Alonzo Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 1 minutę temu, january napisał: Dlatego też bdb ruch Raps, są w stanie mu nabić potencjał spokojnie. Przy założeniu, że oczywiście gracz będzie sporo grał U mnie tylko DeRozan z rookiech może liczyć na regularne minuty, choc pewnie też tylko z ławki bo jednak nie posadzę ani McGradyego, ani Dorrella Wrighta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 8 minut temu, january napisał: Bdb ruch z Blairem Raptors. Zdziwiłem się, że nikt go wcześniej nie wybrał. Dodatkowo Blair przy Currym powinien nabijać spoko statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 55 minut temu, january napisał: Bdb ruch z Blairem Raptors. Randolph, ale takich campów jakie on zaliczył (potencjał +18, overall +60) to nie widziałem jeszcze:) Kiedyś Kwame Brown startował chyba z potencjału 90 po czym wskoczył na 100 i tak trzymał przez 2-3 campy i dzięki temu mamy solidnego grajka generalnie to mimo narzekań na draft to ja widzę potencjał na fajnych rolesow z dalekimi pickami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 1 minutę temu, january napisał: @julekstep a przyspieszać tego nie możemy wyborami jak coś ? jak dostanę wszystkie listy to będzie szybciej póki co mam od cvbe i matiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Widzę, że @Sylvinho. i @ignazz są online, więc tylko @Tecu i mamy komplet i dzisiaj kończymy draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 18 minut temu, cvbe napisał: Widzę, że @Sylvinho. i @ignazz są online, więc tylko @Tecu i mamy komplet i dzisiaj kończymy draft Zgadza się. Jak Tecu wybierze to ja od razu pickuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Teraz, Sylvinho. napisał: Zgadza się. Jak Tecu wybierze to ja od razu pickuje przeczytaj ostatni post z tematu draftowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Teraz, julekstep napisał: przeczytaj ostatni post z tematu draftowego Mimo wszystko jak ludzie będą online to chyba lepiej żebyśmy na bieżąco pickowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Teraz, Sylvinho. napisał: Mimo wszystko jak ludzie będą online to chyba lepiej żebyśmy na bieżąco pickowali z listami bedzie szybciej niz z liczeniem ze wszyscy sie czasowo zgraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Już jestem. Zaraz wysyłam listę. Rozumiem, że jedna wystarczy Ile osób wysłało? @julekstep Może jeszcze dziś się uda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Tecu napisał: Już jestem. Zaraz wysyłam listę. Rozumiem, że jedna wystarczy Ile osób wysłało? @julekstep Może jeszcze dziś się uda? zostales Ty, @Sylvinho. i @ignazz jedna lista starczy ofc (mozna dawac jakies warunki jak ma sie wiecej niz 1 pick - byleby zrozumiale) jak uda sie dzis zamknac to druga grupa przejmie termin jutro 20ta Edytowane 16 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) Brawo @julekstep, wspaniały komisarz, prawdziwy (vice)Mistrz! Dobra inicjatywa! @matiwrona Nie przedstawiasz QO Royowi i Lowryemu? Jak tym tempem pojdzie, to do jutra skonczymy druga runde i czas minie Edytowane 16 Stycznia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Dokładnie! Super, że uda sie przyspieszyć ta II rundę - tym bardziej że większość jednak wybiera, a indywidualnie możliwe że sama II runda zajęłaby znowu z tydzień. Jak dobrze pójdzie to pojutrze ruszamy z FA i sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Brawo @julekstep, wspaniały komisarz, prawdziwy (vice)Mistrz! Dobra inicjatywa! @matiwrona Nie przedstawiasz QO Royowi i Lowryemu? Jak tym tempem pojdzie, to do jutra skonczymy druga runde i czas minie Ryzykuje chyba lowry dostępny na wymianach . Jak w dwóch dostaną qo to blokuje cale fa bo 26 mln dojdzie A skład dalej jest składem węgla i papy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) 18 minut temu, matiwrona napisał: Ryzykuje chyba lowry dostępny na wymianach . Jak w dwóch dostaną qo to blokuje cale fa bo 26 mln dojdzie A skład dalej jest składem węgla i papy nie wiem jak Lowry (szczególnie jak jest zabezpieczenie w postaci Rubio), ale Roy to dostanie pewnie sporo ofert na kolejnym FA (tam są mocne papiery na najlepszego SG w simce) - bardzo duże ryzyko imho 22 minuty temu, january napisał: Kto tam się jeszcze ociąga ;d ? tak jak napisałem w temacie draftowym @Sylvinho. w sumie to Raptors mają full roster, więc jak chcesz im kogoś wybrać w 2giej rundzie to musisz kogoś zwolnić (albo zrezygnować z picku w trybie awaryjnym) jak @Sylvinho. nikogo nie zwolni to do Bulls trafi Toney Douglas Edytowane 16 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 To robienie tych list na 2rd to epickie jest. zamiast wybierać on line to takie chocki klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) Ogólnie jaranie się 2nd rd pickami jest epickie. Trafienie steala jest podobne w szansach, jak trafienie na drzazgę z cipie Edytowane 16 Stycznia 2021 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Teraz, Ice23 napisał: Ogólnie jaranie się 2nd rd pickami jest spickie. Trafienie steala jest podobne w szansach, jak trafienie na drzazgę z cipie Ta, a później January trafia Randolpha i wszyscy podjarka jakby zdobył Mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Taaa i dyskutują 5 stron postów w temacie ze zmianami LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 2 minuty temu, Ice23 napisał: Taaa i dyskutują 5 stron postów w temacie ze zmianami LOL Tzn jak coś to się nie zgadzam z Tobą Może dziwnie to napisałem, ale w tym roku spoko mieć 2nd jak można go zwolnić po campach jak będzie nadal beznadziejny Dlatego sobie zamieniłem late 1st na early 2nd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi