ignazz Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Teraz, piotreksuper napisał: Ja nie kupiłem Scotta po to żeby nim grać. MAM 11 baniek z jego spadającego kontraktu do wymian. A to lepsze niż 11.000.000 wolnych środków? Tym bardziej ze FA dopiero się zaczyna? Pytam dla kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) 5 minut temu, SlaKB napisał: Dalej jest scorerem na poziomie Nocioniego więc teges Nocioni już teraz jest lepszy (pamiętaj że jumping się liczy do inside scoring, więc tym Nocioni niweluje różnicę pod koszem, gdzie na obwodzie jest wyraźnie lepszy) a do tego ma 30 lat 52 potencjału więc można oczekiwać że kiedy Scott będzie dziadzieć to Nocioni +/- utrzyma poziom no i Nocioni to jest grajek który praktycznie poszedł 1 za 1 w wymianie za overall top-4 gracza simki taka była jego realna wartość -> rynek zweryfikował! Edytowane 14 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Teraz, ignazz napisał: A to lepsze niż 11.000.000 wolnych środków? Tym bardziej ze FA dopiero się zaczyna? Pytam dla kolegi. Dla mnie lepsze, bo jak złożę Prawa Birda dla Grangera i Ediego Jonesa to nie miałbym kasy na Fa wogóle, a tak to mam 11 baniek(Scotta) i jeszcze zrobię BIRDY dla Grangera i Ediego Jonesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 14 minut temu, piotreksuper napisał: Dla mnie lepsze, bo jak złożę Prawa Birda dla Grangera i Ediego Jonesa to nie miałbym kasy na Fa wogóle, a tak to mam 11 baniek(Scotta) i jeszcze zrobię BIRDY dla Grangera i Ediego Jonesa. Tak myślałem ale wolałem dopytać. Tam nie było złośliwości. To nie ta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 1 minutę temu, matiwrona napisał: HAzard tak ale nie głupotę wiadomo, że zrobisz play off TUTAJ KOMENTUJEMY a co do tego to planuję w 2034 zrobić eksperyment złoto+gówno utrzymując obecne s5 -> co wymusi na mnie dobranie 7miu rookiech z drugiej rundy / undrafted 3 kontuzje i jest top 3 pick HAZARD TYLE FUNU TYLKO W CENIE 2nd ROUNDERA opyla się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: TUTAJ KOMENTUJEMY a co do tego to planuję w 2034 zrobić eksperyment złoto+gówno utrzymując obecne s5 -> co wymusi na mnie dobranie 7miu rookiech z drugiej rundy / undrafted 3 kontuzje i jest top 3 pick HAZARD TYLE FUNU TYLKO W CENIE 2nd ROUNDERA opyla się! Bardzo mnie cieszy, iż planujesz taki eksperyment! To taki Okur na pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 3 minuty temu, Tecu napisał: #13 Chicago Bulls select James Johnson from Wake Forest University Next @Qcin_69 Niezły steal Tecu Jestem zaskoczony, że się ostał tak długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Julek chyba planuje przyszły draft zrobić jakiś przejebanie głęboki, skoro lawinowo zbiera 2nd roundery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 6 minut temu, january napisał: Gdzie mam znaleźć jakie są maksymalne umowy dla Pierce'a, Grangera, Jermaine'a i K. Johnsona? Sprawdź ostatnie free agency, tam w każdym etapie jest rozpiska jakie można dawać kontrakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Matthews tak daleko? Wygląda na mocny steal względem mojego big boarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Pełna zgoda z @MarcusCamby. Matthews jest swietnie wyprofilowany. Duza niespodzianka, ze tak pozno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Matthews tak daleko? Wygląda na mocny steal względem mojego big boarda. Niski overall ma. Swoją drogą Danny Green jest tak zajebistym obrońca że aż za głowę się złapałem, a Matthews kiepscizna wnioskuje o korektę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Matthews tak daleko? Wygląda na mocny steal względem mojego big boarda. Myślałem o nim z #9, ale wziąłem Baynesa z 14 bo brakuje mi rezerwowego centra, tak czy inaczej bdb pick Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Overall w simce to można sobie w dupę wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 No ja miałem do końca zagwozdkę czy Matthews czy Collison, ale uznałem że mam na SG fajnego Lee więc wezmę PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Ogólnie całkiem ciekawy jest ten draft, mocarne TOP3, fajny Holiday i masa potencjalnych spoko rolesow (niektórzy przy dobrych wiatrach mogą być borderline allstarami/allstarami) gdzie tak naprawdę imo różnica między 15, a 5 pickiem jest nieznaczna @cvbe Ingles w Socie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Uwazam, ze zostal jeszcze jeden dobry grajek. Dwóch takich w miare, a na reszte, to imo szkoda kasy marnowac. Ale ten jeden bardzo fajny Brawo @cvbe Edytowane 14 Stycznia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, eMeS napisał: Cleveland-Kings Nets out:#22 Nets in: Kings 2nd: 34’ i 35’ POR out: Kings 2nd : 34’ i 35’ POR in:#22 XDDD 4-way chyba poszedł Edytowane 14 Stycznia 2021 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Czy ja wiem. Ja jeszcze widzę parę solidnych nazwisk. Może do 26 picku się ostanie coś fajnego nawet. Meeks wygląda na tylko trochę gorszego gracza od Matthewsa, no i z mniejszym potencjałem. Jak na 21 pick jest nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Teraz, cvbe napisał: XDDD 4-way chyba poszedł Nosz kurde, z komórki pisze i się spieszę zaraz poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi