndy, wiec o wielkiej taktyce nie ma chyba mowy. Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Jeff Adrien super pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Mi się też podoba Nick Calathes. Myślałem, że może się ostanie do mojego picku Czy to już pora na CambyGOATa @julekstep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Mi się też podoba Nick Calathes. Myślałem, że może się ostanie do mojego picku Adrien i Biyombo to był mój ulubiony duet wysokich Bobcats do oglądania! Adrien to chyba nawet starterem był swego czasu ale w simce, zupełnie serio, miałem go na liście wysokich, Simka lubi takich klocków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi