Roger Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Możesz. Zaufaj komiszowi z '45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 1 godzinę temu, julekstep napisał: ale takiego gracza póki co nie zdobędziesz (nie masz picku, Twoi gracze nie mają trade value, na FA brak jakichś nazwisk którym warto rzucać mocne kontrakty) biorąc teraz najemników na rok i próbując zrobić jak najlepszy bilans dbasz o swój win rating, który może ci pomóc w FA za rok (które powinno być mocniejsze) więc tu nie jest wybór najemnicy albo fajni gracze na lata tylko wybór między najemnicy albo nic ba - biorąc przysłowiowego Szczerbiaka za przysłowiowe 8 baniek robisz się bardziej elastyczny pod twardy reset - jak będziesz chciał np przyjąć przepłaconych grajków na dlugich kontraktach osłodzonych assetami (picki / prospekty) to sensowni gracze na jednorocznych kontraktach mogą w tym bardzo pomóc Z win rating mnie zaskoczyłeś i otworzyłeś oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 51 minut temu, Roger napisał: Możesz. Zaufaj komiszowi z '45. A guzik prawda @Pablo81 Raz złożonej oferty nie można obniżyć w żadnym jej aspekcie (tj. $, % oraz lata), przez cały czas trwania danego etapu (tzw. luka w przepisach im. Stromile). Sytuacja ta dotyczny wszystkich ofert, a nie tylko najwyższych! Możesz się wycofać, podbić albo przebić kasę. Warunków pozapłacowych obniżyć nie możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 29 minut temu, Krzemo napisał: A guzik prawda @Pablo81 Raz złożonej oferty nie można obniżyć w żadnym jej aspekcie (tj. $, % oraz lata), przez cały czas trwania danego etapu (tzw. luka w przepisach im. Stromile). Sytuacja ta dotyczny wszystkich ofert, a nie tylko najwyższych! Możesz się wycofać, podbić albo przebić kasę. Warunków pozapłacowych obniżyć nie możesz. A przykładowo podnosząc kasę można obniżyć % na kolejne sezony np z 10 do 5 lub z 5 do 0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 4 minuty temu, Alonzo napisał: A przykładowo podnosząc kasę można obniżyć % na kolejne sezony np z 10 do 5 lub z 5 do 0? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: nie Dobrze wiedzieć na przyszłość, żeby jednak od zera zaczynać te procenty myślałem, że jak $$$ podnosimy, to % można obniżyć jak i tak gracz dostaje wyższą kasę, ale spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Dobrze wiedzieć na przyszłość, żeby jednak od zera zaczynać te procenty myślałem, że jak $$$ podnosimy, to % można obniżyć jak i tak gracz dostaje wyższą kasę, ale spoko. traktuj to jak licytację -> wszystko może iść tylko w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 2 minuty temu, Koelner napisał: Knicks 1 . Jalen Rose 2 500 000 , 1 rok 2. Antoine Walker 4 000 000 , 1 rok 3. Derek Harper 4 000 000 , 1 rok 4.Jamal Sampson 1 500 000 , 1 rok .5. Francisco Garcia min , 1 rok jeszcze jak będziesz wciskał entery to będzie bajka (przy minimach nie musisz pisać na ile -> są tylko na rok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: jeszcze jak będziesz wciskał entery to będzie bajka (przy minimach nie musisz pisać na ile -> są tylko na rok) przepraszam najmocniej i się kajam ale pisze z tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: San Antonio Spurs 1. Troy Murphy - 5.237.780, 2 lata, 5% (MLE*) - wykreslona 2. Troy Murphy - 5.370.000, 2 lata, 5% (MLE*) 3. John Williams - 3.700.000, 2 lata, 0% (BR) 4. Jalen Rose - 1.500.000, 2 lata, 0% (BR) - wykreślona (przebita) 5. Wally Szczerbiak - 4.200.000 (MLE) MLE moze byc tylko w kwocie 4,5 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Dłuższe kontrakty Panowie dawać, a nie wszyscy na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 @Krzemo 2 posty zlaczyly sie w 1. Jest to czytelne czy wstawic za jakis czas jeszcze raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Dawajcie te campy już bo moje 9x >80 potencjału czeka żeby mnie zawieść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Pytanie jak mam w budżecie 4 mln to mogę złożyć komuś ofertę na liczmyte 4 mln plus komuś innemu MLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 39 minut temu, matiwrona napisał: Pytanie jak mam w budżecie 4 mln to mogę złożyć komuś ofertę na liczmyte 4 mln plus komuś innemu MLE? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 47 minut temu, matiwrona napisał: Pytanie jak mam w budżecie 4 mln to mogę złożyć komuś ofertę na liczmyte 4 mln plus komuś innemu MLE? Ale te 4 mln musisz dać na początku listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jak generał Patton dał lle a ja 4 to mnie przebił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 4 minuty temu, Koelner napisał: Jak generał Patton dał lle a ja 4 to mnie przebił ? LLE ma wartość 1 200 000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 @SlaKB Gortat jest już w Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Bulls świetnie podbijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi