fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 2 minuty temu, ely3 napisał: Ale Boston jest tragiczny. Tatum powoli się staje przereklamowanym graczem a Brown staje się liderem Celtów. Smart też regres i to spory Tatum robi w ostatnich 9 meczach 30 ppg na 50-40-90. Trafiłeś na jego zły mecz po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Will Barton z piłką na koniec kwarty. UWIELBIAM ciekawe czy jest jakiś stat na to, ale mój eye-test mówi że on konkretnie pierdoli 100% takich akcji (nie liczę końcówek Q4, kiedy trzeba się dać sfaulować - wtedy jest spoko) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 15-0 boston zrobił od mojego wpisu a nuggets chyba 6 strat w 6 kolejnych akcjach..... Co tam się wyrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Teraz, ely3 napisał: 15-0 boston zrobił od mojego wpisu a nuggets chyba 6 strat w 6 kolejnych akcjach..... Co tam się wyrabia rezerwy (pod wodzą Bartona) pokazują swój power Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 8 minut temu, julekstep napisał: ciekawe czy jest jakiś stat na to, ale mój eye-test mówi że on konkretnie pierdoli 100% takich akcji (nie liczę końcówek Q4, kiedy trzeba się dać sfaulować - wtedy jest spoko) xD Są statsy z 4-0s do końca zegara i jest wtedy jednym z najgorszych graczy w lidze. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 1 minutę temu, BMF napisał: Są statsy z 4-0s do końca zegara i jest wtedy jednym z najgorszych graczy w lidze. ;] Poczęstuj jakimś linkiem proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Tu chyba jest każde 4-0s possession, ale i tak pokazuje trochę to o czym było pisane -> https://www.nba.com/stats/players/advanced/?sort=TS_PCT&dir=1&Season=2020-21&SeasonType=Regular Season&ShotClockRange=4-0 Very Late&CF=POSS*G*200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 7 minut temu, julekstep napisał: rezerwy (pod wodzą Bartona) pokazują swój power MPJ jest /11 za 3 i jest +15 w meczu.. To jest dopiero aberracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Ławka i Malone dziś sabotaż, Porter po super starcie też cegli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 No to czekam na drugiego technika Joka i można wyłączać mecz xD 4 minuty temu, ely3 napisał: MPJ jest /11 za 3 i jest +15 w meczu.. To jest dopiero aberracja z Jokiem gra cały czas praktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 79 do 65 dla Nugets... Kilka minut później 96-82 dla Bostonu. 31-3 ---- niesamowite co tam się porobiło. Jokić podający do Tatuma pod własnym koszem. Kazdy olewający obronę i tylko patrzący jak sobie Tatum wbiega.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Collapse pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 34 minuty temu, ely3 napisał: Ale Boston jest tragiczny. Tatum powoli się staje przereklamowanym graczem a Brown staje się liderem Celtów. Smart też regres i to spory Tatum standardowo zaczyna grać od 3q. W pierwszej połowie jest niewidoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Pytanie dlaczego Malone nie reagował i tak długo trzymał ławkę na parkiecie. Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Facundo próbujący bronić Tatuma to wyjątkowo śmieszny obrazek. Krytykujecie Malone'a a challange mu się udał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Ale ich rozjebali w ostatnich 15 minutach!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: Pytanie dlaczego Malone nie reagował i tak długo trzymał ławkę na parkiecie. bo jest c***owy? xD trenerski dyzma jadący na talencie Joka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Gordon jakiś taki nijaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Ależ piękna asysta Nnajiego . Wszyscy myśleli, że rzuca z trzy, a to było podanie. W obronie też rasowo się zachował przy dunku Jaylena. Po co Brown ma dostać 2+1? Wystarczy samo 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) no po czymś takim nie mogło mnie zabraknąć. widząc skuteczność 6,7% za 3 chciałem odpuścić, ale stwierdziłem co tam, nie mam nic do roboty to sobie obejrzę do końca. mina portera po 3 tatuma i airbolowe podanie to portera to świetne podsumowanie 4Q. nie powiem, wiedząć jaka jest forma denver i że mecz w niedziele wieczorem w ciemno obstawialem łomot. miło mnie zaskoczyli mecz w starym stylu. celtics 7 za 3, nuggets 8 za 3. trafić 7 za 3 i rzucić 105 Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi