Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Wracając do ostatniego tematu, szansa na pozyskanie np przez Celtics Pierca jest jak 1/100 wiec jeśli liczy na PO to raczej bym pomyslal nad uzupełnieniami składu jest trochę solidnych graczy i randomu co można za fajna kaskę podpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 @january najlepiej kup Bosha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Ktos, kto grał krotko Suns, oferował mi Bosha za Jordana LoL dłuuuugo się zastanawiałem, ale jednak odmówiłem buhahaha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 1 minutę temu, january napisał: Po co mi ten leszcz? Zeby po campach nie sluchac ode mnie 'a nie mowilem' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Bosh jest fajny, taki nie za tani Trzeba być niezłym masochistą żeby nawet paczkę zapałek za niego wymienić lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Teraz, Ice23 napisał: Bosh jest fajny, taki nie za tani Pasuje do reszty moich zawodnikow Overpaids + rookies + Deron = PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 4 minuty temu, eMeS napisał: Pasuje do reszty moich zawodnikow Overpaids + rookies + Deron = PO Z tego co wiem to chcesz rozgonić to towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 1 minutę temu, Ice23 napisał: Z tego co wiem to chcesz rozgonić to towarzystwo Tak ich straszę, żeby lepiej grali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 24 minuty temu, Ice23 napisał: Wracając do ostatniego tematu, szansa na pozyskanie np przez Celtics Pierca jest jak 1/100 pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Ja tak myślę. Wiem ze akurat tobie na rękę żeby osłabił się przeciwnik z konferencji ale bądźmy realistami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Też mam 40 mln wolnego miejsca i się zastanawiam kogo powkurwiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 9 minut temu, Ice23 napisał: Ja tak myślę. Wiem ze akurat tobie na rękę żeby osłabił się przeciwnik z konferencji ale bądźmy realistami. no ja wklepując FA tu widziałem za dużo dziwnych decyzji żeby czytać o 1/100 1 minutę temu, cvbe napisał: Też mam 40 mln wolnego miejsca i się zastanawiam kogo powkurwiać Proponuję @Pablo81 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Proponuję @Pablo81 ! Ja sprzedałem @cvbe Wallacea, wiec raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Przesadziłem może z tymi procentami. Ale szansa jest mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Teraz, Ice23 napisał: Przesadziłem może z tymi procentami. Ale szansa jest mała jest mała -> ale jak alternatywą jest branie kilku solidniaków, to nie ma tu specjalnie ryzyka, bo solidniaki idą w dalszych rundach (chyba że się ich mocno przepłaci -> ale zakładam że nie o to chodzi w podpisywaniu solidniaków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgadza się. Bez maxa to do kozaków nawet nie ma co w 1 etapie podchodzić. Jest parę zespołów z kasa i słabym win ratingiem....ciekawe ilu zawodników pójdzie przepłaconych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Nie zrobię tak raczej, ale teoretycznie możliwe jest wzięcie przeze mnie takiego Pierce'a i posadzenie go na ławce żeby złożył TR i zdobycie za niego assetów, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Oj myślę że więcej, a jak nie maxy to niewiele mniej, za dużo jest zespołów z kasa. Nawet taki JO może dostać maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 3 minuty temu, Ice23 napisał: Oj myślę że więcej, a jak nie maxy to niewiele mniej, za dużo jest zespołów z kasa. Nawet taki JO może dostać maxa Chyba się łapie do tych 3. JO, KJ max na rok, Pierce oczywiście i kto dalej? Kenny Anderson? Mike Bibby? Troche szkoda kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 nom, kiepskie to FA tak na oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi